ПЛЕВЕН - 61

• 10 699
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
zdraveite jivot i zdrave kam kraq na septemvri 6te stavam mama i mislq dae v avis medika pleven!interesuvame imali naskoro rodili tam mami ,da mi razkajat ne6to pove4e dovolnili sa ili ne kolko vi struva6e,blagodarq predvaritelno na vsi4ki:)

# 91
Здравейте Simple Smile
Подписката набира скорост Simple Smile
vig,ще е чудесно ако можеш да поседиш някъде в градската или на фонтаните за няколко часа следобед,така ще съберем още повече подписи.....
Няма проблем само свирнете и съм там Simple Smile

# 92
Непременно ще ти пиша.Даже мога и аз да дойда с теб,само че с малките и няма да мога постоянно да седя ,че ще трябва да ги гоня насам натам Simple Smile
В този ред на мисли не е ли време да си спретнем една среща с малчовците - от миналата година май не е имало такава или аз не съм разбрала.Хем ще се видим,хем можем да обсъдим подписката.Ако има навити за след 17ч. например някъде в градската или пък другаде,аз съм насреща.Само по възможност да не е в Пещерата,защото аз поне няма да мога да се придвижа до там Sad

# 93
Еххо, що така няма никой в темичката?

Я аз да попитам нещо, тези които са си поръчвали от Ягодка и са от Сторгозия, може ли да ми кажете къде си получихте колета - в нашият пощенски клон или на централна поща? Че предишният път забравих от къде го взех, а нашата поща работи само до 9.30ч, че жената е отпуска.

# 94
чакай да побутна малко, че ще си търсим темичката на втора страница... 

# 95
Здравейте на плевенските мами,предстой ми раждане и копуване на памперси,кажете къде са на изгодни цени,благодаря предварително

# 96
Patenceto84, горе долу навсякъде е едно и също +/- 1лв.
Ако имаш представа от индустриална зона, на Автогара Север има търговия бебешка, там има памперси. По центъра има търговия за бебешки неща зад Дом на Книгата. Като тръгнеш по старата главна, втората пресечка в дясно също. Срещу пощата има пак.
Но за мен най-изгодно излизат памперсите когато са на промоция в Била или Кауфланд, тогава са по-евтини и от търговиите.

# 97
glivo4 аз раждах в Авис Медика.Секциото струва 550 лева,нормалното-450 лева.В тази цена влиза всичко-храна,легло,лекарства,консумативи.Плаща се на касата при изписването тази сума.Но аз раждах там октомври така че може да са се променили цените.Иначе стаите са супер с 2 легла,собствена баня и тоалетна в стаята,климатик,телевизор.Удобства всякакви,персонала е чудесен.Аз останах много доволна.

# 98
  • Плевен
Хей,момичета здравейте.  bouquet
Къде сте се покрили всички?

# 99
Здравейте  Simple Smile
Тази вечер се прибрахме от село след двудневно отсъствие,а гледам,че темичката ни не е мръднала. Май през уикенда всички са си почивали извън града  Sunglasses

# 100
  • София
Ми ние не сме мърдали оттук.Но нещо не ми се пише в последно време.Тресат ме апартаментски размисли и страсти. CrazyЖивот и здраве ако все някога успеем да си продадем апартамента в Сф имаме две възможни решения,интересно ще ми е и вашите мнения да чуя.Първото-можем да изтеглим ипотечен кредит и да си купим двустаен тухлен апартамент в Мара Денчева.Така се връзваме за банката за 25-30г с вноска,която въобще не знам как ще расте с тия лихви и финансови кризи.И второто-не теглим кредит,купуваме с двустайно панелно жилище,може и с гараж,естественно пак в Мара Денчева.И нямаме ипотечен кредит.Засега клоним към второто.Да не кажа,че сме решили. GrinningОсвен това днес се поразходихме и до жк Кайлъка-ми направо ми хареса,ходихме пеша,първите блокове са съвсем близо до нас,панелни са,на разумни цени апартаментите,асфалтирано е вече.Тесс,да знаеш,ще ти стана комшийка,няма отърване от мене! Mr. Green

# 101
Голяма скука в темичката ни Sad Даидва вече септември,да има с кого да си поговори човек Simple Smile
Валенце,абсолютно съм за втория вариант. Аз лично не виждам никаква разлика в тухлата и панела. о сигурно си има някакви там строителни разлики,но за мен като един обикновен живущ изобщо не ми правят впечатление. Сега сме в тухлено ,но преди да дойда при мъжа ми си бяхме в панелка и пак си ни беше добре. МОже пък да са по-издръжливи знам ли,но едва ли ще сме живи,а и децата ни да им видим края на панелките. Я да ми дадат на мен едно панелно жилище да видим дали няма да си го взема Simple Smile Че то ако ще ви трябват още толкова пари за тухлено по-добре теглете заем за още едно панелно  Wink
Забравих да ви покажа как вече сме готови за яслата Simple Smile http://de4ica.multiply.com/video/item/32/32
А тези снимки са от Априлци http://de4ica.multiply.com/photos/album/27/27
Атракция,как върви ремонта на яслата,знаеш ли или и вие не ходите сега?

# 102
Здравейте,мами.Аз бях на Чифлика за уикенда.В събота кажи=речи добро беше времето,попекох се на басейна....бях голяма атракция с корема ми,даже по едно време се замислих дали да не се прибера във вилата...Както и да е...и вечерта един студ....Бях си взела предвидливо дебели дрешки и пак едвам се спасих от замръзване...В неделя обаче беше кисело слънцето и не се показа за басейн,ние също и се прибрахме...Много се радвам,че отидохме поне на Балкана за малко,че морето тая година ми се стори опасно далеко.Целувки на всички  Heart Eyes

# 103
Здравейте момичета. ))

Аз съм си тук, ама като никой не пише и аз не пиша. )))

Валенце и аз съм за вторият вариант, това с тегленето на кредити на мен изобщо не ми харесва. )))

# 104
Валенце, на панелката като си и направиш изолацията ще ти е много рахат без ипотечния кредит  Mr. Green  Ние обаче се оглеждаме за място в радиус 10 км  /мъжа ми иска дворче с рай грас, а не тераса/ от града и ако си намерим нещо на разумни цени няма да не се размине без кредит - обаче сме се насочили към сглобяема къща...

Общи условия

Активация на акаунт