Така голяма е радостта - да чуем АПРИЛСКИте сърчица!

• 15 145
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
zinaida радвай се мила ,че  бременността ти протича толкова добре. И аз имах по едно време доста голямо коремче, но се оказа, че е от запека. След яденето на сини сливи, корема ми спихна като балон и е плосък като дъска. То и аз съм си слаба де.

# 181
zdraveite vsi4ki! savsem skoro vidiah bebenceto mi za prav pat na ekrana!oste sam v euforia i ne moga da poviarvam, 4e kam kraia na april ste bada mama givot i zdrave!4uvstvam se mnogo napulniala i poduta, daite savet za predpazvane ot strii?pozdraviavam vsi4ki badesti mami!!!

# 182
Здравейте майчета,

От петък аз съм най- щастливата(макар и тихичко) жена- точно колкото и вие Wink
Видя се моето чакано сакче с ембрионална структура в него. Според доктора е станало по - късно от датата на овулацията затова при първия преглед не видяха моето мъниче. Сега засега оставам със "заявка"  Crazy за 20 април, но може и да мръднем до 26-ти.
Благодаря на всички, които откликнаха на притеснението ми. Макар и да не се познаваме, обичам Ви всичките и от все сърце ви желая прекрасна, лека бременост и живи и здрави бебоци на пролет Heart Eyes

# 183
Здравейте майчета,

От петък аз съм най- щастливата(макар и тихичко) жена- точно колкото и вие Wink
Видя се моето чакано сакче с ембрионална структура в него. Според доктора е станало по - късно от датата на овулацията затова при първия преглед не видяха моето мъниче. Сега засега оставам със "заявка"  Crazy за 20 април, но може и да мръднем до 26-ти.
Благодаря на всички, които откликнаха на притеснението ми. Макар и да не се познаваме, обичам Ви всичките и от все сърце ви желая прекрасна, лека бременост и живи и здрави бебоци на пролет Heart Eyes
neobiatna- радвам се ,че се успокои и всичко е наред Hug Чаках да пишеш какво е станало, много се радвам че всичко е ОК Peace Пък ако си от Пловдив, а не от Пловдов, Wink, може би и ще се видим някой ден като организираме срещичка на пловдивчанки Laughing

princessa raia добре дошла,   bouquetно за да те запишем ще трябва да си кажеш коя подред бременност ти е и термин. Hug

# 184
Здравейте всички чакащи бебоци мами  Simple Smile
И аз искам да се присъединя към вас - отглеждащите в коремчетата си априлски бебешори  Grinning Grinning
Първа бременност ми е и ... дори все още не го осъзнавам напълно. Не ми се гади много- само понякога и то по неясни причини за мен, имам завиден апетит, ужасно см сънлива- заспивам навсякъде- права, седнала, клекнала и непосредствено преди заспиването чувам едно дззззззззз в главата си. Бащата на точица много ми се смее на сънливостта. Четох в една книга, че на когото не му се гади през бременноста, непременно има газове.... е , аз имам много газове  Blush Имате ли този проблем и как се справяте с него?
 Все още не съм чула сърчицето на своята точица, видях я в 5-тата седмица, но другата седмица ще ходя пак , за да я чуя- може би тогава ще повярвам наистина, че в моето коремче расте човече- моето човече  Heart Eyes

# 185
zdraveite otnovo! tova mi e parva bremennost i spored kalkulatora v saita termina mi e na 20 april, skoro razbrah za tozi sait i ne znam kakvo triabva da napravia, za da se zapisha kam aprilskite mai4eta Rolling Eyes, molia pomognete na novobrancite! Embarassed

# 186
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре.Началото на другата седмица съм на преглед, та ще видим и как растем Peace.Иначе килата за сега са добре, но то е защото с това гадене малко ям Sick.
Една хубава новина ми сервираха вчера, че ще ставам леля Laughing.Ох, само хубави новини и емоции напоследък, но се надявам те да са за дълго Hug.

# 187
Доктора каза , че поне засега има бременност, честно да ви призная предишния път когато загубих точицата толкова много исках да съм бременна , мечтаех си да ми се повръща и да ми е лошо - колкото и странно да звучи , поне е сред "нормалните" неща за бременността ........

До колкото виждам от лентичката си  в 5 г.с,нека да влезнеш в 6-та и ще пишеш друго  Hug,ще се появят симптомите  Hug

princessa raia,ще бъде ли много грубо от моя страна да те помоля да пишеш на кирилица?Благодаря!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:38 от Дея`

# 188
Здравейте!   bouquet
С радост се включвам в отбора на бъдещите априлски мами. Днес бях на преглед и видяхме тупкащото сърчице!!!
При мен положението е нормално - леко ми се гади и непрекъснато ми се спи, но пък бъдещият батко се грижи да не се излежавам много много Wink
Много поздрави и усмивки от мен и леко бременеене на всички  Hug
За протокола: втора бременност, термин: 18. 04 Wink

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 17:52 от Naasoq

# 189
Здравейте,момичета!Аз тази вечер съм по-спокойна,за разлика от снощи и бързам да ви пиша,за да успокоя тези от вас,които искрено се притесниха за мен и ми помогнаха както с подкрепата си,така и с ценни съвети.
Пипи66,Мария,Atlantika,Briliantine,Peaches,Tai,Law,Salvi-милички,БЛАГОДАРЯ ВИ от все сърце!Винаги ще помня колко много ми помогнахте в тези кошмарни мигове за мен!Обичам ви много и ви прегръщам с цялото си сърце : newsm51 lovekiss smile3525
А сега ще ви разкажа какво стана,защото няма да имам възможност да отговоря на всяка от вас с ЛС.Значи,снощи много ме боля корема и не мигнах цяла нощ-все си мислех,че всеки момент ще прокървя и ще изгубя така желаното си и мечтано бебче.Вечерта приди да си легна си сложих една таблетка Утрогестан вагинално,и сутринта незнам от таблетката ли,но вече нямах зацапване.Явно Бог беше чул молитвите ми.Но корема все така зверски си ме болеше.Пих 2 Нош-па и 1 Утрогестан и тръгнах за работа.Преди да се кача в автобуса повърнах за пръв път през бременността.Към 10 ч. най-накрая успях да се свържа с моя лекар и той каза веднага да отида да ме прегледат в Сл.бряг или Несебър.Отидох и лекаря ми каза,че това зацапване го имала всяка трета бременна,но ако плода бил увреден нищо нямало да го задържи.Аз му казах,че на 26 видяхме здраво бебче с туптящо сърчице.Той ме погледна на видеозона и ми каза,че бебчето е здраво и живо,нямало основания за притеснения.Изкара го по-голямо с около седмица и каза ,че е 25мм.Направо щях да се задавя от сълзи и радост.Не само ,че бебчето ми беше живо ,но и за 7 дни беше пораснало от 13.3мм до 25 мм.И така аз се успокоих и независимо от болките в корема,аз вече съм по-спокойна.Утре смятам да не ида на работа и да си полежа малко.
Леле,много подробно стана....Аз като не пиша,не пиша,та накрая като почна се оливам.Простете ,че ви досадих,но исках да си изкажа радостта ,че поне за сега всичко мина добре.
Прегръщам всички мами Априлки и ви пожелавам само положителни емоции Hug Hug Hug

# 190
Ох, това гадене не минава, а и стомаха ми се разбрица, въобще..Simple Smile но пък ако вземе да ми мине, ще се шашна дали всичко е наред, така, че ще си ги търпя  Laughing  В очакване дните минават доста бавно, но добре, че на работа  се улисвам и хоп - минал още един ден и се доближавам мноооого бавно до следващия ехограф Wink

А тези чуденки за ЖК продължават, днес чух, че нормално раждане в Токуда станао 2000 лв, направо не мога да повярвам!!  Shocked

# 191
  • София
Днес му чух сърчицето !  Laughing
Толкова беше хубаво, чак да не повярваш.
Бебчето е 1см точно, доста е пораснало от преди 2 седмици.

Лекарката ми каза да отида отново чак на първи октомври, малко далечко ми се вижда и вече нямам търпение.

Иначе и аз като някои от бъдещите мами тук нямам никакви бременни симптоми, хапвам нормално, не повръщам, не ми е лошо, не ми се спи...въобще нищо... но бебе има !

Преди време споделих за проблеми с WC, лекарката ми препоръча свещички Ева-кю, стават за бременни, 5-10 мин след поставяне имат добър ефект.

Какви са ви очакванията да напълняване през първите 3 месеца, аз си представям 1 - 2 кг ама знам ли?

Още нещо - има ли мами от София, които имат желание да ми правят компания за водна гимнастика от 10 септември нататък?

Лека вечер.

# 192
O, водна гимнастика звучи чудесно, и без това се чувствам подпухнала като плондер  Laughing обаче 10 септ ми е малко рано - страх ме е да правя каквито и да е физически упражнения преди 12-та седмица, че нали имам един спонтанен аборт зад гърба си и сега му треперя, може би дори повече, отколкото трябва, ама... Rolling Eyes

# 193
Добро утро,мимичета!

Пожелавам хубав ден на всички и започвам с една хубава новина/ дано да стане ! Вижте линка:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-09-02&article=246520

# 194
Добро утро на всички бъдещи майчета.
Добре звучи статията ,дано да стане реалност обаче....

Общи условия

Активация на акаунт