Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 986
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Капанов на Мир. добре работят Мели и Нели  Peace

# 616
Така се оказва.
Свекърва ми, например, до скоро ходеше до Разград на фризьор/пътува и после обратно/. Аз й се подигравах- ше кажеш, че няма  салони във Варна
Е, сега вече я разбирам Simple Smile

Подкрепям Peace Аз бях съкрушена преди годежа, когато в прехвален Варненски салон, където така скосиха чупливата ми коса, че направо #Cussing out. Добре, че съм от Разград Wink, та като си отидох, една фризьорка ми дооформи прическата много добре, вече можех да се погледна в огледалото Sunglasses

# 617
 Как ви подстригват на сухо,зву4и ми като едно време когато майка ми ме водеше на фризьор,за мен е истинско удоволствие масажа по време на миенето и после като ме издуха се 4увствам истински красива.

# 618
Е, на мен не ми доставя удоволствие пък всичко това- миене, подстригване, сушене. Досега винаги съм си тръгвала едва сдържайки нервите си, предвид резулата.

# 619
  • Варна
И аз не обичам да ми мият косата.

# 620
за мен няма значение дали ми мият косата или не, по-важен е резултатът, а за съжаление в повечето случаи не съм доволна от него. И как не се научиха тези фризьори като подстригват чуплива коса да се съобразят, че прическата "ще се вдигне" и да оставят малко аванс Rolling Eyes

# 621
Относно Палах център-постригват добре,всички по един и същ начин,с еднаква техника,но цените са ужасни-преди месец за постригване и сушене ми взеха 36лв,преди това за боядисване на корени,с половин боя,при условие че преди да отида   се бях обадила в салона и  казаха , че ще ми струва 30 лв на финала ме сюрпризираха с 52лв.,без издухване при това.Има една кака,която събира парите,може в нея да е проблема,незнам,но ни касов бон,ни дявол,цените се определят според клиента.Възмутена съм,но още ходя,защото косата ми е капризна и само там ме правят,но всеки път тръпна дали ще ми стигнат парите...

# 622
Относно Палах център-постригват добре,всички по един и същ начин,с еднаква техника,но цените са ужасни-преди месец за постригване и сушене ми взеха 36лв,преди това за боядисване на корени,с половин боя,при условие че преди да отида   се бях обадила в салона и  казаха , че ще ми струва 30 лв на финала ме сюрпризираха с 52лв.,без издухване при това.Има една кака,която събира парите,може в нея да е проблема,незнам,но ни касов бон,ни дявол,цените се определят според клиента.Възмутена съм,но още ходя,защото косата ми е капризна и само там ме правят,но всеки път тръпна дали ще ми стигнат парите...

Те там наистина май според клиента ти казват сумата.
Преди съм ходила там 3-4 пъти но спрях защото това всеки път да ти вземат различна сума  Crossing Arms и то без касов бон както и при теб се е случило.А каката която събира пари да не е една с руса дълга коса и пълничка?
Направо съм възмутена а и според мен не са чак толкова незаменими в града има момичета които работят много по професионално и са коректни към клиентите си в ценово отношение .

# 623
Момичета, не помня от кога отлагам  Embarassed, ама вече няма накъде...
Трябва да се подстрижа, събирам смелост и за смяна на прическата, но няма да е този път:)
Косата ми е чуплива, искам само връхчетата да й обера.. обаче понеже е на пластове и всеки път различно ме подстригват. А не искам да вземат много от дължината, защото косата ми ще бухне. Сега я спира само това че съм я пуснала по-дълга и е изтощена вече... Но повече няма накъде -  така че препоръчайте ми фризьор, от който сте доволни. Още нещо - не бих отделила повече от 20-тина лв за обиране на връхчетата.
Моля, дайте мнение...

# 624
  • Варненско мишле
Добър фриз.салон в района на Трошево ?
С малко бебе съм и не мога да си позволя да загубя много време ако е по-отдалечено
Имам чуплива коса, но след раждането много започна да ми пада и бих искала тотална промяна - скъсяване
Някой да ме насочи ?

# 625
Трябва да се подстрижа, събирам смелост и за смяна на прическата, но няма да е този път:)
Косата ми е чуплива, искам само връхчетата да й обера.. обаче понеже е на пластове и всеки път различно ме подстригват. А не искам да вземат много от дължината, защото косата ми ще бухне. Сега я спира само това че съм я пуснала по-дълга и е изтощена вече... Но повече няма накъде -  така че препоръчайте ми фризьор, от който сте доволни. Още нещо - не бих отделила повече от 20-тина лв за обиране на връхчетата.
Моля, дайте мнение...
И моята е 4уплива на пластове,така 4е ако ти е удобно до катедралата,фризьорката ми за подръжка е добра,но за промени не гарантирам.От 3 години ходя при нея и съм доволна,единствено сега ми подстрига бретон,добре се полу4и,не е нищо особенно като постижение де ама са ми го правили преди траги4ен.Още ме подиграват приятелки като гледат снимки.Взема ми 12лв.измиване,подстригване и издухване с кръглата 4етка.Веднъж ми се наложи при колежката и да бъда и ми взе двойно,защото го таксува като сешоар.

# 626
Моля, дайте мнение...
И моята е 4уплива на пластове,така 4е ако ти е удобно до катедралата,фризьорката ми за подръжка е добра,но за промени не гарантирам.От 3 години ходя при нея и съм доволна,единствено сега ми подстрига бретон,добре се полу4и,не е нищо особенно като постижение де ама са ми го правили преди траги4ен.Още ме подиграват приятелки като гледат снимки.Взема ми 12лв.измиване,подстригване и издухване с кръглата 4етка.Веднъж ми се наложи при колежката и да бъда и ми взе двойно,защото го таксува като сешоар.

Ами аз съм от Младост, но не пречи и до Катедралата да скокна. Къде точно е салонът и коя е твоята фризьорка? Интересно ми стана като каза цените, все пак салонът явно е на централно място и едва ли наемът им е нисък...
А разликата между сешоар и издухване е, че със сешоара ти правят прическа, а инак просто ти сушат мократа коса или?

# 627
Цитат на: elinor1985 в Четвъртък, 11 Февруари 2010, 16:59
А разликата между сешоар и издухване е, че със сешоара ти правят прическа, а инак просто ти сушат мократа коса или?

Разликата е ,че в София казват:"Да ти направя един сешоар",а във Варна:"Да ти направя едно издухване".
Процедурата се нарича издухване ,а не сешоар. Laughing

# 628

За тази разлика питах, Charliz, защо един път се таксува, а друг път - не.Simple Smile
Да ти направя един сешоар звучи кофти Simple Smile Все едно ще го сглобява в завода Simple Smile

ПС: ЦИтатът, който си дала ти, е мой, не на elinor1985. Казвам го не за да се заяждам, а да не стане объркване  Wink

# 629
На мен от 4уплива ми я прави права,дори и с пресата където има нужда ме минава,това за мен е при4еска.Студиото се казва New Image на ''Парижка комуна''3 0897874184 Жени се казва фризьорката.Никого не ангажирам с мнението си просто ще се радвам да помогна,както вие го правите спрямо мен.

Общи условия

Активация на акаунт