Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Вили, Пепа и напоследък малката Деси-много добри, не мога да се оплача.
С теб да не сме се наговаряли?  Grinning

От две години насам ходя при малката Деси, а преди това (до преди да забременее и излезе в отпуск) при Вили  Grinning

До колкото разбрах Вили се е върнала на работа!
Аз ходя при Пепа и съм много доволна!

# 91
Вили, Пепа и напоследък малката Деси-много добри, не мога да се оплача.
С теб да не сме се наговаряли?  Grinning

От две години насам ходя при малката Деси, а преди това (до преди да забременее и излезе в отпуск) при Вили  Grinning

Ами знаем кои са най-добрите. Grinning

# 92
Николай?Кога последно ходи при него?

# 93
Здравейте,

преди ходех в Студио Х ( под операта). Там подстригваше един Иво ( мисля че така се казваше). В началото имаше една колежка, после две, а след това беше останал сам, защото двете мадами се изнесли и си направили собствен салон.

Много бях доволна от него - и два месеца по-късно косата ми изглеждаше по начина по който съм излязла от салона (макар и по-дълга)

За съжаление, като се прибрах тази година във Варна се опитах да звъня на телефона от визитката, но никой не ми вдигна. Ходих и на 2-3 пъти до салона, но и там не открих никого.

Много ще съм благодарна ако някой знае новите му координати.

# 94
Относно запитването за Фифи и Гери -Фифи(Трендафилка-така се казва това "момиче") и сестра й Гери (Гергана-е поне това звучи по-добре) никога не са били добри.Фифи беше навремето при Нуша когато работеше в малкото гаражче близо до Бинго Мустанг.След като направи първият си по-голям салон на ул.Пирин Нуша въобще не взе Фифа при нея защо ли-изводът си го направете сами.Сега работят двете незнам само Гергана и тя кога стана фризьорка.То само като им видиш на двете косите на какво приличат ще си направиш извода какви фризьорки са .Много мои приятелки са останали НЕдоволни от тях а и много скъпо вземали.Слава богу аз не съм им ползвала "услугите" и не смятам да правя такава грешка.
Не ходете при Фифи и Гери..

# 95
Аз живея в пресечка на ул."Д-р Железкова". Някой може ли да ми препоръча добър фризьор някъде тук в района.Най-вече , който да подстригва хубаво, че ми омръзна от некадърници.

# 96
 В студио К&Л на Дубровник НЕ подстригват хубаво.
 Търся отзиви за салона,  който е непосредствено до  бар "Авангард" (сега в ремонт бара) срещу подлеза на Дубровник. Или пък за "красен стил"който е по-нагоре.

# 97
Всъщност това за Фифи не е точно така. Тя работеше във фризьорски салон Нуши, на ул. Пирин, мен ме е правила там. Сестра и Гери и беше помощничка. Тогава фризьорските и възможности бяха повече от скромни, но може с времето да се е научила.
От Фифи като прическа съм горе долу доволна, но от боядисването - не! Обезцветиха ми русата коса, за да я допълнят с малко. Изгоря цялата, нацепи се поне 30см нагоре (косата ми беше дълга), започна да пада. Отделно, че косата ми стана по-скоро сива, отколкото руса. Няколко месеца по- късно ми се наложи да се подстрижа въз късо, защото всичките ми опити да съживя поне малко косата си, бяха напълно неуспешни.
Оттогава ми е останал горчив спомен и покрай този случай не искам да чувам нито за 'Нуши', нито за 'Фифи и Гери'! Въпреки, че ми е ясно, че правя малко силни обобщения, не искам да експериментирам отново там.

# 98
и аз в лутане близо 15 години намерих (да не казвам голяма дума )своята фризьорка  салон "NELITA" намира се в пресечката на хепи порбита мисля че улицата е опълченска newsm78
Да, бях редовен клиент, когато живеех във Варна. Собственичката, Нели, е страхотна фризьорка  Heart Eyes Peace

# 99
Благодаря ви за отговорите момичета!   bouquet

Аз последния път ходих при един турчин, който го открих скоро. Една приятелка на майка ми го препоръча. И след като я видях как е подстригана тя, осмелих се и реших да пробвам при този фризьор. И останах доволна този път. Подстрига ме така както му обясних и ми хареса как работи-сръчен е.
А другото интересно нещо, което ме впечатли в салона му, че имаше и премахване на косми с конец, тъй като не бях срещала в другите салони.

Ако ще ви е във полза..салона се казва "Coiffure Tarz" и  се намира на ул. Княз Батенберг 13

# 100
Здравеите,момичета!бих искала да ви попитам каде мога да отида да си направя хубави кичури във Варна?Реших да пробвам как ще изглеждам,но опитат ми при една фризиорка беше толкова нещастен,че се наложи да се боядисам после в нас Cryосвен това тук прочетох доста добри отзиви за Мето  за подстригването,но разбрах, че работят и момичета при него, при коя от тях бихте ме посаветвали да отида за моя въпрос понеже разбрах,че при тях не се чака така,а ако знаете и някои които са наистина добри-моля ви споделете ми!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:28 от Anitka_aa

# 101
За кичури  - моите ги прави Нели от Стилист Ккапанов на ул.Мир.
Но доста са си вдигнали цените вече. Само подстригването при Нели стана 24 лв, за кичурите не ми се мисли. 

# 102
Даммм, тук е падало разчистване...... Не знам само защо и моят пост е затрит. Затова ще го кажа пак - не ходете в "Харем стил". И за да съм по-конкретна - има някаква "фризьорка" младо момиче, което незнам изобщо дали има документ да практикува. Ако има - не заслужава. Не знам как се казва, но работи с лявата ръка. Не че имам нещо против - дъщеря ми също е левичарка, но да знаете да не сядате при нея. Понеже моята фризьорка отсъстваше от града се наложи да се подстрижа извънредно някъде. И за нещастие попаднах на въпросната. Първо - не пита колко да реже, в следствие на което с първото клъцване се разделих със значителна част от косата си. След това естествено трябваше горе долу да стане еднакво навсякъде и ..... общо взето доста коса ми изряза. Второ - трябваше аз да й казвам къде трябва да пипне за да има все пак някаква симетрия. Трето - като се прибрах се дооправях сама пред огледалото. Та това е което имах предвид, harem_stil!!!

# 103
 Нещо ще можете ли да ми кажете за Студио К

# 104
Нещо ще можете ли да ми кажете за Студио К
ееее прочети малко по-напред де , казали сме достатъчно

Общи условия

Активация на акаунт