Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Не много по темата, но понеже се чете доста тази - бихте ли споделили мнението си за личните си лекари - тук. Трябва да сменяме нашата през декември, изобщо не мога да се ориентирам, а и явно много малко хора четат в Здравен справочник.

# 106
Здравеите,момичета!бих искала да ви попитам каде мога да отида да си направя хубави кичури във Варна?Реших да пробвам как ще изглеждам,но опитат ми при една фризиорка беше толкова нещастен,че се наложи да се боядисам после в нас Cryосвен това тук прочетох доста добри отзиви за Мето  за подстригването,но разбрах, че работят и момичета при него, при коя от тях бихте ме посаветвали да отида за моя въпрос понеже разбрах,че при тях не се чака така,а ако знаете и някои които са наистина добри-моля ви споделете ми!
Здравеите,момичета:)очаквам с нетарпение отговорите ви по вапроса с кичурите.Благодаря ви предварително smile3525

# 107
Анитка, точно при Мето ходи моя позната за кичури и е много доволна, според мен също са и добре направени. Можеш да пробваш там.  Peace

# 108
  • България
Аз живея в пресечка на ул."Д-р Железкова". Някой може ли да ми препоръча добър фризьор някъде тук в района.Най-вече , който да подстригва хубаво, че ми омръзна от некадърници.
Аз ходя при една фризьорка в 'Китаийската стена' казва се Светла.Както поискаш така ще те подстриже,нито повече,нито по малко.Ходя при нея от около 8години.Много съм доволна и не мисля да я сменям.

# 109
  • Варна

И аз се подстригвам при Светла , обиколила съм доста фризьори във Варна, но  от нея съм най-доволна newsm10

# 110
Здравеите,момичета!бих искала да ви попитам каде мога да отида да си направя хубави кичури във Варна?Реших да пробвам как ще изглеждам,но опитат ми при една фризиорка беше толкова нещастен,че се наложи да се боядисам после в нас Cryосвен това тук прочетох доста добри отзиви за Мето  за подстригването,но разбрах, че работят и момичета при него, при коя от тях бихте ме посаветвали да отида за моя въпрос понеже разбрах,че при тях не се чака така,а ако знаете и някои които са наистина добри-моля ви споделете ми!
Здравеите,момичета:)очаквам с нетарпение отговорите ви по вапроса с кичурите.Благодаря ви предварително smile3525
Бях писала по-назад в темата.Снежи се казва.Салона й е в Гръцка махала.Моите кичури , от нея направени , са ми ги признали и в "най-добрите салони".Ако искаш на лични виж- пратила съм ти снимка

# 111
Даммм, тук е падало разчистване...... Не знам само защо и моят пост е затрит. Затова ще го кажа пак - не ходете в "Харем стил". И за да съм по-конкретна - има някаква "фризьорка" младо момиче, което незнам изобщо дали има документ да практикува. Ако има - не заслужава. Не знам как се казва, но работи с лявата ръка. Не че имам нещо против - дъщеря ми също е левичарка, но да знаете да не сядате при нея. Понеже моята фризьорка отсъстваше от града се наложи да се подстрижа извънредно някъде. И за нещастие попаднах на въпросната. Първо - не пита колко да реже, в следствие на което с първото клъцване се разделих със значителна част от косата си. След това естествено трябваше горе долу да стане еднакво навсякъде и ..... общо взето доста коса ми изряза. Второ - трябваше аз да й казвам къде трябва да пипне за да има все пак някаква симетрия. Трето - като се прибрах се дооправях сама пред огледалото. Та това е което имах предвид, harem_stil!!!

И моят пост е изтрит newsm78...защо ли???

Написаното по-горе изобщо няма нищо общо с истината,но както и да е.Не обичам да споря.
Салонът винаги е пълен с хора,това е достатъчно красноречиво за способностите на персонала.

# 112
  • Варна
Каде точно е тази Светла в Китайската стена? Аз ходя в сградата където е Орандж фитнес, Т&М студио, доволна съм.

# 113
Аз пък съм много доволна от Севито от Студио К, винаги досега ми е правила косата добре, някъде година ходех при нея и сега ми липсва :cry. Ася "бояджийката" също не е зле, само че ми е малко черна, защото след обезцветяване и няколкомесечно изсветляване малко по малко, накрая като за последно ми плясна най-отвратителното и възтъмничко кафяво по грешка и ме върна няколко месеца назад. За цените няма да коментирам, но и при мен цената винаги беше "изненада".
Има и една фризьорка Камелия от студио Егоист ако не греша, при нея ходех две години и също много я харесвах, докато не излезе модата на силно филираните коси и това момиче като набра инерция, няма спиране. Иначе е добра, ако я спирате навреме, преди да почне да филира с ножицата

# 114
  • Бургас
Аз ходя в "Арлет" на Заменхоф. Много съм доволна, вече почти година се подстригвам и боядисвам там. Наистина преди имаше едно момиче Светла, която работеше много добре, но напусна т.е премести се в друг салон.

# 115
Аз ходя в "Арлет" на Заменхоф. Много съм доволна, вече почти година се подстригвам и боядисвам там. Наистина преди имаше едно момиче Светла, която работеше много добре, но напусна т.е премести се в друг салон.
Tочно там ходдех и аз и точно от тази Светла бях много, много доволна! Не знаеш ли къде е отишла? Можеш ли да питаш или да разбереш по някакъв начин?  Praynig Praynig

# 116
Анитка, точно при Мето ходи моя позната за кичури и е много доволна, според мен също са и добре направени. Можеш да пробваш там.  Peace

Тъкмо се оплаках в друга тема точно от кичурите там  Laughing Ако ще ходиш при Мето, искай да ти ги направи някоя от фризьорките му с по голям стаж, че аз бях опитно зайче на едната  Twisted Evil

# 117
Д. Туфиня, би ли написала къде точно зад автогарата работи Николай? Мерси!

# 118
  • Варна
Чета ви, чета ви...малко да попиша сега Crazy
Имам крещяща нужда от смяна на прическата...моята фризьорка си работи добре, но не винаги успява да ми направи косата така че да се харесам и след като си я измия ... т.е след като не е била оформена от фризьор...лошото е, че не знам какво искам...някой може ли с 2 ръце да ми каже фризьор, който да ме погледне ... да реши каква прическа би ми отивала, такава каквато не изисква издухване, а е лесна за оформяне  Peace

# 119
Д. Туфиня, би ли написала къде точно зад автогарата работи Николай? Мерси!
Da, разбира се, но не зная точно как се води адреса. Blush
Това е в гараж в блоковете, успоредно на бул. "Владислав". За да се отиде до там, трябва да се тръгне (ако е от Владислав) към алтернативната автогара, където спират маршрутките за Бургас и Добрич, и да се свие в първата в дясно, след това в първата в дясно пак, след това направо...и трябва да се види гаража. Казва се "Слава". Ако искаш, мога да ти дам тел на лс.

Общи условия

Активация на акаунт