ПЛЕВЕН - 61

• 10 655
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Веси, слипчетата са в синия търговски център с/у фонтаните - между кафе Верея и Германос. На първия етаж има детски магазин.

# 121
  • плевен
Благодаря ти.

# 122
  • София
Веси,какво става,намерихте ли квартира?

# 123
Здравейте момичета...

малката спа и като се събуди беше много гореща, вдигнала ми е температура 37.9градуса. Сега чакам да се чуя с докторицата, че е за първи ден на работа след отпуската.

# 124
  • София
Мира,вероятно е някой вирус.Най-добре я заведи на лекар да я видят.

# 125
  • плевен
Ох Валенце какво да ти кажа търсихме но по центъра искат по 250-300лв най малко а на мен горе-долу ми е толкова заплатата пък и чакам да видя дали ще ме оставят на постоянна работа. Но да ти кажа честно живта ми не е живот. Така наречената ми свекърва само гледа как да се заяде с мен-гони ме да си ходя тича да ме удря хвърля с пепелници по мен. Абе нямям думи. Страх ме е да кажа на баща ми и на брат ми че ще я убият.

# 126
Валенцето, само с температура е, едва ли е вирус, може да е и от зъбите. Дадох и панадол утре сутринта ще отидем, че сега при нея е лудница. Ще видя по-късно дали ще има промяна.

vesi@, а защо не видите по Сторгозия, Дружба. По центъра един познат даваше за 180лв квартира, но не знам дали не я е дал вече, то това беше преди 2месеца.
А каква е тази откачена жена, мъжът ти знае ли за това?

# 127
  • София
Веси, Shocked,ти направо ме уби.Всеки ,разбира се,си знае най-добре,но как въобще го търпите това?!Защо не си вземете някоя евтина квартира по кварталите?На центъра е скъпо,естественно.

# 128
  • плевен
Заради детето. Яслата му е на сентъра баща му работи на 5 минути от нея и му е удбно да го води и взима че аз карам почти винаги втори смени до 19.30 часа вечерл Ако не е заради детето одавна да съм се махнала.
Не знам как ще издържа обаче и до кога.
Мъжът ми естествено знае но е безсилен пред нея тя е изрод. Не искам да си помислям баща ми ако узнае какво ще я прави. Един път я предупреди но тя нямя страх. Не му казвам защото е все пак човек с име в тоя град и ако я ошамари тя може  да го изложи илизнам ли вече какво. За 3 години семеен  живот никога не съм почувствала че съм си у нас. Кофти история.

# 129
Честит рожден ден на Кари!Да е жива и здрава!
Благодаря момичета,ще разгледам в уличката на кукления театър,но и аз не знам още какво търся.
На центъра може да се намери до 200-250 лева квартира,на Сторгозия искат по 200-250лева-полудяха тия хора.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 22:54 от erota

# 130
di_p  благодаря Simple Smile
 Веси направо незнам как издържаш ,дано скоро се оправите ,защото наистина не си е живот това,е то без да има трудности няма да е интересно...  Simple Smile!?

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Кари!  bouquet
Тесс, да ви е жива и здрава! Щастлива и умна да расте!
Heart Eyes

Веси, дано скоро намерите квартира! Не се търпи такова нещо. Confused
Мира, скоро да оздравява Калина!

# 132
Мерси, рожденничката заспа преди половин час Tired Лека нощ от нас  Simple Smile

# 133
  • плевен
Здравейте момичета. От 8.00 надничам във форума но няма никой. Времето днес е доста топло и сигурно сте на разходка а аз съм на работа. След обяд ще ходя та търся на Марио от онези слипчета там където ми казахте. А дали има и комплектчета с потниче и горе-долу на какви цени са?

# 134
Веси, няма комплектчета с потниче. А слипчетата са по 2лв. Трикото е хубаво.
Вчера водих Ники на изследвания за детската градина и от 8.09. тръгваме. Сега съм го оставила на село при баба му, че тук няма кой да го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт