ПЛЕВЕН - 61

• 10 613
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
ifka, аз нямам никакви наблюдения над Богданова, но от години ходя при д-р Юрка Гешева. Води консултация по ЗК в болницата, също преглежда в клиника Св. Марина. Изключително доволна съм.

А на мен ако може да ми препоръчате стоматолог, от който сте наистина доволни, не някой за когото само сте чували. )))Че изведнъж се оказах без, а един зъб ме мъчи от няколко дни и ми писна. Искам утре непременно да отида, ако може и сутринта, така че чакам предложения до довечера. )

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 15:22 от Mirama

# 226
  • плевен
зДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН. мОЯТА ПРИЯТЕЛКА ХОДИ НА КОНСУЛТАЦИИ ПРИ бОГДАНОВА И Е МНОГО ДОВОЛНА. аЗ СЪМ ЗА сЛАВОВ НО ТОЙ МАЙ НЕ РАБОТИ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА.

# 227
Момичета, след като ще се внася подписка за детските площадки в общината, дали не би могло да включим и подточка, касаеща почистването на пясъчниците newsm78.
Все пак децата ни ежедневно играят в тях, а със сигурност ако се вземе проба за изследване ще бъка от какви ли не гадинки... Виждала съм, и не само аз предполагам как кучета /бездомни/ лежат в пясъчниците.
Да не говорим че е пълно с фасове и прах.
Едва ли вече има пясък, повечето е листа и пепел...
Какво ще кажете, дали не може да се направи нещо по въпроса?! Че то освен ние майките да заострим вниманието на господата от общината няма кой друг. Пък нали е за здравето на децата ни.

# 228
  • Плевен
Здравейте момичета.
Как сте в тази жега?
Аз утре съм на центъра и ще подпиша подписката за детските площадки,
ще ме улесните ако ми кажете къде да търся Гретхен.
Мирама на мен зъболекър ми препоръча Валенцето,вярно е че ходих само веднъж но съм доволна,
ако тя се включи ще ти даде повече инфо.
Ето и малко снимки от нас....
http://picasaweb.google.bg/peneva.kalina/ElisaMegiAlMare?authkey=GbTIqdwASCM#
http://picasaweb.google.bg/peneva.kalina/ACasa?authkey=oFGiifI6xzQ#

# 229
Изчетох ви най-после Simple Smile Ние пак за малко бяхме на село,че тук сме в ремонт,а и децата нали бяха болни. Аз уж да седя тук да си свърша малко работа,но нашите като ги прихвана и тях този ентеровирус не могат да станат,та ходих да помагам да гледаме глезльовците,че само човек с тях трудно се оправя Simple Smile Хубавото е,че вече са добре,да чукна на дърво,да не вземе да ги потрети,че вече ще полудея.
Деси, благодаря за писмото,аз само тако идеи съм го нахвърляла,изобщо не претендирам за стила и оформлението.Аз вече говорих с Ани и СНБМ,даже отделна тема отвориха за детските площадки,също ще се включат и с искания за площадките в София. Ако имаш време надникни и там докъде са стигнали. Даже ако имаш време една жирналистка от агенция Фокус иска да говори с някой от СНБМ,ако решите може и с теб. vig,ще се радвам ако искаш и ти да помогнеш,че и аз и Грета бяхме с болни деца,а колкото повече подписи съберем толкова по-добре.Най-вероятно ще го пуснем и в интернет,за тези които не успеем да хванем по улиците Simple Smile
Нитка,дано не си се обидила от изкаването ми за пицарията ресторант Simple Smile Имах предвид,че не съм разбрала,че става въпрос за едно и също заведение,защото наистина преди време бяха писали за този Оливс. Ще видим дали рожденния ден ще бъде там и дали изобщо ще е на клуб,че този ремонт много започна да бърка в джоба и не се знае... Thinking
ерота, играчки на фишер праис има във видеотеката ,която е в бившата сладкарница Алиса,до полицията,ко се сещаш,но точно такива за прохождане май не видях.
Да се допълня,че сега видях поста на Нитка - в писмото има точка за пясъка. Това е един от критериите за безопасност на детските площадки - пясъчника да е ограден,да се почиства с дезинфектанти,редовно да се разрохква и да се подменя изцяло на 8 години мисля. А при нас както е пълен с фасове и аките май и по-често. НО има и една друга подробност - доста от мръсотиите ги правят точно майките на децата,които играят в пясъчниците и изобщо площадките.Тези фасове не прехвърчат от някъде си,а ги изхвърлят загрижените родители.Така че исканията ни трябва да са обвързани и с отговорността да пазим това,което имаме.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 16:50 от Djina

# 230
Djina  HugЩе проверя какво имат,не съм ходила там.
Mirama мога да ти препоръчам д-р Симеонова,кабинета й се намира в една кооперация под китайския ресторант на бул.Русе.Телефонът в кабинета е 846250,но е много натоварена,поне за 2-3 седмици няма часове като съм ходила.Но като се обадиш ще ти каже.Много добра и внимателна жена.

# 231
Джина, ще направим снимки на едно момиченце, което наскоро падна от люлките на синджири, тези при въртележките и си счупи зъбите, предните два. Ще снимаме с хубавия апарат отблизо и всички гадории по катерушките - дупки, изскочили ламарини и прочие, аз ще покрия центъра, ако иска някой да снима по кварталите. Атракция?Сторгозия? Някой да снима в какво положение е парка горе 10 декември? Беше толкова хубав и на какво е заприличал... А това еосновно заради хората.

Чудя се дали не може да вземем и проби от пясъчниците.Дали в Хеи могат да направят изследвания? Някой да живее наблизо и да попита?Дали се плаща, ние ще им занесем проби...
Разбрала съм се като сме готови да дам интервю за Посредник, познавам и хората в Дарик, може и там.

# 232
Направо ме стресна  Shocked какво значи горчив опит, да си избирам ли друг лекар?

Споко бе, повечето хора са много доволни от нея, аз при нея ходих с години и нямах оплаквания. правих аборт и не ме доизчисти, та седмица след това беше ходене по мъките, кръвоизливи. Отделно ме беше наплашила, че може да имам рак, но ми го беше казала доста стряскащо. Но пък уреди да ме прегледат безплатно при онколог, което тогава ми дойде добре, цащото нямах много пари. Както и да е, не се притеснявай наистина, води се от добрите в града жената.

Аз си препоръчвам Любомирова по принцип.

# 233
  • Плевен
Ще снимаме с хубавия апарат отблизо и всички гадории по катерушките - дупки, изскочили ламарини и прочие, аз ще покрия центъра, ако иска някой да снима по кварталите

Ами аз бих снимала,но няма вече какво.Под нашия блок имаше пързалка с люлка,
сега има само две пейки...... #Cussing out

# 234
Да....и при нас е така,останаха само няколко пейки до блока,а има толкова много майки с дечица вече,няма къде да си изведат децата наблизо(живея на дружба).Повечето детски площадки се чупят от по-големите деца,просто няма начин да се опазят.Кога и къде събирате подписи,искам и аз да се присъединя.  Simple Smile

# 235
Джина, не съм се обидила естествено Simple Smile. Смятам, че не сме се събрали тук за да се обиждаме или засягаме. Добре че малките са се оправили, защото е гадна работа тоя вирус...
Не знаех че е засегнат въпроса и за пясъчниците, моля за извинение.
Аз мога да снимам площадки /те са 2 всъщност/ около ВиК.
В Кайлъка също щом видя нещо, защото редовно съм там.
Ако пък ходите пеша с количка няма как да не забележите че просто няма откъде да се мине, защото онази разкопка която беше направена преди време е станала на бабуни/съвсем в началото на парка, до стълбите/.
Не знам като завали и се разкаля как ще бъде...
А парковете е права ДеЩоВиди са създадени именно за отмора на хората
Начинанието е страхотно Peace
Обаче Джина е права, най-лошото е че трябва да се промени отношението на самите хора към заобикалящата ни среда - може би е време не да се правим, че не виждаме когато някой просто смачка фаса си на пейката или го хвърли в пясъка, а да му направим забележка.
Кой е начина?!

# 236
Ами то вече няма и кошчета за боклук навсякъде,немога да си обясня на кого му доставя удволствие да ги троши.Когато имам боклук го държа в мен докато стигна до някое кошче,но едва ли някой ще стане за един фас да търси кош.Най-лесно е на земята..или в пясъчника. Sad
Де Що ,наистина е супер това което мислите,на мен още ми е рано за пързалките,но съм 100% с вас.Дано има ефект от цялата работа.

# 237
По повод подписите за детските площадки, още миналата седмица 2майки минаха покрай нашата компания и ни дадоха списък да си запишем имената и подпишем. Не ги познавам, не бяха от форумските. )) Надявам се обаче всички тези списъци да отиват на едно място, защото ако се събират така на парче не е много добре.

А сега да си изкажа възмущението от нещо друго. От вчера са махнали големите заграждения около новият МОЛ (бившето ОББ) и съответно има поглед към цялото стълбище. Е, всичко хубаво, но никъде няма рампа за колички. А въпросният МОЛ ще предлага голям детски кът. Та се чудя що за простотия е това, да има детски кът, а тези идиоти да не са направили дори рампа. Стъпалата са доста, около 20 и съответно отново майките с колички ще се чудят или как да влязат, как да молят някого да им помогне, да си влачат количката нагоре по стъпалата или да я друсат здраво нагоре и надолу. Демек кой както може да се спасява.
Та мисълта ми е кой ги проектира тези сгради, молове и т.н. и защо тези хора не мислят за децата.
Ако някой има представа къде човек може да се оплаче (не че ще има някаква полза) ама поне да напише едно възмутено писмо.
Понякога такива неща страшно ме вбесяват.

# 238
Е това е просто уникално!

# 239
Къде се събират подписите?Никъде не са ме спирали? newsm78
Кажете да се подпишем и ние

Общи условия

Активация на акаунт