Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
GROZNATA: сори ама така се пишеш, миналата година си правих кичури баш при шефката. Относно Shwarzkopf те са им рекламен салон. Апък цялата глезотия ми излезе 35 лв.

# 586
  • Варна
Да препоръчам и аз моята фризьорка - Роси, салонът се казва Елис, намира се на ул. Петко Тодоров, точно в отсечката, затваряща ъгъла на Сливница и Патриарх Евтимий, зад Тримата мускетари. Постригвам се там поне от 2-3 години. Това е единствената фризьорка, която не ме е разочаровала нито веднъж, и единствената, която след постригване ме изсушава така, че след излизане от салона да се кефя на прическата си, а не се налага да нахлупя шапка и да тичам към къщи, за да се оправя. Тя ми прави и прическата за сватбата - перфектна.

# 587
  • Варна
Не само в "Мис Теди" работят с професионалната серия на "Schwarzkopf". Аз лично ходя при Ваня, в "Art Studio"  на ул."Шопен", която също работи с горепосочените продукти. За "Мис Теди" си имам лично мнение, а и от познати, ходили там , не съм чула позитивни отзиви.

# 588
  • Варна
А каква е цената за подстригване? Той преди подстригваше на суха коса, тъй че нямаше значение с какви продукти работи в случая. Преди 5-6 години взимаше 15лв за подстригване на суха коса, сега колко ли ще е?
Много мразя такова подстригване на суха коса.  #Cussing out . Все си мисля , че като подстригват някой на сухо си спестяват качественото издухване след като са те подстригали. А и как летят и се забиват на сухо подстриганите космъмчета , направо Sick.

# 589
Защо двете момичета, които хвалеха Вальо не отговориха за цените? Исках да знам какви са цените му сега.

За подстригването на сухо - Вальо твърди, че така се преценява по- добре прическата. Като е мокра косата я подстригваш, но като изсъхне тя приема друга форма, която не може да се предвиди, докато е мокра. Има резон в твърдението му. Все пак, доста скъпичко си вземаше за едно рязане на суха коса (после няма сешоар, никакъв). Сега ще да му е поне двойно цената, ама като не казват...

# 590
  • Варна
Ами като гледам колко публикации има този потребител , който го е похвалил  ми мирише на рекламка. Явно и той я е закъсал , щом се рекламира .
За подстригването на сухо може и да има резон ,но след като те подстрижат така , е редно да ти измият косата , за да паднатат малките космета, и да те издухат. Ама те си го спестяват . Peace

# 591
Пак ще повторя само Милена от Студио Ка.малко е скъпичко и затова обиколих последната година доста други за да спестя някой лев но уви - убедих си че всяка стотинка си струва.нито Арлет,Нито Giro,нито Мето.Това е от мен!

# 592
  • Варна
Защо двете момичета, които хвалеха Вальо не отговориха за цените? Исках да знам какви са цените му сега.

За подстригването на сухо - Вальо твърди, че така се преценява по- добре прическата. Като е мокра косата я подстригваш, но като изсъхне тя приема друга форма, която не може да се предвиди, докато е мокра. Има резон в твърдението му. Все пак, доста скъпичко си вземаше за едно рязане на суха коса (после няма сешоар, никакъв). Сега ще да му е поне двойно цената, ама като не казват...

За кой Вальо става въпрос, срещу Кукления ли?
Ако питаш за него, аз смятам, че един от най-добрите във Варна и си заслужава напълно парите, но наистина не си спомням каква точно е цената. Мисля, че е в рамките на 15-20 лв.

Ако му преценявате работата по времето, което отделя на косата ви, наистина няма да ви допадне.
Аз пък имам ужасен спомен от един салон, в който ме подстригваха (в реално време) един час и седемнайсет минути. Shocked
Всяко косъмче се подстрига отделно, отделно миене на коса, маски, клюки и прочие...
Ама не си мислете, че крайният резултат беше впечатляващ. Rolling Eyes

# 593
  • Варна
Месечинка виторога , сподели телефони на фризьорския салон ,където ходиш.
Какви са цените там ? На сухо ли подстригва или първо те измива и после го прави?
Благодаря ти предварително. Hug

# 594
Да ви кажа, аз също предпочитам  подстригване на сухо. Не ща да ми мият и сушат косата, бе, не ща. Аман, както съм писала и друг път! Twisted Evil

# 595
  • Варна
За Вальо на ул. Драгоман, имам стархотни препоръки от приятелка, но не съм го посещавала.
Тя беше на пластове, сега е на черта, много е доволна, струвало и е 20 лв.  Не знам дали е било на сухо или не.

# 596
  • Варна
Julyy,
вчера пак ходих и огледах ценоразписа по-подробно Simple Smile Значи постригването е 5-7 лева в зависимост от дължината на косата, с измиване доколкото помня беше +3, но аз също не обичам да ми я мият, и без това на фризьор винаги ходя с чиста коса, къпана същия ден. Иначе ми я омокря с пулверизатор, не постригва съвсем на сухо. Накрая ми я изсушава и изправя страхотно с четка и ефектът остава дори на следващия ден, като това не ми струва нищо допълнително. Обожавам си косата след постригване, много ме е яд, че не умея сама да се изправям. Мъж ми вика, че страхотно ми стояло, да ама трябва да си наема някой да ме изправя през ден Laughing Телефон на салона нямам, почти не се е случвало да не може да ме вземе като отида, а и тя работи в блока до нас и не ми е проблем разхождането до там. Довечера ще питам сестра ми, тя има телефони май.
п.п. то пък взе, че ми излезе в Гугъл Simple Smile

ул. Петко Тодоров 64
Варна
052 635838

# 597
Julyy,
вчера пак ходих и огледах ценоразписа по-подробно Simple Smile Значи постригването е 5-7 лева в зависимост от дължината на косата, с измиване доколкото помня беше +3, но аз също не обичам да ми я мият, и без това на фризьор винаги ходя с чиста коса, къпана същия ден. Иначе ми я омокря с пулверизатор, не постригва съвсем на сухо. Накрая ми я изсушава и изправя страхотно с четка и ефектът остава дори на следващия ден, като това не ми струва нищо допълнително. Обожавам си косата след постригване, много ме е яд, че не умея сама да се изправям. Мъж ми вика, че страхотно ми стояло, да ама трябва да си наема някой да ме изправя през ден Laughing Телефон на салона нямам, почти не се е случвало да не може да ме вземе като отида, а и тя работи в блока до нас и не ми е проблем разхождането до там. Довечера ще питам сестра ми, тя има телефони май.
п.п. то пък взе, че ми излезе в Гугъл Simple Smile

ул. Петко Тодоров 64
Варна
052 635838

А ти ли й казваш какво искаш, защото аз обикновено не знам какво искам Crazy Иначе и на мен ми е близичко Simple Smile

# 598
  • Варна
Ами аз си казвам, ама аз не съм искала някаква драстична промяна, та ми е лесно да обясня Simple Smile За сватбената ми прическа нямах представа, тогава тя даваше идеите, и се справи страхотно. Вярно не е постригване, но все пак... Мисля, че ако кажеш поне в общи линии какъв ефект искаш да постигнеш ще те консултира.

# 599
Все пак немското си е Табела.
Е точно пък шварцкопф не са , айде айде , те са едни от най-долнопробните дори  Peace

Общи условия

Активация на акаунт