Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Клиент съм на Светла от "Феличита" още от предния салон, в който работеше. Вярно е, че работи по-бавничко, но с чисто сърце смея да я похваля - разбира си от работата, винаги ме пита как да ме подстриже, с каква  прическа искам да бъда, консултира ме за цвета на косата. Горещо Ви я препоръчвам!

# 286
За момичето което търси Чочо(Чавдар) мисля че е същият за който се сещам защото една приятелка ходи при него тои работи във кв"Владиславово" до 4-ти блок,то там е козметичен и фризьорски салон до салона има голям магазин за мебели.Всъщност самият блок в който е той е номер 4.Аз съм го виждала-младо момче е с тъмна коса.Надявам се да е същият който търсиш и да съм ти помогнала.Чао

Благодаря!  bouquet

# 287
ок,аз вече съм се наканила да ида при Светла,ноо бих искала да попитам какув човек е тя,в смисъл налага ли си мнението ,предлага ли жарианти кое как ще седи по-добре,може ли да и се довери човек ,има ли личен вкус,или те прави както го опишеш, без съвети и насоки? 10х предварително

# 288
  • Варна
Да попитам само понеже изпуснах за коя Светла става дума...от кой салон  Blush
аз да се оплача...не мога да си намеря фризьорка, която да ми оформи косата след издухване нормално...всички ми я сплескват...без никакъв обем в корена я оставят и тя след час е изцяло зализана в корените ... Tired

# 289
Цените в Зотик са нормални според мен-мога да ви кажа измиване и изправяне на коса е около15-18 лева.А и фризьорките са много добри спор няма.Имах някъде визитка ако е намеря ще пиша -може да се обадите и да запитате за цените.

# 290
  • Варна
Да пишеш в темата и да не се сметне за реклама е трудно, затова да направя реклама на още един салон. Много съм доволна и ходя от години при Галя на ул.,,Битоля" над Пикадили-център. За мен е много добра в подстригването.Не гледа да ,,претупа" клиента. Косата ми сега е дълга и след оформяне при нея ми се налага да ходя отново чак след около 2 месеца. Цените са около 20-25 лева за подстригване и издухване. Не се боядисвам и не мога да дам мнение и за тази процедура.
Дано съм била полезна за някого с тази информация.

# 291
Pipilqga и аз имам същия проблем Sad

# 292
Да попитам само понеже изпуснах за коя Светла става дума...от кой салон  Blush

Светла от салон "Феличита" зад кметство Приморски, в една от новите кооперации.

# 293
за Капанов и аз съм чувала хубави неща,даже гледах ,че студиото обслужвало прически за някакво предаване по БТВ,но сякаш 30 лв ...,а за момчето във Вл-вово,може ли още малко детайли,защото аз живея наблизо и искам да знам дали си струва и куде точно се намира,мерси :}
Моето лично мнение е,че си заслужават парите,защото все пак там са доста големи професионалисти,не знам всеки си определя къде му харесва и къде не.За мен лично няма друг фризьор освен Ники(в салона на Капанов).При този Чавдар не съм ходила до сега но една моя приятелка му е редовна клиентка,беше обиколила сумати и салони и никъде не я правеха като тя искаше,тъй като тя е на изтънена черта подстригана.И само това момче я направи наистина много добре и си ходи при него от няколко месеца.И от други места съм чувала че е добър.Но аз си имам вече фризьор.А за това къде се намира-трудно ми е да обасня тук във форума-в кайсиева градина има една постройка(магазин за коли) не помя обаче Мото Пфое ли беше,и всъщност като застанеш пред нея има един дълъг блок(номер 4).в този блок има магазин за мебели,магазин за полилеи и техника,и там някъде между тях е салона в който работи този Чавдар.голямо обяснение направих Simple Smile дано да ме разбра Simple SmileSimple SmileSimple SmileУспех с намирането

# 294
  • ВАРНА
хайде и аз да похваля моята фризьорка, при която ходя от около 6 години вече, май - Таня Райкова  Heart Eyes Салонът е на ул Марко Балабанов.

# 295
Моята коса е къдрава и не мога да си намеря свестен фризьор. Моля момичета с къдрави коси да споделят къде се подстригват. Благодаря.

# 296
Цените в Зотик са нормални според мен-мога да ви кажа измиване и изправяне на коса е около15-18 лева.А и фризьорките са много добри спор няма.Имах някъде визитка ако е намеря ще пиша -може да се обадите и да запитате за цените.

В момента салонът се намира на ул. "Д-р Желязкова" №15 (във вътрешния двор). Аз също съм доволна от момичетата.

# 297
  • Варна
Моята коса е доста чуплива и дълго време не можех да си харесам фризьор. Даже бях решила, че с тази коса не мога да имам хубава прическа и вината е в нея, а не във фризьорките.
Вече няколко години ходя в "Изида" /до турския ресторант/. Фризьорката там за първи път ми помогна да видя, че и моята коса може да бъде оформена красиво.

# 298
Ходих при Светла за постригване и руси кичури. Много съм доволна, веднага разбра какво искам, справи се бързо и много приятна жена. Цените са повече от прилични, а обстановката - приятна.

# 299
Моята коса е доста чуплива и дълго време не можех да си харесам фризьор. Даже бях решила, че с тази коса не мога да имам хубава прическа и вината е в нея, а не във фризьорките.
Вече няколко години ходя в "Изида" /до турския ресторант/. Фризьорката там за първи път ми помогна да видя, че и моята коса може да бъде оформена красиво.

Радвам се,че си намерила подходящия фризьор!
Какво точно ти предложиха за чупливата коса-прическа,оформяне,подходящи продукти?
Би ли казала къде точно е това,цени,фризьор?
Може и на лични
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт