Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 383
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
kler, колко е дамското подстригване в този салон?

# 676
kler, колко е дамското подстригване в този салон?

10 лв,

# 677
Има ли някой, който ходи в студио Nell's? Аз от подстригването там съм много доволна, не взимат евтино 20 лв. без измиване, но с издухване, но ме подтригват идеално, няма косъмче, което да не си е на мястото. Може би така го виждам и защото съм с права коса Simple Smile Множко ми идва, но пък не се подстригвам всеки месец Simple Smile По-напред в темата бях споменала къде ходя и ми е интересно дали някой е изпробвал и дали е останал доволен:)

# 678
Има ли някой, който ходи в студио Nell's? Аз от подстригването там съм много доволна, не взимат евтино 20 лв. без измиване, но с издухване, но ме подтригват идеално, няма косъмче, което да не си е на мястото. Може би така го виждам и защото съм с права коса Simple Smile Множко ми идва, но пък не се подстригвам всеки месец Simple Smile По-напред в темата бях споменала къде ходя и ми е интересно дали някой е изпробвал и дали е останал доволен:)
Това студио на ул."Брегалница" ли се намира?

# 679
Аз съм доволна от Поли,в студио"Атланта".Оставям и номера ако някой реши.0888589965.Успех Peace
.Дамското подстригване  е 7лв. Peace

# 680
Това студио на ул."Брегалница" ли се намира?
Да, но те са две едно до друго, едното е едно мъничко на самата главна, а другото пак е на главната, за това за което аз говоря, но се слиза по едни стълбички надолу Simple Smile

# 681
Да,знам го,там съм ходила на козметик,ама не бях сигурна за името,а фризьорката коя е-Сабина ли?

# 682
Да,знам го,там съм ходила на козметик,ама не бях сигурна за името,а фризьорката коя е-Сабина ли?
Ами аз от години ходя само при Нели, но мисля, че и другото момиче е много добре, хвалили са ми я Simple Smile

# 683
Някой знае ли къде работи в момента Ани, която последно е засечена март месец в Хелена фейс на Пирин 30, но вече не работи там, а преди се е подвизавала и в един салон на Нуши. Спомням си я като много добра в изсушаването с дифузер, а и знае на кого да го предложи Wink

# 684
а някой ходил ли е в салоните на Иво?

# 685
Аз пък да споделя къде ми направиха перфектната черта която от една година не успавах да имам - В Мол-а , при юлия , доста е младичка , седнах на стола с голямо недоверие , но е много мила и работи супер  Heart Eyes
Взеха ми 16 лева за измиване , подстригване и изсушаване
Подчертах и името , защото имаше още една фризьорка , дето такава надута физиономия имаше и така страшно гледаше ........ да не объркате нещо  Mr. Green

# 686
Здравейте момичета!    bouquet!
И аз минавам да споделиа супер доволството си от подстригването ми.Косата ми е абсолютно права, много тънък косъм и в момента е по-скоро къса. Абе вижда се всеки косъм как е подстриган, което иа прави супер капризна.
Та, изключително съм доволна от Нуша Кириакова, салончето е на ул.Възраждане, до у-ще Априлов.
Супер станаха и кичурите ми.Косата ми е руса, но не от най-светлите, а и се омазниава бързо затова си правиа и по-светли кичури.

# 687
Аз съм много доволна от Светла, има малко салонче до бар "Джангъл" в Цветния квартал. На ул. Роза, точно с/у бившото у-ще "Ангел Кънчев". Където и да съм по света се връщам тя да ме подстригва!  Peace

# 688
Дайте координати, но актуални на стилист Евгени?

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 13:07 от shiva58

# 689
Момичета, знаете ли къде се намира салон " Уникат " ?

На улица Каймакчалан 5. Това е пресечка на ул. д-р Железкова, в близост до бензиностанцията на OMV.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт