ПЛЕВЕН - 61

• 10 636
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от нас. )
Калина се пооправи и днес е доста по-добре, надявам се вече всичко да е ок.

Djina, да, има си игри в Диснимания, рисуват ги, обличат ги с костюми (който иска). Аз съм много доволна.

# 166
Ох,ще вземете да ме навиете пак да питам там. Но се притеснявам,че следобед ще има много деца,а ние сме малки още. Ще видим,има време дотогава.

# 167
Привет и от мен!
Mirama  радвам се, че детето ти е оздравяло.
Djina ние бяхме на рожден ден в неделя и беше доста спокойно - само децата от нашия празник. Обикновено съботите по заведения е по- натоварено, можеш и това да го имаш в предвид.
Искам да ви питам нещо - тая вечер докато давах на Росен млякото ми направи впечатление че има някакъв ръб точно на средата на черепчето, започва от началото на косичката и е някъде докъм мястото където е била фонтанелата. До сега сякаш не съм го забелязвала, пък и кратунката му е ръбеста ....Някой да има подобен проблем!?

# 168
  • Stuck in a moment
Здравейте плевенски мами!
Можете ли да ми помогнете с нещо?Много ви моля ,ако някой знае къде д-р Славов води бременност по ЗК, нека ми пише координатите му тук или на лични, изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Не съм доволна от досегашния си лекар, а за Славов намирам инфо само в Авис.
Не мога да говоря лично с него,понеже му нямам gsm-a. ,а в Авис медика също не мога да мина,защото не живея в Плевен вече.Разчитам ,че все някой ще знае  Laughing

# 169
Здравейте плевенски мами!
Можете ли да ми помогнете с нещо?Много ви моля ,ако някой знае къде д-р Славов води бременност по ЗК, нека ми пише координатите му тук или на лични, изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Не съм доволна от досегашния си лекар, а за Славов намирам инфо само в Авис.
Не мога да говоря лично с него,понеже му нямам gsm-a. ,а в Авис медика също не мога да мина,защото не живея в Плевен вече.Разчитам ,че все някой ще знае  Laughing

Една позната когато беше бременна ми е казвала,че ходи  по ЗК при д-р Славов в клиниката Авис Медика.Запиши си час,отиди при него и той ще ти каже вече по-подробно.

# 170
  • плевен
Аз бях при д-р Славов на консултаций и при него раждах. Супер доволна съм но беше преди повече от две години и той още работеше в болницата. Сега знам че не работи със здравната каса и е в Авис медика.

# 171
В Авис работят и със ЗК. Поне аз като звънях и питах, така ми обясниха. Но конкретно за д-р Славов не знам.

# 172
zdraveite plevenski mami ,imam edin vapros 6te sam mnogo blagodarna ako mojete dami odgovorite,imam video kamera olimpic ,koqto se s4upi i neznam kade daq zanesa damiq opravqt osven v soni centara a tam mi kazaha 4e ne opravqt dr osven soni!molqvi kajetemi kade do otida damiq opravqt!

# 173
  • плевен
Работят да но не всички. Приятелката ми е бременна и искаше Славов да и води консултацията но са и казали че не работи със ЗК и тя се записа при Богданова пак там. Много е доволна от нея.
Сега може Славов да е започнал да работи вече със ЗК.Трябва да се провери конкретно за него.

# 174
Merian,"Щастливо детство " започва на 15 .09 , днес  видях директорката и ми каза.  Аз също се бях приготвила за 08., ама нещо станало с ремонта и не бил свършил.

# 175
zdraveite plevenski mami ,imam edin vapros 6te sam mnogo blagodarna ako mojete dami odgovorite,imam video kamera olimpic ,koqto se s4upi i neznam kade daq zanesa damiq opravqt osven v soni centara a tam mi kazaha 4e ne opravqt dr osven soni!molqvi kajetemi kade do otida damiq opravqt!
ЗА съжаление не мога да ти кажа за камери къде има сервиз,не може ли да отидеш в магазина от който си я купила да питаш,ако е купувана от тук де.Или където видиш,че се продават такива питай къде им е сервиза.
Аз да питам има ли някой желаещ да събираме заедно подписи в градската за детските площадки,че каквато съм срамежлива нищо няма да направя сама Simple Smile

# 176
Djina, аз научих нещо за едно заведение, та дано да ти е от полза. Това е бившия ресторант Плевен - не знаех че там вече сградата функционира /нали правеха ремонт/.Значи на мястото на ресторанта имало пицария с детски кът а за децата се грижат  две жени.
Смятам да го посетим тази седмица.
Разбрах само, че детския кът бил доста хубав, а за гледането на децата не се плащало допълнително.

# 177
mama na Niagara, Ники ще бъде тази година във филиала. Вчера мъжът ми е ходил до градината и са му казали, че само първа група ще започнат от 08.09.
Вие в коя група сте?

# 178
Нитка, за ръбчето на главата - най-вероятно това е мястото,където се свързват двете теменни кости. Нали му е затворена вече фонтанелата? Абе,ти си питай все пак педиатъра.

# 179
glivo4 къде е този сервиз на Sony?
На мен пък ми се счупи цифровия фотоапарат Sony.Знаете ли къде поправят фотоапарати?Не е купуван от България.

Общи условия

Активация на акаунт