ПЛЕВЕН - 61

• 10 652
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • плевен
Мериан къде го записа на градина. Ние ще сме чак догодина от юни месец ама все се каня вече да подавам молба че нали и за градините имало проблем с приема. Сега сме в ясла Дружба и най удобната ни градина ще е Чучулига. Чувала съм добри отзиви за нея.

# 136
Веси, записах го в Щастливо детство. Голяма част от децата в групата ги записаха в Чучулига, но на мен ми е далече. Реших да го пращам в най-близката градина до нас, че ми омръзна когато времето е лошо да се чудя как да го водя. А молби се подават в първия работен ден от новата година.

# 137
  • плевен
Благодаря ти за информацията. Вчера пък една колежка ми каза че е подала молба една година предварително.

# 138
Здравейте момичета, ние все още сме с температура. През нощта вдигна 38.9градуса. Сутринта ходихме при личната лекарка, беше лудница, болни деца от вируса, направо ми се изправиха косите Калина да не го пипне. Гърдичките и са чисти, сливиците също, само температура. Сега пак вдигна, но не дава да и я премеря, но пак е някъде около 37 и нещо.

# 139
Mirama , и моята Мира беше така два дни - събота и неделя - висока Т без никакви други симптоми.Показа и се поредния зъб,може от него да е ,а може и някое вирусче.

# 140
  • София
Мира,темп 38,9 не е от зъбите според мен.Просто е някой вирус.Моите деца зимните вируси ги караха така-само т,нищо друго,дори гърлата им не бяха червени.Ще се оправите.

# 141
Момичета, здравейте! Направо ме е срам да се включа, защото отдавна не съм писала. Чета ви, когато имам възможност.
Мирама пишеш, че детенцето ти е болно. Малкия също беше три дена с висока температура, хрема, малко повръща и малко дрис. Но му мина...слава Богу без антибиотик. Надявам се да се оправите! Peace
Веси, имам приятелка на Сторгозия и в момента правят ремонт на апартамент, който ще отдават под наем, ако представлява интерес за теб мога да я попитам за цената.

# 142
блек чери, това по-тъмното момче го познавам, но незнам от къде? да е учил в Анастасията? и е около моя набор някъде, 79ти...   newsm78

мн сте сладки

# 143
Мира,дано се оправи малката.
И Ивайла вчера ми повърна и днес сутринта разстроиство,но после цял ден нищо й нямаше.Дано не ги повтори пак,че ще лудна.
Блек чери,много сте сладки Simple Smile

# 144
Все още няма раздвижване в темата Sad
Аз да се оплача,че и Здравко започна да повръща Sad Цяла нощ не сме спали. Хубавото е,че нямат Т. Лошото - че искат да ядат,а не трябва да им давам .
Да ви питам - някой правил ли е или ходил ли е на рожден ден в Холивуд?Знаете ли какви са условията там или поне някакъв телефон да ми дадете?
Деси,ако влезеш ,  дай ми имейл да ти пратя писмото до кмета да видиш какво съм съчинила.

# 145
Джина, дано се оправят бързо мъниците! Аз съм била на много РД в Холивуд, става за малки дечица, има и пясъчник, ако ги пускаш в пясъка, детския кът е поостарял, ама става.

# 146
Ние сме ходили,на мен ми харесва ,а и на децата,но се интересувам условията на заведението какви са,те ли поемат украсата или ние,ей такива неща.А и не съм сигурна дали ще е топло тогава newsm78

# 147
Здравейте пак,

ние си продължаваме с тепературата, днес сутринта имаше и разстройство, сега пак вдигна температура и след обед май ще ходим при личната. Отвратителна работа.

Djina, за деца в Холивуд не ти го препоръчвам, играчките почти всички са изпочупени, имат едни люлки, пързалка и това е. Няма как да се затвори само за вас,  а след обед се пълни с деца и е лудница.

# 148
Ох,Мира,знам,ама нищо не мога да измисля. В Диснимания също не затварят за рожден ден,в Сладури нещо не ме кефят,говорих с една много дръпната жена,в Хит ми харесва,но пък децата са отделени от възрастните,а нашите без нас няма да стоят,което означава,че няма да можем да седнем с гостите. Абе изобщо нищо не може да ми роди главата.В Холивуд поне ще сме при децата  постоянно. Даже се чудех дали да не отидем в някоя пицария по-закътана,макар да няма детски кът. Как не направиха нещо,което да е супер отвсякъде.На всички клубове все по нещо им липсва.

# 149
Всеки с проблемите си....Аз все още не съм родила за да споделям такива грижи с вас,но пък на моята бебка взе да й става много тясно май,защото като ме ритне,понякога ми се насълзяват очите....
Имам предложение-нямам с кой да се разхождам и си търся дружка,може естествено не само 1....Живея на Сторгозия,но не отказвам и разходки по центъра или в Кайлъка.Времето е перфектно и е грехота да се седи вкъщи.Приемам предложения за разходки от бременелки или мами...от всеки,на който му се разхожда и има време и желание Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт