Национална среща на Февруарчета 2008 през март - април 2009

• 23 963
  • 441
  •   1
Отговори
# 375
Момичета редактирах анкетата, не гласувайте, просто сложих в двете опции, хотела и датите за по лесно Simple Smile

Роси, Чара, супер сте Simple Smile

Hug

# 376
Момичета, сега ми казаха, че 30 май е работен ден, защото щяло да се отработва 4 или 5 май, не съм много сигурна, не съм проверявала. Моля, някой да види и аз ще потърся и трябва да се мисли нещо.

# 377
A честито  Twisted Evil

Кога какво ще се отработва....

Смятам че всеки може да си вземе 1 ден - като се сметне че и утре е работен ден, а всички ще работят до 14 часа....  Не мисля че трябва това да ни стане проблем Peace

# 378
  • София
Тъкмо се наканих да пиша ентузиазрано и това отработване ме срина. аз бях останала с впечатлението , че се отработва на 25 април и 9 май...
За нашето семейство не е проблем 30- съпругът ми ще си пусне отпуск. Аз също се надявам това да не попречи на срещата. Едва ли ще може да стане пак такава организация в рамките на оставащия период.

Говорих с жената от хотела преди малко, уточнихме се за капарото, че ще има още един превод следващата седмица. Ще и пратя списък  с имената, вида на стаята, броя на нощувките и размера на капарото за всеки един от нас. Ще провери дали могат да пратят менюто на ресторанта. Иска по всякакъв начин да се представят "добре като домакини", ако не успеят да пратят менюто, моли все пак да споделим какво бихме поръчвали най-вече. Аз споделих моите виждания- че тогава ще е топло, повече салати, бира, пилешко и свинско месо, кашкавал пане и супи, картофки и ориз със зеленчуци. Но казах, че това е само мое мнение, ще питам вас. Храненето(меншта и свободна консумация) с нея ще уточним, седмица преди срещата. Не питах за капаро за храната, за да не се набутвам на вълка в устата, ако мине без това усложнение ще е добре. Ако поискат капаро няма как да е преди да сме уточнили храната, а както казах, това ще е седмица преди срещата.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 22:46 от tchara

# 379
И за нас не е проблем !

# 380
При нас не съществува такова нещо като "отработване", защото в професиите ни празниците като цяло не се зачитат, така че няма пречка. Чара, абсолютно те подкрепям за нещата, които си изброила.

# 381
  • София
Забравих да кажа, че в менюто "кока кола" може да бъде фанта, спрайт... на място си казвате.

# 382
Taнче страхотна си  bouquet

# 383
Уффф, аз май съм на път от отпадане......
Утре кат се върне Виктор, че е нощна, ще кажа със сигурност... Бахти начи...... #2gunfire

# 384
Ще уточня меню когато Иво е тук и е буден  Mr. Green. Макар и ние да сме добри прасенца, не сме никак капризни.
Таничка абсолютно съгласна съм с доводите ти!
И за нас отработването няма да е проблем.

# 385
За нас също не е проблем, мъжлето ще  си направи врътка със смените и няма да има проблем   bouquet

# 386
  • София
И ние сме на линия, въпреки отработването Peace

# 387
  • София
И при нас не е проблем, мъжът ми винаги си работи в събота, но за тази ще си вземе почивен ден!

# 388
При нас отработването може и да се окаже проблем,но ще се постарая да го уредя Tired
И аз съм по-съгласна да си дадът менюто и да си изберем обяд,вечеря и закуска-евнтуално.
Но има време,щом като го оставяме за накрая ще го мислим тогава Peace

# 389
Роси, пиши моля те, какво стана с това мойто капаро, че като ги почна тези в пощата....на всички ще им е....м..... #Cussing out Пуснала съм записа още в понеделник, и днес ходих да се разправям с тях, казаха, че нямало проблем, бил заминал....но те банките по-бавно обработвали информацията....направо думи нямам...
Ама и аз като ги знам нашите пощи какви са, защо ми трябваше да се занимавам с тях....да бях отишла направо в клона на банката....ама пощата ми е точно до детската кухня и така или иначе съм всеки ден там....уж за по-удобно....

Общи условия

Активация на акаунт