Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Някой да даде телефон и адрес на Giro?

# 601
  • Варна
Не само в "Мис Теди" работят с професионалната серия на "Schwarzkopf". Аз лично ходя при Ваня, в "Art Studio"  на ул."Шопен", която също работи с горепосочените продукти. За "Мис Теди" си имам лично мнение, а и от познати, ходили там , не съм чула позитивни отзиви.
Това Арт студио е точно до нас...тъй като от известно време се замислям да се изруся, можеш ли да споделиш какви са цените там долу-горе? И ако имаш наблюдения върху боядисването? Притеснявам се да не ми стане морковен цвят, затова този път със сигурност ще е при фризьор.
Някой ако се е изрусявал в Giro и даде мнение, също ще ми е от полза, и то ми е наблизо  Simple Smile

# 602
Все пак немското си е Табела.
Е точно пък шварцкопф не са , айде айде , те са едни от най-долнопробните дори  Peace
Ако съдиш по масовите-може и така да е,но професионалните шварцкопф нямат нищо общо-поне за мен е така Simple Smile

# 603
  • ВАРНА
Здравейте !  Party След като прочтох цялата тема... се интересувам от салона на Мето - ако може някой да сподели адрес,телефон и какви са актуалните цени за подстригване.Също ме интересува и какви са цените в Giro .Имам средно дълга коса и не знам какво искам - вечният проблем.Търся си фризьор ,който да ме консултира и да избере нещо подходящо и модерно .Мерси предварително.
Препоръчвам ти го.Работи буквално за без пари в едно салонче 20 кв.Лошото е че се чака дълго за час.Работи с Вела за жалост,но си разбира много от работата.телефон мога да ти дам на лични

# 604
magnetichna , пълна ти е кутията,и не мога да ти пиша там,намерих адреса и телефона на Капанов от интернет

# 605
Аз пък съм много доволна от Севито от Студио К, винаги досега ми е правила косата добре, някъде година ходех при нея и сега ми липсва :cry. Ася "бояджийката" също не е зле, само че ми е малко черна, защото след обезцветяване и няколкомесечно изсветляване малко по малко, накрая като за последно ми плясна най-отвратителното и възтъмничко кафяво по грешка и ме върна няколко месеца назад. За цените няма да коментирам, но и при мен цената винаги беше "изненада".
Има и една фризьорка Камелия от студио Егоист ако не греша, при нея ходех две години и също много я харесвах, докато не излезе модата на силно филираните коси и това момиче като набра инерция, няма спиране. Иначе е добра, ако я спирате навреме, преди да почне да филира с ножицата
За мен би било важно всеки да знае ,че може да е доволен ако има качество. Не е за пренебрегване кои салони са с добра обстановка, с какви продукти се работи и какво отношение има към клиента! Пазара е пренаситен и собствениците на добрите салони които държат на всичко това, не пренебрегват и квалификацията на персонала си! Така според мен може да изградим и доверие към фризъора който ни обслужва за пръв път. Нищо чудно, че има салони като Студио К, Мето и Giro, които се споменават толкова често

# 606
Привет, имам нужда от бързо допитване  Hug
Можете ли да ми кажете има ли добри фризьорски салони в района на Колхозния и дали работят в събота и неделя. Ще бъда в района през уикенда и ми се ще да съчетая двете неща, пък и макар и на риск Crazy

# 607
  • Варна
До Колхозния - един Vision май се казваше, надолу по едни стълби точно зад спирката на пазара, от другата страна обаче (обясних ли свястно?). Но! Изрично ходя само при Ина аз, другите фризьорки не ги харесвам.

# 608
До Колхозния - един Vision май се казваше, надолу по едни стълби точно зад спирката на пазара, от другата страна обаче (обясних ли свястно?). Но! Изрично ходя само при Ина аз, другите фризьорки не ги харесвам.

благодаря! А трябва ли предварително записване?

# 609
  • Варна
Да, добре е да се запишеш. Тел: 0889 837613

# 610
Наминавам да се похваля. Бях при Диана от Uniqato- предоволна съм. Подстрига ме "на сухо", като преди това ми изправи косата, защото според нея туй е единственият начин да се оформи добре къдрава коса. Как пък досега никой не се сети, бре! Оказа се, че горните ми пластове били по- дълги от долните, а аз се чудя защо косата ми стои като кошер. Цена- 10лв.
Не че я препоръчвам, да си кажа само Simple Smile

# 611
Наминавам да се похваля. Бях при Диана от Uniqato- предоволна съм. Подстрига ме "на сухо", като преди това ми изправи косата, защото според нея туй е единственият начин да се оформи добре къдрава коса. Как пък досега никой не се сети, бре! Оказа се, че горните ми пластове били по- дълги от долните, а аз се чудя защо косата ми стои като кошер. Цена- 10лв.
Не че я препоръчвам, да си кажа само Simple Smile
Къде се намира салона?

# 612
Започвам да си мисля, че си има фризьори, които по стечение на обстоятелствата имат опит и умеят да подстригват добре дълги коси, други къси коси, трети къдрави коси............. В един момент, ако години наред са подстригвали само дълги коси на пластове и дойде клиентка, която иска къса коса и те се оказват почти безпомощни......... Или правят някоя лелинска прическа или тепърва откриват как би могло да се оформи, а резултата е кофти.
Струва ми се, че няма особено добри фризьори във Варна.

# 613
Така се оказва.
Свекърва ми, например, до скоро ходеше до Разград на фризьор/пътува и после обратно/. Аз й се подигравах- ше кажеш, че няма  салони във Варна
Е, сега вече я разбирам Simple Smile

# 614
Не само в "Мис Теди" работят с професионалната серия на "Schwarzkopf". Аз лично ходя при Ваня, в "Art Studio"  на ул."Шопен", която също работи с горепосочените продукти. За "Мис Теди" си имам лично мнение, а и от познати, ходили там , не съм чула позитивни отзиви.
Това Арт студио е точно до нас...тъй като от известно време се замислям да се изруся, можеш ли да споделиш какви са цените там долу-горе? И ако имаш наблюдения върху боядисването? Притеснявам се да не ми стане морковен цвят, затова този път със сигурност ще е при фризьор.
Някой ако се е изрусявал в Giro и даде мнение, също ще ми е от полза, и то ми е наблизо  Simple Smile
В Nells studio работят също с професионалната серия на Schwarzkopf дори я продават ето и повече за салона аз сам много доволна  bouquet
http://v-varna.info/show.php?action=show_adv&adv_id=23332

Общи условия

Активация на акаунт