ПЛЕВЕН - 61

• 10 634
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
О,още сега ще отида да направя проучване на тази пицария Simple Smile Много благодаря за инфото Simple Smile
Ани,това за градината Щастливо детство ли става въпрос? Че ние пък чакаме яслата,там кога ли ще започнат идея нямам newsm78

# 181
Djina, за градината.  Merian, Ниагара е в 3 група, значи само филиала си започва от 08.

# 182
mama na Niagara, а доволна ли си от тази градина, че аз го записах там само защото е близо до нас. Иначе всички от яслата си записаха децата в Чучулига.

# 183
erota-v magazina na soni mogat da ti opravqt aparata namirase sre6tu stomatologiqta to4no pod golemiq hranitelen magazin mai be6e fantaziq

# 184
  • Stuck in a moment
Благодаря на всички, които ми отговориха за Славов Simple Smile. Въпреки това смятам,че не е възможно да работи само в Авис медика, тъй като тай приема там понеделник и сряда....Останалите дни също трябва някъде да работи, аникъде няма инфо(освен ако не е в МУ).Ако някой знае със сигурност за ЖК по ЗК в Авис при него,пак моля да пише.

# 185
През останалото време Славов работи в болницата Авис Медика в "Кайлъка",която откриха миналата година.Там е началник на гинекологичното отделение.Знам,защото родих там и всеки ден е на работа и минава на визитация при родилките.Затова напусна и Втора база.
glivo4 благодаря   Hug

# 186
  • Бургас
Добър вечер момичета! Peace

Пиша от името на моя приятелка,Цвети,която роди във Втора база на
18.06.2008г.-Момченце - Виктор - 4,530кг,53см.

Тя искрено благодари за топлото и мило отношение на екипа,помогнал да се появи на бял свят на
 малкият Вики.
А това са акушерките Мая Димитрова и Лора Илиева.  bouquet
И д-р Гинка Иванова.  bouquet 

# 187
  • Stuck in a moment
През останалото време Славов работи в болницата Авис Медика в "Кайлъка",която откриха миналата година.Там е началник на гинекологичното отделение.Знам,защото родих там и всеки ден е на работа и минава на визитация при родилките.Затова напусна и Втора база.
Благодаря за информацията ,Ерота! Simple Smile

# 188
Здравейте от мен!
Във връзка с отправената ми забележка от много уважавана от мен съфорумка, ей ме на, влизам, чета, и пиша.
Не съм се загубила, само времето напоследък ми е кът. Малките бяха болни. И с хрема, и с един ентеровирус се обзаведохме. И не само те, ами и ние го лепнахме. А отгоре на всичко кръста ме боли, та чак ми се плаче. И помощниците отсъстват,  извън Плевен са. Но и това ще мине, не се оплаквам.
Димана ще тръгва на детска градина от 15.09. Записахме я в "Чучулига". Ще има да си "чучулигаме" всяка сутрин... Дано поне свикне по-бързо.
Ей такива на новини от нас.
Айде, чакам някой да се похвали с нещо хубаво.

# 189
  • Плевен
Атракция и Дикси се загубиха....

# 190
  • София
Атракция и Дикси се загубиха....
Не ги мисли,пекът кълки нейде из морските брегове. Mr. Green
Грета,да те изкритикувам и аз-въобще пък не  се сещаш за форума.И ти,и фурор също. Crossing Arms

# 191
  • Плевен
За Дикси не съм много сигурна. Мернах й колата онзи ден в града, но не  видях шофьора. Thinking

# 192
  • плевен
Здравейте момичета. Който работи като мен в събота как е рано рано във форума. Да ви се оплача Марио от десетина дни кашля доста гадно. Реших първо сама да го лекувам -изпи едно шише Флавамед и едно АСС но без ефект. Нямя температура и хрема. Водих го на лекар -само зачервено гърло и секрет който се стича назад и го дразни. Изписаха нов сироп който почти е привършил но нищо. Чудя се вече какво да го правя. Мисля днес да взема един Бисептол  пък дано му помогне.
Пожелавам лек и слънчев ден на всички.

# 193
Добро утро и от мен.Говорите за ясли,градини Simple Smileние сме още далеч от тези неща.Решила съм до последно да си е с мен поне да навърши 2 годинки.Днес ще ходим до ситито на гарата.Казаха ми че има магзин за деца ,бил хубав
.vesi@  последният път когато имахме кащлица с задна хрема ни изписаха проспан сироп и да го държа над една тенджера с вода и морска сол.

# 194
  • Плевен
О,още сега ще отида да направя проучване на тази пицария Simple Smile Много благодаря за инфото Simple Smile
Ани,това за градината Щастливо детство ли става въпрос? Че ние пък чакаме яслата,там кога ли ще започнат идея нямам newsm78
Djina, това е ресторант Olive's. Аз още преди бях споделила,че има хубав детски кът,отделна стая е.Не знаех обаче,че има жени да се грижат за децата.

Общи условия

Активация на акаунт