Проект "Мулти-мама" - 3

• 28 021
  • 238
  •   1
Отговори
# 165
ЗДРАВЕЙТЕ!!! Аз съм таткото на днешното трио!Искам да БЛАГОДАРЯ на съпругата си,на Д-р Ина Цонева,Д-р Саркисян,на екипа,наКИРМ -Плевен,че ме направиха толкова ЩАСЛИВ!!!ОТ ДНЕС И НИЕ СМЕ В КЛУБА!!!

# 166
Честита тройна радост Laughing Скоро да сте у дома в пълен комплект, бебоците да растат здрави  и усмихнати. А на щастливата майка бързо възстановяване  bouquet

# 167
  • София
Да са живи и здрави малките бебоци и много да радват мама и тати. Аз обаче от тук разбрах, че са три момиченца Виктория, Божидара и ЛюбомирА (не че пола е от значение де).

Колегите от Днес.бг са се объркали, защото аз говорих лично с д-р Саркисян и д-р Цонева. Любомир си е мъжът и е както казаха и двамата голям хубав мъж  Laughing

# 168
Какви хубави новини има тук Simple Smile

# 169
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ!!! Аз съм таткото на днешното трио!Искам да БЛАГОДАРЯ на съпругата си,на Д-р Ина Цонева,Д-р Саркисян,на екипа,наКИРМ -Плевен,че ме направиха толкова ЩАСЛИВ!!!ОТ ДНЕС И НИЕ СМЕ В КЛУБА!!!

Да са ти живи и здрави малките сладурковци!  bouquet

# 170
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Да са живи и здрави малките съкровища. Да папкат и да слушкат и да ви направят най- щастливите родители!   bouquet

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РУМИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И УСПЕХ В РАБОТАТА ТИ!  bouquet

# 172
Здравейте,

аз пък знам за тризнаци, които се родиха на 19.01 в Токуда, 2 момченца и една мома. Много са сладки и си ги гледам всеки ден като ходя да виждам моята дъщеря.

На мама да са й живи и здрави и да пораснат големи и здрави и много щастливи.

# 173
Руми,честит рожден ден!
Пожелавам ти да си все така амбициозна и да продължаваш да бъдеш толкова всеотдайна и полезна,както и до сега!

# 174
Руми, честит рожден ден!
Желая ти здраве, да те слушат двамата мъже, да си все така всеотдайна и сърцата!

newsm59

# 175
Руми, честит рожден ден!
Желая ти здраве, щастие и топлина в сърцето!

# 176
Извинявам се предварително за въпроса,но от къде мога да си купя стикер БГ близнаци в колата

# 177
Извинявам се предварително за въпроса,но от къде мога да си купя стикер БГ близнаци в колата

Със сигурност не от тук, аз чакам моя от лятото /платен/ и още не е пристигнал!
А на всичкото отгоре, трябваше след 1 месец да правя "запитване" дали са получили парите /15лв/.

Да и 1лв да изпрати някой, би трябвало малко повече уважение,
защото все пак ги е заделил от собстенните си деца, за да помогне с малко на другите и
точно затова хората нямат доверие на такива организации!

# 178
Оооо,много съм разочарована.

# 179

Със сигурност не от тук, аз чакам моя от лятото /платен/ и още не е пристигнал!
А на всичкото отгоре, трябваше след 1 месец да правя "запитване" дали са получили парите /15лв/.

Да и 1лв да изпрати някой, би трябвало малко повече уважение,
защото все пак ги е заделил от собстенните си деца, за да помогне с малко на другите и
точно затова хората нямат доверие на такива организации!

А сетихте ли се случайно да напомните Руми или да я питате дали Ви ги е пуснала?
Никой ли не разбира какво отговорност е това и с колко много работа е затрупана?
Нямаше да се изтъркат клавишите,ако я бяхте попитали!!

Оооо,много съм разочарована.
От какво точно сте разочарована?От мнението на само един потребител сте разочарована от цялата кампания?
Много жалко.
Мноого други хора не мислят като вас.

Общи условия

Активация на акаунт