ПЛЕВЕН - 61

• 10 611
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Меги, много здраве, щастие, късмет! Heart Eyes

Като ви чета, завиждам ви благородно за свободното време за инициативи и ходене по градинките  Embarassed За последно чувствах, че имам някакво свободно време преди 100 години някъде  Confused Сега все едно съм в някаква въртележка на бързи обороти, от която няма слизане. Страхотно ще е, ако могат да се подобрят условията по детските площадки!

# 256
  • Плевен
Честит рожден ден на Меги! Да расте добро и здраво дете.

# 257
О, Нитка, аз съм те забелязвала много пъти в Градската и даже съм се чудила дали си с две или три деца, защото сякаш все има повече покрай теб. Дъщеря ти е много красива госпожица, отдавна съм и хвърлила око. Кажи речи всеки ден ви засичам, ще ти се обадя следващият път да знаеш, че съм аз. Последният път щерка ти и някакво момченце на твоя приятелка ми събудиха бебето с едно фрисби. Ама и аз къде се вра между шамарите в най-голямата шумотевица.  Laughing

Снимахме малко из градската пирони, стърчащи ламарини, дупки и прочие. Също и едни баби, които в девет и полвина сутринта кършеха гинкгко билобата срещу Маркизата.

ЧРД на Меги!!!

Ние бихме днес ДТК и полиото - едното в гърба, другото в крачето, засега детето е спокойно. Стискайте палци да е все така с ваксините.

# 258
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕГИ! ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ДА СИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
 За мама slanced   bouquet!

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕГИ!

Джина,аз питах за играчки на Фишер прайс и днес към 12.00 ходих до магазина и видях каталога,жирафчето ми хареса,но за уолкъра се чудя дали да е този или на Чико.
За МОЛ-а разбрах,че все още нищо не е правено по стъпалата,на бетон са и най-вероятно ще има рампа.
Днес бях в градската към 11.00,но не съм се подписвала.Дано да ви видя другия път.

# 260
Привет!
Размина ни се на нас с балкана и морето ни излезе доста солено. От Албена-та право в болницата. Днес ни изписаха, Бужака го  лепна зверски вирус, на системи и вливания, АБ, всякакви "екстри' почти седмица. Измъчи се, отслабнал е зверски, едвам ходи...жалка картинка. Сега го храня като бебе, предстои захранване и дано не се тръшна и аз,че май натам върви. За капак след първите 2 банки глюкоза , връхлетя едно светило и ми каза,че детето е с диабет, високи стойности-18. Оказа се,че е от стрес на организма, системите....бодоха го през 3 часа za кр. захар, абoката 2 пъти се запушва, венозни кърви...ужас. Не съм и предполагала,че така ще ми се мъчи детето.

Детелинка, жива и здрава да ви е Меги!   bouquet

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 19:51 от Atrakcia

# 261
  • Плевен
Благодаря за пожеланията момичета! Hug
Нитка,стихотворението е прекрасно,благодаря.     bouquet
И да ти кажа какво се сетих,като ти разгледах албума ми се стори
позната,сетих се от къде,преди 4 год.мисля,работих за малко в магазин
"Фантазия"на Сторгозия и ти идваше да правиш разни промоции на козметика.
Мисля че не бъркам,ако е така ме извини.
Атракция голям ужас си изживяла,дано не се случва никога повече. Praynig

# 262
Милото Бужи. Бързо възстановяване му пожелавам! Не ти е било лесно, Миленче.

Мацки, сетих се и че до кафе Дружба, над Илия Бежков имаше площадка, която е доста занемарена, ще идем да я снимаме.

Ще се заеме ли някой наистина да снима положението в Сторгозия - дори и липсващите вече площадки? Мира, Сланцед, Дикси? Имате ли време и желание...

Някой да вземе районите около Болницата, Иван Вазов, Георги Кочев, гарата, площад Македония? В Девета пък нищо няма сякаш. Съвсем любителски снимки са абсолютно достатъчни, ще има и медийна кампания така или иначе.

Валенце, вашият район май е най-добър, защото площадките са най-нови, но ако нещо ти прави впечатление, ако искаш снимай.

Джина, има нещо, с което не съм много съгласна в писмото. Точката с предложението люлките да са с меки връзки и синджири. Впросните синджири изобщо не са безопасни, точно от такава падна онова момиченце, а на самите тях пише, че са за деца над 6 години. Добре е люлките да са със стабилни дръжки и основи и да имат облегалка. Нека са по-леки - пластмаса или дърво, не метал, както сте писали, но не трябва всичко да е с вериги. Което ме подсеща, че на Сторгозия пък на новите площадки някоя много умна глава е направила люлките супер ниски, стават за 1-2 годишни деца сякаш само. Яна сяда възможно най-назад и си опъва краката, за да може да се люлее.

Чао засега, приемам любителски кадри на djidji.bidji@gmail.com  Peace

# 263
Честит рожден ден на Меги .Много здраве и усмивки newsm59  bigdance2

# 264
  • Плевен
Де Що,аз ще снимам остатъка от площадката която е останала под нас,няма проблеми. Peace
Но живея на Дружба,Сторгозия ми е малко далечко. newsm78

# 265
Ок, тъкмо да има и за Дружба.  Hug

Пак да ви досаждам по темата. Ето какво е написано в темата на СНБМ за кампанията за безопасни детски площадки

Идеи за кампания:

•   официално писмо до съответния орган;
•   масово почистване на детските площадки от родителите под мотото „Чистотата отнема само ден”;
•   медиино отразяване на събитието.

Как мислите - това второто бихме ли могли да го осъществим по някакъв начин? Някоя неделя може би е най-удобно, сутрин....да се съберем с децата, може би и мъжете...да извикаме медии, по възможност някой кореспондент на национална медия... А? Ще ви мързи ли, ще ви е срам ли? Защото съм сигурна, че като отида да говоря със заместник кмета той ще каже, че родителите, децата, тийновете и прочие носят полвината вина за мръсните пясъчници, изпочупените съоръжения и т.н., което не е далеч от истината...  newsm78
Най-важното е, че по този начин ще покажем на децата, че е важно да пазят..

# 266
  • Плевен
Деси, тъкмо казвах на мъжа ми, че утре или вдругиден ще се въоръжа с фотоапарат и ще снимам площадките около нас  (Иван Вазов, Окръжна болница). Grinning
Атракция, голям ужас си преживяла. Скорошно оздравяване на Бужи. На морето ли го лепнахте това чудо?

# 267
Аз мога да снимам по Сторгозия, но другата седмица, тогава ще съм свободна. Утре заминавам до София, после имам малко тичане до края на седмицата, но ако не е късно другата ще снимам. Или в събота и неделя.

Миленка, много, много гадно  Sad Тук в Плевен ли бяхте или още във Варна, че нали каза, че ще седите малко и там?
Бързо възстановяване на Бужи. Той нали си е много дебел че сега е и отслабнал  Rolling Eyes

Офф, и подписката не съм подписала  ooooh! До кога ще се събират подписите?

Откакто се прибрахме от морето ме е завъртяла една пералня, не мога да се видя в свободно време.

Честит рожден ден на Меги! Да е здрава и много, много щастлива! slanced, честит празник и на теб!

# 268
  • София
Честит рожден ден на Меги!
Да расте здраво и щастливо дете!  bouquet

Деси,при нас направиха доста нови площадки,да.А и понеже са все кооперации малки,то и съкооператорите са си направили почти до всяка сграда.обаче ми прави впечатление,че новите площадки са крайно необезопасени,ама крайно.Люлките са хубави/не със синджири,за мен те са най опасни/,обаче са ниски,Бубка е на 7 и краката и опират доле.А долу какво мислите има-пясък...неее,има цимент с гоолеми камъни набити в него. ooooh!Пързалките са върху цимент..абе ужас.Иначе са нови,да.
Атракция,много гадно се е получило,но има и такива моменти.Ще се оправите.Ти не трябва ли вече да тръгваш на работа?

Аз да ви помоля-утре на моята любима баба и предстои тежка операция и много се страхувам,стискайте ни палци,искам да мине добре. Praynig

# 269
  • Разпиляна във въображението
Днес снимах площадката в Девета, до Стадиона. ДеЩоВиди ще ти изпратя снимките (пусни ми на лични пощата си или на скайп) и в писмото ще напиша с думи какво е състоянието и т.н.

Колкото до почистването аз мога да се включа. Няма да ме е срам. Преди една година почиствахме с половинката и една съседка едно пространство до блока ни, което е в близост до контейнера. Направо лъснахме мястото - познайте колко подигравателни погледи събрахме и какви буклуци намерихме на другия ден.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт