Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 210

Не знам какво имаш под "младежко излъчване", но провери в "Елеганца' на "Марин Дринов".Там има фризьорка Поля,млада е,чувала съм добри отзиви за нея. Можеш да провериш дали не е твоята фризьорка. Дано я откриеш! Hug
Аз така и не открих Чавдар (Чочо)  и Ангел,които преди време работиха в "Елеганца". Sad
Ангел в момента работи в салон Дива.

# 211
Май вече писах по темата ,но искам отново да похваля фризьорката си - Светла.
Уникална жена е,прави ме за бала, отделно подстригва невероятно каре  Heart Eyes имам доверие само на нея,разбира ме от половин дума.Преди работеше във Финес(Чаталджа),но сега се премести зад кметство Приморски,до 7ма гимназия.
Ако някой има интерес мога да дам телефона й.
Правила ми е кичури с фолио,букли,различни прически,каре.Страхотна е  Flutter

п.п Дано не изглежда като реклама,просто похвалих жената,голяма професионалистка е  Peace

Извинявай, би ли могла да дадеш повечко информация къде се е преместила - къде по-точно се намира и как се казва фризьорския салон и телефон ако може Simple Smile

# 212
  • Варна
Май вече писах по темата ,но искам отново да похваля фризьорката си - Светла.
Уникална жена е,прави ме за бала, отделно подстригва невероятно каре  Heart Eyes имам доверие само на нея,разбира ме от половин дума.Преди работеше във Финес(Чаталджа),но сега се премести зад кметство Приморски,до 7ма гимназия.
Ако някой има интерес мога да дам телефона й.
Правила ми е кичури с фолио,букли,различни прически,каре.Страхотна е  Flutter

п.п Дано не изглежда като реклама,просто похвалих жената,голяма професионалистка е  Peace

И аз се присъединявам към въпроса на курабийка, както и каква е цената на подстригване при нея. (май се замислям да сменям моята фризьорка)

# 213
Аз доколкото разбрах от кореспонденцията на ЛС, работи в новия СПА точно зад кметството, в партера на  новата кооперация. Ако до утре не се включи Josephina мога да отида да видя името. Hug

# 214
Здравейте,момичета.
Както обясних на Мис Арк на лични ,не съм сигурна за точното място на фризьорката,понеже от както се е преместила не съм я посещавала все още.Но мисля,че лесно ще намерите мястото.
За подстригване взима 10лв. мисля.. аз от почти година се правя на каре при нея и съм очарована.Правих преди това и кичури ,както и прическа за бала,но не помня точната цена за съжаление.
Мога да оставя телефона й тук ако желаете.
Лично според мен жената си разбира от работата,провежда мисля курсове и прочие.Разбирам се с нея с половин дума и винаги досега съм оставала доволна.Но моля ви ,не взимайте мнението ми на 100%,защото да не забравяме ,че всично е индивидуално.И въпреки това смея да я препоръчам.Чудесна е.
 Hug  Heart Eyes

# 215
  • Варна
аз от почти година се правя на каре при нея и съм очарована.
....Но моля ви ,не взимайте мнението ми на 100%,защото да не забравяме ,че всично е индивидуално.И въпреки това смея да я препоръчам.Чудесна е.
 Hug  Heart Eyes

Ааа, тогава дай твоя снимка с каре, че след последното изречение...  Wink

# 216
аз от почти година се правя на каре при нея и съм очарована.
....Но моля ви ,не взимайте мнението ми на 100%,защото да не забравяме ,че всично е индивидуално.И въпреки това смея да я препоръчам.Чудесна е.
 Hug  Heart Eyes

Ааа, тогава дай твоя снимка с каре, че след последното изречение...  Wink
О да и аз съм на вълна каре и бих желала да видя снимка  Wink

# 217
Какви са цените в студио Нелс?  Thinking

# 218
Какви са цените в студио Нелс?  Thinking

В понеделник бях там. Взеха ми 40 лв за боядисване (с моя боя), подстригване, разните му там измивания и маски, и накрая изсушаване с дифузер. Сигурно има значение, че съм с дълга коса. Аз от години ходя при Нели, харесала съм я и не смея да я сменям. Веднъж посетих фризьор (едно младо момиче) в Ейнджъл Фейс, зад Общината, и тя ме окепази с боядисването. Не вярвах че е възможно, но явно е.

# 219
# 220
Христос Возкресе,дами!Весел празник! Party

Снимчици с удоволствие ще предложа,но следващата седмица,когато ще съм прясно фризирана  Flutter Онзи ден минахме с колата покрай студиото,значи намира се точно зад кметство Приморски.на ъгъла на нова кооперация.СПА и Уелнес студио е,вижда се отдалеч.Това е засега от мен.
До скоро  Hug

# 221
Здравейте,мацки Stop Hugнякой знае ли къде изчезна Силвия от салона на Мето?

# 222
Ако не се лъжа и е салона някъде близко на ''Железкова''(доколкото имам инфо е направила салон с майка си )

# 223
dani_djenkova благодаря ти много,но по-точно на "Желескова "  имаш ли представа къде?

# 224
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте момичета.
Включвам се и аз в темичката.
Има ли някой с коса като моята- чуплива, твърда, обемна и хвърчаща, който е ходил при фризъор във Варна и е останала доволен. След раждането, малко ми се поизправи и улегна косата, та, се реших на промяна. Дпсега години наред си носех дългата коса, но ми се иска да я подстрижа до раменете някъде. Иска ми се да ме поеме добър фризъор, който знае как се работи с такива коси  Thinking
Прибирам се другия месец във Варна и мисля да помоля да ми запишат час от сега.

Спряла съм се на салона на МЕТО, ноо все още проучвам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт