Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
А някой ходил ли е да се фризира в Палах центъра?
Наблзо ми е ,но още не съм се наканила да ги изпробвам как са.

Да, има информация назад в темата.

# 571
  • UK
Онзи ден за втори път ходих при Светлето от Giro', пак много доволна излязох, този път със себе си заведох майка ми, сестра ми и братовчедка ми. Ура, намерих си фризьорка!

# 572
Нещо да кажете за Авеню, намира се на Мария Луиза, малко след Годзила /ако вървиш към катедралата/?

# 573
  • Варна
Аз навремето бях ходила при въпросната Светла от giro ,тогава беше в Арлет и бях останала доволна.
В последствие тя се измести в Ескейп и пак бях ходила при нея ,ами нещо не бях доволна.
Сега е в giro ,taka li ?
А за Палах центъра ,ами върнах се назад ама нещо не можах да открия инфо... Tired ,но пък ако има някой доволен да сподели за фризьорите ,че вече наистина се отчаях ,не мога и не мога да си намеря кадърен фризьор.

# 574
Julyy, аз съм ходила там при Христина и съм доволна. Но никога не съм правила нещо драстично и различно от скъсяване и сешоар. Така че едва ли ти помогнах много  ooooh!

# 575
Здравейте !  Party След като прочтох цялата тема... се интересувам от салона на Мето - ако може някой да сподели адрес,телефон и какви са актуалните цени за подстригване.Също ме интересува и какви са цените в Giro .Имам средно дълга коса и не знам какво искам - вечният проблем.Търся си фризьор ,който да ме консултира и да избере нещо подходящо и модерно .Мерси предварително.

# 576
  • Варна
Здравейте !  Party След като прочтох цялата тема... се интересувам от салона на Мето - ако може някой да сподели адрес,телефон и какви са актуалните цени за подстригване.Също ме интересува и какви са цените в Giro .Имам средно дълга коса и не знам какво искам - вечният проблем.Търся си фризьор ,който да ме консултира и да избере нещо подходящо и модерно .Мерси предварително.
От опит ще се изкажа , че нито  Мето , нито   Светла в Giro ще те консултират и изберат нещо. И двамата , чакат ти да си кажеш какво искаш. Ако отиваш само за поддръжка на прическа стават , но иначе не ги бива въобще в консултациите. А цените на Мето са двойно по-големи от тези на Светла . Последно В Giro (м.ноември ) 10 лв за подстригване.

# 577
Жалко за хубавата тема  Tired Последните страници се напълниха със саморекламиращи се, особено въпросната Светла, салона в Елитис и т.н. За мен лично това означава, че нямат клиентела, щом са изпаднали до там да се представят за "доволни клиенти" и да си правят реклама във форума...сякаш ние не разбираме  Tired Явно не се усещат, че така само си вредят на имиджа. Ако бяха достатъчно добри, нямаше да се мъчат така отчаяно да се саморекламират. ЖАЛКО Е!!!

# 578
*brilliance*, нека си се рекламират, то по-лошо ще идат няколко нови клиента и после ще се оплачат тук и толкова с хубавата репутация Simple Smile.
Аз последно ходих също според видяното тук в Ивона, момичетата са готини ама чак кой знае какво не правят, доста са приказливи обаче, което понякога не е хубаво за концентрацията. Малко ми намалиха косата и толкова, не стана зле, взеха ми 8лв. За поддръжка стават, за друго не знам не смея да рискувам Simple Smile
Въпросната Светла, когато беше в ескейп съм ходила веднъж и никой вече не може да ме убеди да седна отново при нея...
Мето - може да подстригва добре, ама свободни часове за след 2 месеца не ме устройват, ако държа да се подстригвам при него, не при момичетата.
Веско от Seaside - нищо кой знае какво при фризура, но цена 35лв
салон Дива мисля беше или дивас козметик, до башмайстора на струга, един мъж подстригва там много хубаво, цената и там не е по различна от на Веско.

# 579
Здравейте, да изкажа и аз мнение. Simple Smile От известно време след няколко несполучливи експеримента, ходя при един Вальо и съм супер доволна!!! Wink Салонът ну се намира на Драгоман, 36. Работи и с хубави продукти!

# 580
Здравейте, да изкажа и аз мнение. Simple Smile От известно време след няколко несполучливи експеримента, ходя при един Вальо и съм супер доволна!!! Wink Салонът ну се намира на Драгоман, 36. Работи и с хубави продукти!
Това да не е салона, който работи с пол митчъл?

# 581
Това да не е салона, който работи с пол митчъл?
Да, точно!

# 582
А каква е цената за подстригване? Той преди подстригваше на суха коса, тъй че нямаше значение с какви продукти работи в случая. Преди 5-6 години взимаше 15лв за подстригване на суха коса, сега колко ли ще е?

# 583
ivandjelin за този Вихрен и за имам добри впечатления, ходила съм при него с една приятелка като работеше в Нелс, но после изчезна и му загубих дирите, явно е в Елитис вече. ДОБРО е момчето и МИС ТЕДИ е  мн. як. салон. Peace

# 584
Абе момичета тези в Miss Tedy не работеха ли с Шварцкопф, че ми писна от експерименти? Все пак немското си е Табела.

Общи условия

Активация на акаунт