ПЛЕВЕН - 61

• 10 639
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Джина, препоръчвам ти кафето срещу поликлиниката на Сторгозия. Нищо че децата са на втори етаж в детски кът - супер е, готино ти подреждат една маса за тях и за тортата, долу родителите си пият кафе и ходят да си ги наглеждат. На 2 РД за 2 годишни съм била там, без никакви проблеми. И аз исках на Кари да направя, но сега съм сама на работа и не мога нито денем, нито вечер, че съм до късно, а уикенда мислим да пътуваме, та ще поканя и нейните приятелчета на голям общ РД с батко й след 2 седмици в Замъка.

И детския кът в това кафенце го затварят за РД, което е супер.

# 151
Привет за днес и от мен! Ще взема да стана редовна в писането  Wink
Бързо оздравяване на болните деца! Чудя се въобще как да са здрави след като връщайки се от Градската сме целите покрити с прах и мръсотия - нито дъжд вали да отмие боклуците, нито се мие от фирми по чистота..., а как мирише на урина около каменните животни пфууу  ooooh!
Днес имаше някакво импровизирано откриване на новата детска площадка в Градската, с кмета Зеленогорски, танцуваха едни чудни сладури от някаква детска градина. Дано господата от общината да са поогледали колко необезопасено е всичко по нея...Преди известно време самата аз така се изстрелях в халките /толкова ниско са поставени/ гонейки малкия ,който тичаше към една от люлките че направо паднах на земята  Crazy

Пак имаме разстройство....Остава да ми вдигне и отново темп. и направо ще се гръмна

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 15:02 от Нитка

# 152
И аз клоня най-много към този клуб в кафе Хит.Само това много ме притеснява,че е на втория етаж,а тия нашите диванета не са като другите деца да се заиграят,а само по мен тичат. Но ако не измисля друго сигурно ще е там.
Нитка,това да не е новата площадка ,която направиха на мястото на старите люлки,до големия пясъчник? То голямата работа направиха ако е тя  Crossing Arms
Ще видим какво ще направим с тази акция за площадките.
sweetheart_bg,скоро и ти ще се включиш в разговорите за децата,много бързо минава времето Simple Smile КОга правихме първия рожден ден,кога стана време за втория Thinking

# 153
# 154
Djina, в Диснимания не затварят за рожден ден, но е достатъчно голямо и изобщо не се усеща ако има още 2-3клиента с децата си. Аз съм много доволна честно казано.

# 155
  • Плевен
Djina,  аз също съм била на РД  в Холивуд. Играчки почти няма, има една въртяща с животни и още една кола, от тези в които се пуска монета. Всички деца се катереха на въртележката и колата.  ooooh!  Да не казвам, че на Рд на който аз присъствах имаше инцидент - точно тази въртележка притисна палеца на рожденика и това помрачи празника му. Все пак не е толкова лошо. Wink За предпочитане е Диснимания.
Пак започнаха вирусите като ви чета. Бързо оздравяване на мъниците.

# 156
Джина, точно тя е. Подписах се и аз  Peace, една любезна майчица с две дечица беше поела инициативата/може и да е от форума/newsm78.
Виждам че се интересуваш от заведение за рожденния ден на малчуганите. Една позната ми спомена, че много добре  са прекарали в Завой клуб - този новия точно срещу Градската. Отделяли хората от тържеството от другите клиенти с параван , направили хубава украса за дечицата, храната била добра. Те също са били деца и възрастни. Ангажирали са си допълнително клоун.
А колкото до Холивуд също споделям мнението, че люлките пързалките и каквито съоръжения за забавление на малките има са потрошени и избелели от слънцето....
Колкото до Диснимания подкрепям мнението на Mirama. Дъщеря ми беше на рожден ден там и остана очарована

# 157
И на мен Диснимания ми харесва,НО докато не се съберат два или повече рожденни дни,недай си боже с по-големи деца,че става страшно. А аз искам да го направим следобед,което означава ,че ще е пълно,Още повече,че времето може да се развали дотогава. Освен това не организират никакви забавления за децата, аниматори просто няма,има една или две жени,които просто седят на входа.Според мен аниматора трябва да събере децата, да измисли някаква игра,да ги накара да седнат да рисуват,да апликират,да рисуват те по лицата на децата,да предлагат костюми,а не просто да ги оставят да дивеят и да цари абсолютен хаос,както беше последния път като ходихме там - 10/15 деца на възраст 6-10 години и още толкова малки до 3 г. Беше супер.Иначе пък включват в цената украса,детско шампанско,подаръчета,което на други места го няма.Абе за това казвам,че още никъде няма свестен клуб дето всичко да му е ОК. Все си мисля,че трябва аз да си отворя един,че да го направя както искам,не че и тогава няма да има недоволни,разбира се.Ама за това пари се искат Sad И все пак мисля,че като правят нещо могат да се поинересуват как е по другите такива места в други градове.Не вярвам да не им стигат толкова ресурси.Просто трябва да си има човек,който събира парите и следи за времето и човек,който да занимава децата. Много се увлякох Simple Smile
Нитка,тази майка сигурно е Грета Simple Smile За съжаление напоследък нещо предадох фронта,ама с тия болни деца няма начин.
Деси,пратих псимото,казвай ако става да го печатаме и да излизаме с него по улиците Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 22:53 от Djina

# 158
  • Плевен
Djina, в Диснимания има аниматор - една много мила и приятна млада жена, която рисува личицата на децата, прави подарък за рожденика (плакат с отпечатъци от ръчичките на всички гостенчета на РД), раздава им малки наградки, много е приятно.

# 159
  • Плевен
Здравейте мамчета ние последно бяхме на рожден ден в Дисни манията на 1 септември,обогатили са малко асортимента, а за децата имаше програма с Пипи дългото чорапче,правиха подарък за рожденника-плакат с ръчички на гостите,подаръчета за децата също имаше.Според мен ако децата са до 8-9, може да стане хубав детски рожден ден,но родителите трябва да се задоволят с малкото предлагане.
Днес мъжа ми ходи да вземе колет от Редута, имаше и колет за Ивелин Стефанов от Мара Денчева ако чете тук или по-скоро жена му,да бяга до Пощата  Peace

# 160
Ще е хубаво ако наистина нещата са се подобрили. Аз не съм ходила може би от 2 месеца,а и на рожден ден не съм била гост,просто е имало други рожденни дни,когато сме ходили. И все пак не съм видяла там жена,която да организра децата,извън рожденните дни,ако тогава има някаква програма. Минахме през един клуб в Ловеч - там на входа седеше едно момче,а вътре на малка масичка една жена правеше някакви апликации,това имам предвид.А тук просто пускат вътре децата да дивеят.Не знам как е когато някой остави детето си да го гледат. Ще видим сега този,който ще бъде в МОЛ-а какво ще предлага.

# 161
Здравейте ,момичета!
Не съм писала толкова отдавна,че ми е неудобно да се включа сега.Обаче може да се каже ,че е важно и спешно,та се престрашавам да пиша.

Става въпрос за едно младо семейство с малко бебенце.В момента живеят в Дряново,а детенцето им има здравословен проблем,заради който се налага всяка седмица да пътуват до Плевен за лечение в окр.болница.Търсят си квартира някъде около болницата ,за да им е по-удобно и близо.
Моля ви ,ако някой знае или чуе за квартира в този район да ми пише на лични.Иска ми се да помогна на тези хора,защото и финансово не са много добре.
Предварително благодаря на всички,които се отзоват с  информация по въпроса.
Пожелавам ви хубав ден.  bouquet

# 162
Де що,това е таткото , да 79 е и е учил в Анастасията,най-вероятно от там ти е познат.Казва се Вальо.
 Ох,с тези вируси гадни.Боби и той го мина  този с повръщането,и аз от уплаха ли незнам,ми беше намаляла кърмата и се беше разредила много.Добре,че се оправи всичко.  Simple Smile
Рибок,надявам се да намерите квартира и детенцето да оздравява бързо.

# 163
  • Плевен
A, сега се сетих, че в Дисниманията имат хубави костюми за децата, но не знам дали разполагат с много бройки от най-малкия размер. На рождения ден на който бяхме поканени облякоха с костю на индианец батко на 16г. Simple Smile Разбира се това се прави срещу заплащане. Аниматор, костюми, рисунки по лицата, игра в детския кът за 10-тина деца е 80лв.

# 164
Виж това не съм го знаела. Всъщност видях,че имаше нарисувани деца,но не съм видяла кога са ги рисували. Хубаво е за по-големи деца. Ние засега ще минем с бебешки рожден ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт