Проект "Мулти-мама" - 3

• 28 015
  • 238
  •   1
Отговори
# 60
Плановете за Сф се променят. Първите снимки ще бъдат тази неделя - 19.10.
Който иска да присъства моля да ми пише ЛС.  Flutter

Две нови тройки в Шумен и една в Сопот. Не казвам повече, изненади големи ще има в календара!  Whistling

# 61
Еееееее само хубави новини

# 62
Графикът за снимите от календара:
13. 10 - понеделник - Велико Търново
15.10 - сряда - Шумен
17.10 - петък - Варна
Между 20.10 - 26.10 - София

Руми,снимките в Търново днес ли са?Защото днес май е 12 или аз пак съм се омотала?

# 63
Отложихме снимките в Търново, тъй като трябваше да пътувам, а с Мите сме болни. След малко ще знам кой точно ден ще са и часа.

# 64
Отложихме снимките в Търново, тъй като трябваше да пътувам, а с Мите сме болни. След малко ще знам кой точно ден ще са и часа.
Добре,ако са около 19 ще мога,а ако не ще се заема да потърся някой  Peace
Руме,много ме е срам  Embarassed Имам още 1 стикер в мен и събрани пари.Само да ми мине изпитът утре и ще ги прат.Извинявай много,сега видях подсещанката ти  Embarassed

# 65
Добро утро и спорна седмица!
За снимките в Търново-.надявам се да се отбиете до Горна Оряховица Hug!

# 66
И аз да знам датите (не, че не може да си звъннем), мъъ  Laughing ! Hug

# 67
photo

Тази неделя (19.10) от 11:00ч. във фотото на Кодак (ъгъла на "Гурко" и "Любен Каравело", по диагонал на Спортната палата) ще се снимат софийските тризнаци. Очаквам около 30 бебета и ще ми трябват помагачи. Който иска да ми пише ЛС, но да е в отлично здраве!

family6

# 68
Уоу,30 бебета са си много "материал" за гледане  Laughing Дано да има повече помагачи!

Михалко,за Търново има 2 желаещи(една бременна в 6 месец мама и едно момиче от ДБМ)+ мен.Все ще има някой свободен за датата.

Успех на снимките!  Hug

А ние ще имаме ли възможност да видим "суров снимки" ?  Rolling Eyes

# 69
А ние ще имаме ли възможност да видим "суров снимки" ?  Rolling Eyes[/b]

Не, няма да е изненада, нали?!  Mr. Green А и календара ще излезе много скоро след снимките.

В Търново трябва да са снимали вече, там е само една тройка и много баби.

# 70
В Търново трябва да са снимали вече, там е само една тройка и много баби.
Cry Жалко,така се надявах да ги видя..

# 71
Аз живея наблизо, може ли да мина само да погледам  Grinning. И да се запознаем Grinning

# 72
Снимките в Сф минаха чудесно! Надявам се всички присъстващи да се забавлявали колкото аз и моето семейство! Снимахме 18 бебета за 2 часа, беше незабравимо!  Hug

# 73
# 74
В във Варна кога са снимките?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт