ПЛЕВЕН - 61

• 10 622
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • плевен
Ох Проспан не съм мукупувала до сега. Май ще пробвам и този сироп пък после ще минавам на нещо по радикално.
Сиси аз пуснах Марио на ясла на 1г. и 4м. Беше много мъничък но трябваше да си търся работа защото с една заплата и заем не беше лесно. Беше ми мъчно за малкия но на него толкова му харесва да ходи че не съжалявам.

# 196
  • София
За Дикси не съм много сигурна. Мернах й колата онзи ден в града, но не  видях шофьора. Thinking
Валя,моите детективски умения са доста добри,нали имам за учител атракция! Mr. Green
Дикси е на море,но нали беше казала,че ще докарат Митко от морето по някое време,а те ще се върнат пак там.
И ние скоро тръгваме на градинка.Не са ходили от началото на юни,голяма и хубава ваканция беше.

# 197
Merian,доволна съм от градината .Единствено проблем е ,че я карат да яде на сила  въпреки всичките ни разговори .  Учат с учебници на Моливко и всеки ден са  изнесени да се види какво са правили.

# 198
Нади,аз като отидох там се сетих,че това е за което беше писала.Аз мислех,че нещо друга са открили,защото не си спомням кой писа,че било пицария,а то не е точно такова.Но е много хубаво,и клуба е супер,има две момичета,които гледат децата,много са мили,но не знам колко успяват да се справят,сигурно добре.Хубавото е,че не се плаща за клуба,дори и за рожден ден,плащаш си само поръчката. Само доколкото си спомням беше писала,че кухнята не е добра. Но без да съм сядала много ми хареса.Като си дойдат децата веднага ще отидем да го пробваме.А за детския магазин в Мания тауър мога да кажа,че е супер и вчера уцелихме 30 % намаление на всичко. Купихме два дървени пъзела по 3 лв. и ранички,дето толкова ги търся по 10 лв. Много съм доволна Simple Smile
Валенце,да те питам тези свещички Вомитусхил постоянно ли ги даваш като повръщат или само след повръщане? Здравко от 3 дена повръща всяка нощ като легне.По един път,но не спира и вече се чудя какво да го правя.Естествено винаги се случва в събота и неделя. В понеделник ще го водя при личната да види някакво изследване ли ще му прави,не знам и аз.Иначе е весел,играе,даже иска да яде,а не трябва.

# 199
  • плевен
Djina   къде се намира този магазин за който пишеш и какво има.

# 200
  • Плевен
Докладвам, че слипчета с Макуин светкавицата има само голям размер и в тъмни цветове. Купихме последния червен.

# 201
  • София
Джина,свещичките ги слагам по 4 пъти на ден,може и до 8 пъти при сериозно повръщане.Но за едно вчерно повръщане не виждам смисъл,честно казано.Свещичките не лекуват ентеровируса,просто подтискат гаденето.Явно детето още просто е с раздразнен стомах.Какво му даваш да яде?

# 202
Ами в общи линии солети,бисквити и такива работи.А то гладно милото. Малко супа са му давали. Вече не знам какво да го правя. Какъв беше тоя вирус не знам направо.
Веси,деския магазин е вътре в центъра,има плюшени и други играчки,дрешки,малко обувки,в общи линии от всичко по малко Simple Smile

# 203
Джина, оправяйте се, стискам палци.
Междувременно аз прочетох писмото и мисля, че е добро, предполагам ще ми разрешиш да го преправя малко, в смисъл ще направя изказа малко по-стегнат, изреченията са дълги, абе от към текст ще го оправя и ще ти го пусна да го видиш, няма да променям съдържанието, освен ако не ми хрумне да добавя нещо ново. А иначе вече се подписах при Грета и взех един лист да събирам подписи. Поздрави за добре свършената рабоа и събраните толкова много подписи. Като окончателно оправим текста ще пиша и на СНБМ да уточним с тях нещата, тъкмо и Велмар ще се включи, ако има нужда.  Peace А да, като го оправя ще го кача на един линк за по-лесно.

Сега ще наваксам малко с темата. Големи жеги, уж избягхме на Радишево, но и там мор.

Джина, сега те прочетох, че повръща по веднъж нощем. Да няма сополи, които сестичат назад? Обикновено от това повръщат само по веднъж и то нощем като са в легнало положение...

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 22:33 от ДеЩоВиди

# 204
  • Плевен
Здравейте момичета, рядко пиша във форума, но исках да ви питам за д-р Богданова от Авис Медика добра ли е. Проблема е, че на 30.08 направих спонтанен аборт и днес ходих да си взема хистологичното изследване - тя ми прави кюретажа, каза ми че нищо не е показало и аз като я попитах дали трябва да мина на преглед ми каза само ако имам оплаквания, а тук четох, че си е почти задължително.

# 205
Здравейте момичета, рядко пиша във форума, но исках да ви питам за д-р Богданова от Авис Медика добра ли е. Проблема е, че на 30.08 направих спонтанен аборт и днес ходих да си взема хистологичното изследване - тя ми прави кюретажа, каза ми че нищо не е показало и аз като я попитах дали трябва да мина на преглед ми каза само ако имам оплаквания, а тук четох, че си е почти задължително.

Аз имам горчив опит с Богданова, но по принцип е харесвана и се води добра.
Иначе иди на преглед..

# 206
  • Плевен
Направо ме стресна  Shocked какво значи горчив опит, да си избирам ли друг лекар?

# 207
  • Плевен
Здравейте момичета  bouquet
Ние се завърнахме,вчера в 16.00 часа бяхме на българска земя.
Изкарахме си страхотно,снимки ще кача малко по късно,
който иска да разглежда.Отивам да оправям багаж.
Лек ден на всички.  bouquet

# 208
  • Плевен
Направо ме стресна  Shocked какво значи горчив опит, да си избирам ли друг лекар?
Е, не се стряскай. Всеки лекар има успехи и неудачи. Wink

# 209
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, понякога чета само и моля да ме извините. Днес срещнах Грета и се включих в подписката. Идеята е чудесна и ви поздравявам.
Блек Чери, много сте пораснали, а бебо е голям сладур . Имате ли колики още?
Относно Богданова, тя ми водеше консултацията по време на бременността. Не мога да кажа нищо  конкретно, освен че претупваше нещата. Според мен, Ифка, трябва да отидеш на преглед.
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт