ПЛЕВЕН - 61

• 10 612
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Днес беше първия ден на Вики на градина и съм доволня, както и тя Peace
Аз ще мога да снимам градинката с детските съоръжения - много са фотогенични.
Това с рампите е просто лудост. Пък и там където ги има са под невероятен наклон и аз предпочитам да сваля количката по стъпалата отколкото да рискувам. С количките както и да е, но я си представете някой инвалид с количка ooooh! Няма ли да има вход и от другата страна на МОЛ-а откъм Ростов newsm78 Може би там ще е удобно да се влиза и да се надяваме да има асансьор Wink

# 241
За МОЛ-а и аз мисля,че ще има рампа за колички,може да не на централния вход,но вече почти няма сграда без такава,даже и на повечето стари направиха. Но няма и да се учудя.Например до този клуб Оливс в новия Мания тауърс няма таква рампа,слиза се по сто стъпала надолу. Между другото  такава няма и в Кайлъка на ценралния вход.За колички се използва една пътечка отстрани до стъпалата. Оп,Нитка вече е писала за това Embarassed
За подписката в момента ако не се лъжа събираме 4-5 жени - аз,Грета,една моя позната - Петя,ДеЩо и май още някой имаше. Така че мисля че на едно и също място се подписваме Simple Smile
Деси,това с разбитите зъби на момиченцето е ужасно  Naughty Аз да ти кажа точно за това не водя децата на тази площадка,защто навсякъде е цимент,дори под пързалката.
За проби на пясъчниците и аз си мислех,сигурно има някакви норми. В нормативите на ЕС пише,че пясъка трябва да се подменя,да не се повтарям повече де.
Деси,ще говориш ли с тази жена от Фокус? И ако можеш да ми пратиш писмото или ако имаш принтер да го изкараш,и на Грета да го дадем,да си разпечатаме,че като ходим да събираме подписи да покажем на който му се чете и за какво се подписва  Peace

# 242
Мацки, пращайте снимки на djidji.bidji@gmail.com 

Аз ще ги събера и извадя. Всичко, което ви дразни иви се струва подходящо или ако имате предложения за нещо. СНБМ има отделна кампания за рампите и тези неща и по-добре да напишем отделно писмо, може и без подписка, то е ясно това. По принцип не се притеснявайте за подписката, дори без нея ще има тежест, бая подписи са събрани зоколкото разбрах.
А ако сте се подписвали за същото нещо просто не го правете пак или впишете името на мъжа си, майка си да речем...

# 243
  • плевен
Добро утро и от мен. И аз мисля днес да мина да се подпиша ,но забравих къде беше. Никога не бях ходила в Замъка на Сторгозия и вчера решихме да заведем Марио да поиграе. Ами какво да ви кажа стояхме 5 мин  и си тръгнахме. Има едно нещо надуваемо не знам точно как се казваше върху което децата скачат. Марио се качи и като подскочи излетя от това нещо та добре че бях там да го хвана иначе си удряше главата в цимента. Има една жена която обаче не гледа децата а само следи кое дете колко време е играло за да си прибере парите. И то по 1 лв за 15 минути.
Много съм разочарована. После си отидохме в Диснито на Мара Денчева та Марио си се наигра без да се притеснявам.

# 244
Момичета, виждам че напрдвате доста с подписката.едно голямо БРАВО от мен!!!  bouquet
Моля някой да ми изпрати вашето писмо, след редакцията Praynig ( между другото Джина, някой  върнали ти корекциите от СНБМ?)

# 245
Ани,още не са ми го пратили.
Веси,аз сега отивам в градската,Грета сигурно е в музея,така че където ти е удобно.Сигурно и ДеЩо ще е в градската.
А в Холивуд наистина е много западнало.
Ние вчера ходихме в клубчето в Оливс - направо е супер Simple Smile Във възторг съм, аниматорката е много печена и внимателна,играчките са дървени и много хубави. Хайде една детска среща там Simple Smile

# 246
  • плевен
Еее, аз съм съгласна само да не съм на работа.Не сме ходили там и ще ми е приятно да се запознаем най накрая. А детския кът заплаща ли се?

# 247
Момичета, привет и от мен! Идеята на Джина е чудесна, щом е проверила че и мястото е подходящо за малчуганите остава само да се съберем - много искам да се запознаем, че в това виртуално пространство лично на мен малко ми  е трудно като не ви познавам Simple Smile ...
Ето снимки и от мен, че до сега не съм пускала:
http://www.partovska.snimka.bg/album.php?album_id=266067

# 248
  • Плевен
Здравейте момичета!
Една виртуална почерпка от мен,Меги днес става на две годинки!!!

# 249
  • плевен
Да е жива, здрава и много щастлива!

# 250
Слънце, и тук много щастие за малката бонбонка Simple Smile
Нитка,само да кажа,че ние вече се познаваме Simple Smile Засичали сме се няколко пъти на площадката в градската Simple Smile
В клубчето не се плаща,само консумацията се заплаща. То е малко повече като ресторант,но през деня няма никой,така че ако отидем към 5 примерно ще сме си само ние и няма да има други деца в детския кът,така че ще е супер за нас:)
Веси,забравих да ти кажа - мисля,че ти беше питала за играчки на фишер праис. Днес пак ходих до този магазин и питах - има точно каквото търсиш,но на катаалог,поръчваш си и след 1 ден пристига.Цената на уолкърите беше 70 лв. Дано съм ти помогнала Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 14:33 от Djina

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МЕГИ ! ЩАСТЛИВО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО И ПОСЛУШНИ МАМА И ТАТЕ   bouquet

# 252
Към колко часа излизате за подписката,утре като се прибирам от работа да мина да се подпиша и аз?
Днес бяхме в Холивуд на Сторгозия.Детския кът е в много лошо състояние - люлките са счупени, едни други неща за сядане имаше - пластмасови носорози - и те счупени,зеленият мокет,който е постлан под люлките и пързалките - загънат и се вижда цимента,столовете са много мръсни и скъсани  Sick
За рампите като пишете,включете и сградата на ОАПС-а,където се помещава НОИ, докато бях по майчинство почти всеки месец ми се налагаше да ходя да ги "подсещам" да ми пуснат майчинството и трябваше да катеря с количката всичките стъпала до горе  Close

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕГИ!
Много здраве и щастливо детство!

# 254
Честит Празник на малката принцеса!
Да расте преди всичко здрава, за радост на всички,които я обичат! Безоблачно детство и много усмивки да греят на красивото и личице!

Ето и едно мило стихче,което открих в книжка подарена на Ани от детската градина, точно за такъв повод:

За твойто тихо идване, което

все още в мен отеква като гръм,

за даденото и назад невзето,

за прошката, че с теб съм и не съм,

за думите, понякога спестени,

за ласките, които не спести,

за силата, която вля у мене,

когато беше най-безсилна ти,

за туй, че бе на мое име кръстен

и твоя лош, и твоя хубав час,

на твоя малък пръст наместо пръстен

горещите си устни слагам аз.

Нитка,само да кажа,че ние вече се познаваме Simple Smile Засичали сме се няколко пъти на площадката в градската Simple Smile
Така е, но някак си ми се стори натрапливо да го спомена Simple Smile, може би защото съм по - отскоро във форума и не пиша много често.
Но....дотук, други май не познавам, пък и в последно време нещо не съм голям физиономист.
И съм късогледка неносеща очилата си, най - вече Laughing

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 15:45 от Нитка

Общи условия

Активация на акаунт