ПЛЕВЕН - 61

• 10 620
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Ифка, и аз имам едно на ум за Богданова.

# 212
Здравейте мами!Искам да ви попитам на някоя от вас детенцето имало ли е пъпна херния?Предстои ни операция при д-р Хинков и ме интересува една такава операция заплаща ли се или всичко минава през здравната каса?Ако има някоя от вас минала през това нека разкаже нещо и за самата операция и след това.Много ми е притеснено и ми се иска да знам какво ме очаква.Благодаря ви предварително!

# 213
  • София
Ивка,в здравния форум често пише доктор Оги-той е шеф на детска коремна хирургия Пирогов,отличен специалист.Може да му зададеш въпроса си на лични-ще ти отговори със сигурност.
Ние днес ходихме до Габрово,Етъра.По случайност имаше и някакъв празник там,от мнооого страни имаше представители-Япония,Русия,Молдова...Всяка страна си имаше сергия на която продаваше характерни за бита си неща.Беше прекрасно.И свириха Виевската фолк група.По-късно снимки.

# 214
Здравейте и от мен!
Джина, аз писах за т.нар. пицария/ не знаех въобще че е ресторант, така ми казаха , но ...това не е болка за умиране Laughing/- виждам че ти е харесало и ще се радвам ако съм ти помогнала в избора на заведение за рождения ден на сладурите. Знам какво разпитване беше когато и аз търсех...
Това на кратунката на малкия, било нещо нормално. Чудно как не съм го забелязала досега след като толкова се вглеждам в децата си че чак мен ме хваща яд Confused
Днес ходихме до Съевата пещера и беше чудесно. От всички снимки които направихме има и хубави Mr. Green Осветена е, но за снимки е кофти. Направо съм горда че Роско издържа без да мрънка, беше щастлив и даже си пееше Grinning Още не съм ги качила но щом успея ще ги покажа Peace

# 215
Моят син има операция от слабинна херния на 2 месеца и от пъпна - на 10 месеца, ако искаш пишай на личникакво те интересува. Опериран е в Русе, но ако искаш питай.   Hug

# 216
Аз се прибрах днес от Шипково, Ако искате мога тази седмица ( ако не изникне нещо) да отида на центара да посъбера подписи.

# 217
Еййй, големи детективки значи   Grinning Пък колата, пък шофьора  Laughing
Тук сме си от четвъртък, но в петък бяхме вечерта на Враца, после на балкана и сега си идваме. Май в скоро време не ни се очертава странство  Confused

Атракция май също е по балканите. Засякохме се за 4 дни заедно на морето. Даже каква случайност, че ги настаниха в съседната до нашата стая  Laughing

Поизчела съм ,малко отгоре-отгоре. Ще се включа със сними по-нататък, че много ме мързи, не мога да вляза в ритъм още.

Гретхен, душко, бързаш  Mr. Green

# 218
  • Плевен
Добро утро, момичета  Grinning излиза, че всички имате едно наум за д-р Богданова, ама ще може ли някой да ми каже защо, да знам ако трябва да я сменям, защото мисля след някой друг месец когато ще можем пак да си бебеправим пак при нея да ходя, но може и да премисля и да си избера друг лекар.. може и да ми препоръчате такъв от Авис Медика. Благодаря ви и приятен ден ви желая   bouquet

# 219
  • София
Здравейте,
Искам да Ви питам нещо - къде в Плевен има аптека, в която да се продават хомеопатични лекарства и продукти?
Извинете ме , че така се включвам в темата Praynig.
Благодаря предварително.

# 220
  • Плевен
В аптека САНИТА има със сигурност, но не поддържат много неща в наличност (голямата аптека на спирката на "ДОМ на книгата").

# 221
  • София
valja , месри много Hug Hug Hug.
Аз съм от Плевен, но не живея от 14г в града, сега съм на гости при нашите и са ми нужни някои работи, но мама не знае къде да си ги намеря - къде има такава аптека.
Мерси, още веднъж  bouquet

# 222
Здравейте и от мен  Hug
Ние тази сутрин се заведохме за първи път на градина. До последно беше много въодушевен, разказваше как ще си играе с децата, но като влязохме вътре всички в хор ревяха. Ники започна да се оглежда уплашено и накрая и той се разплака. Да видим довечера като го вземаме как ще е.
Jujka, купувам хомеопатични от Санита. Не всички ги имат, но като поръчаш ти ги доставят до 1 ден.
ifka, аз ходя при д-р Янкулов - пак в Авис Медика и съм повече от доволна.

Валя ме е изпреварила.

# 223
  • Плевен
А този д-р Янкулов работи ли със здравната каса?

# 224
Ако ме питаш дали води ЖК по здравна каса - поне преди 4 години не водеше, иначе преглежда по ЗК. Аз ходих на ЖК във втора поликлиника, а при него си ходих платено да ми следи бремеността.

Общи условия

Активация на акаунт