ПЛЕВЕН - 61

• 10 677
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Валенце бих предпочела варианта без кредит като гледам как постоянно се променят лихвите по кредити и хората се чудят как да си внасят вноските.Когато си купувахме апартамент преди  3 години нямаше значение дали е тухла или панел,а беше важно да е в квартала в който искаме,етажа-2,3,4 и да е в средата на блока,а не да е краен апартамент.Намерихме си точно каквото търсехме.Направихме си външна изолация,повечето съседи също.Живяла съм и в двете,но за мен няма значение,важното е да си имаш твое място,където да си живееш със семейството.
Момичета да знаете къде продават икони?

# 106
Валенце, ние вече наистина ще вземем да станем съседки накрая Simple Smile До нашия блок има идеален път, а гледката от балкона ни е супер - вижда се целия град и нощем много ми харесва как е.

Аз бих се навила и на панел, ако трябва иначе да тегля кредит (писала съм и друг път, че дългогодишен кредит не бих взела за имот никога), но важното е на вас да ви е добре! Тоест както на вас ви е удобно и комфортно, така направете.

И мъжа ми иска дворче и се майтапим, че апартамента ще е за мен, а той ще ходи да си спи на близката вила, като иска двор Grinning

Черпя всички - Кари днес става на 3 годинки! Heart Eyes

# 107
Честит рожден ден на Кари
Ето малко снимки и от нас на Чифлика,явно доста хора сме били там тази седмица Simple Smile
http://blackcheery.multiply.com/photos/album/3/4iflika#13

# 108
  • София

Честит рожден ден на Кари!
Тесс,да ви е жива и здрава и много щастлива!
  Тесс,преди като бяхме ходили нагоре не беше асфалтирано,струваше ми се,че е някак много пусто.Обаче вчера се разходихме,много ми хареса.Има два панелни блока,единият от които няма акт 16.Надявам се да се вредим в другия.Сега остава да продадем апартамента в Сф.Има сериозен застой на покупката на жилища,и в Сф,и навсякъде.

# 109
Мерси за пожеланията към Кари Simple Smile

Валенце, в София все ще успеете да го продадете скоро. Така че ще съседстваме после и това е Wink

# 110
Здравейте и от мен. ))))

erota, икони продават в църковните магазини.- Също така уличката на бившият куклен театър, има 2галерии, там също има. Зависи обаче какво искаш, аз в Плевен наистина добре направена икона отдавна не съм виждала. Хубаво е ако си намериш художник иконопис да ти я направи. В интернет също има доста галерии на художници, може и така да си я поръчаш.

# 111
  • Плевен
Честит рожден ден на Кари!
Да ви е жива и здрава и много послушна. Hug  bouquet

# 112
Малко допълнително инфо да дам и аз за иконите, скоро избирах такава за едно освещаване Wink

Аз лично харесах икона в едно от магазинчетата на уличката на бившия куклен театър, казва се "Зоя" - продават икони, картини, рамки, сувенири. Повечето предлагани там икони не са релефни и прекалено претенциозни, но са красиво изрисувани. Моята беше с Дева Мария, формат А4 (грубо казано), цената й беше 40 лв. Консултантката в магазина ми каза, че не е необходимо да се освещава в църква, а на самия ден да я освети свещеникът. Но наистина зависи какво точно търсиш, erota Wink

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАРИ   bouquet СЛЪНЧЕВО,УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО  Simple Smile

# 114
black_cherry, Борис е много сладък  Heart Eyes, а ти си много хубава млада мама  Simple Smile

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КАРИ!
Тесс, да е здрава и много да ви радва!

# 116
Благодаря много, следобед ще обикалям да търся подаръчета  Simple Smile

# 117
  • Плевен
Честит рожден ден на малката Кари!
Диана, пожелавам на детенцето ти много здраве и безоблачно детство.
Весел празник.
 bdbaloni
baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 118
  • Плевен
Момичета да знаете къде продават икони?
Имам позната, която рисува истински икони - със злато или имитация на злато - според желанието на клиента. Не знам колко спешно ти трябва. Мога да я потърся, ако проявиш интерес.

# 119
  • плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРИ.
Пожелавам и много здраве и щастливо детство.
Не съм ви чела от одавна но две седмици бях отпуска и водихме Марио на Рибарица. Открили са много хубав нов басейн и падна голямо къпане.
Атракция не разбрах от къде ги купувате тези слипчета с колите.

Общи условия

Активация на акаунт