Отговори
# 315
 Една жена има нужда от помощ, нека й изпратим  Рейки, за да й помогнем - Е.Н. Катеринова , 20.04.1980. Тя се нуждае от спешна помощ!!!
Нека й помогнем всички заедно.

# 316
Изпратих. Кажи после по-подробно.

# 317
  • в резерват
  има и от мен  Peace

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 15:05 от Дани_

# 318
Една жена има нужда от помощ, нека й изпратим  Рейки, за да й помогнем - Е.Н. Катеринова , 20.04.1980. Тя се нуждае от спешна помощ!!!
Нека й помогнем всички заедно.

Дани леко е объркала датата.  Grinning

Става дума за 24.04.1980 - добре, че Рейки си знае работата и следва намерението, а не датата  Grinning И все пак...

Благодарим на всички които се включват.

# 319
  • в резерват
 Simple Smile сега ако кажете и града .....

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 08:43 от Дани_

# 320
Градът е София, но няма особено значение. Рейки знае къде да се насочи, единствено важно е намерението да се помогне.
Благодарим на всички за Рейки, за положителните мисли...

# 321
  • в резерват
Градът е София, но няма особено значение. Рейки знае къде да се насочи, единствено важно е намерението да се помогне.

Да така е, обаче при мен се появи много силна мисъл да попитам и за града. Може би няма значение  Peace

# 322
Прекрасно е, когато Рейки обединява хората , за да се помогне  на човек в беда   bouquet

# 323
и от мен  Peace

Да Рейки е толкова ненатрапчива и чиста  енергия, която винаги помага

dani avramova , сега видях че си към Рейки алинаса. Аз съм изкарала две нива при Иван и може да ме пратиш поздрави от една ученичка. Благодаренние на него влязох в нов сввят. Света на духовното!

# 324
humanis, мисля, че Иван лично ще види поздравите ти - ако не се лъжа Nial е Иван   Simple Smile

dani avramova, ще дадеш ли обратна информация как е девойката  Simple Smile

# 325
eldivine  , благодаря за инфото. Колко интересно нещо е енергията, преди години аз имах нужда от Рейки и Иван ме насочи за което благодаря  bouquet А днес аз съм щастлива да изпратя на това момиче

# 326
 Grinning

Момичето е много по добре благодарение на Рейки, което всички й даваме.

Благодаря за поздравите на Веселка  Grinning

# 327
Nial  , добра среща  Hug

Радвам се че е добре момичето и по-добре да става.

Аз ще помоля да изпратим Рейки на Петър на 42 години от Кочериново. Започват мащабен проект за сметище и ги принуждават да се подпишат и предоставят земята си безвъзмездно. Те са бедни хора и съответно Петър е зле и повръща от два дена .... Всъщност не зная дали е по-добре на него или на ситуацията да изпратим Рейки. Нека по-напредналитте споделят мнение

# 328
Изпратих рейки и на него, и на ситуацията - защото явно няма да е насочена само към него, а и към всички, които са наоколо и имат земи. В момента явно не може да яде, но нека да погледа жълт цвят, за да се успокои.

# 329
  • в резерват

Peace

Общи условия

Активация на акаунт