Промоция на Милка с подаръци

• 30 319
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
От всичко прочетено се отказвам да ходя. И без това малката не разбира още, но племенницата дава зор. В Пловдив се пада неделен ден и отсега си представям навалицата. Щом се продават камиончетата не виждам смисъл да се блъскаме за подаръци, то излиза почти същото като се вземат шоколадите.
По-добре да има лекари там, отколкото полицаи

# 151
  • виртуално
същите неща може да купите и от щанда на Милка в Халите - не е нужно да се блъскате.

# 152
И аз се отказвам да ходя.Благодаря ,че ми спестихте нервите WinkДобре,че не казах на децата ,че ще има такава промоция.Сега няма да са разочаровани Peace

# 153
Какъв празник според мен беше пълен фарс. Нали е направено за децата повечето от тях които видях плачеха или мрънкаха от многото чакане и от високите температури. Миналата година пак хоодих но беше в пъти по=добре исках да заведа малката ми сестра но по добре че я оставих на детска. Аз си представях , че ще е спокойно днес е четвъртък работен ден но уви. Мислех си, че тази награда изненада за първите 1000 ще е поне торба с лакомства, а то камионче или шоколад. Колко добре си прекарах аз лично и най-добрата ми приятелка получих ме куп изненади  fight нея я оскубаха и то злобно не дете а жена към 60г за да мине пред нея оправданието беше,че е с дете но пред нас нямаше самотно дете интересно мен ме наспъпваха излезнах с бели обувки но сега не мога да определя цвета им заради чистите улици а и като бонус имам болки в кръста заради 1 мъж около 40 г с приятелката му нямаха деца но му дай да се ръга напред се едно пари падат от небето.Други там присъстващи могат да са получили и по големи физически изненади от други софиянци.Даже повечето ми говореха на меко нямам нищо против провинциалисти, но мисля че всеки тр да живее където се е родил.София е пренаселена и днешния ден беше още едно доказателство лично за мен, че когато имам дете няма да го отглеждам тук.А какви бяха тия вип покани се едно не сме равни, чакащите на опашките бяхме ПО, по-бутани и журналистите намериха каво да снимат изнервените хора по опашките, които се бутат. Ако знаех за наградите ,за който дадохме 5 лв за 2 големи и 2 малки шоколада и още толкова за билети въобще нямаше да си правя труда да ходя. Щях да я заведа до mc donalds или магазин за играчки и 2-те (със сестра ми) щяхме да сме по-доволни.
 Извинявам се за дългото мнение  с него не искам да обидя никои а да разкажа как прекарах днес. Замислете се дали си заслужава да ходите и да се редите по опашки за 1 шоколад или камионче или 1 бисквита с шоколад стена за катерене на която частите за които се хваща детето (нз как се казват) изпадат и детето пада нямаше въжета 1 мечка и 1 малък батут.
Благодаря, ако някой го е прочел.

# 154
  Подаръци, които да си купиш сам!!! А иначе да се редиш часове на тези горещини с дете за 1 знаменце! Ха- ха -ха! Но пък си направиха оборота хората! Колко шоколади се изкупиха заради опаковките и още колко има да се изкупят! Страхотна излагация и подигравка с децата! Няма да стъпя на подобна простотия. Какъв селски събор? Това е много по-зле!

# 155
  • София
Ето още малко снимки като за последно... и ако времето е хубаво прекарайте почивен ден на откирто, но на някоя истинска полянка. Със сигурност усещането и емоциите ща са в пъти по-добри.

# 156
на работа съм и ще се размина с блъсканицата, миналата година беше същото но тогава бяха за три дена и пак чаках с децата повече от час и половина

# 157
Абе без коментар, голяма излагация от страна на организаторите....
Нямам думи  #Crazy

# 158
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Миналата година спечелихме от играта на Милка плюшена крава,получихме известие и децата зачакаха,особено малкият.....кравата милка така и я дочакахме.....до ден днешен! Разочарованието беше голямо и сега малкият не ще Милка шоколад-яде си Своге млечен само! От всичко прочетено до тука и аз се отказвам да им посетя промоцията в Търново!Благодаря на тия ,които споделиха с нас преживяванията си  Hug

# 159
Аз само минах от там...голяма блъсканица...шапката Милка е готина, колко струваше? Laughing

# 160
Пълен фарс!

# 161
Шапката беше 4.50 лв.Имаше химикалки за 2 лв.А чантата беше 5 лв.Имаше зимна шапка с рогца за 12 лв.Раница за 19,хладилна чанта за 27, чанта за лаптоп за 20лв.Имаше и тениски различни, блузи, даже пуловер но не видях по колко са.Разни моливници, каска за мотор и ест. много шоколад,плюшени кравички, килимчета и сякви други глупости  Joy

# 162
Е, нищо, догодина ако пак дойдат може да си купя някой боклук - пък и като гледам колко недоволни има, сигурно няма да е такава навалица. Mr. Green

# 163
същите неща може да купите и от щанда на Милка в Халите - не е нужно да се блъскате.
[/quote

Peace

# 164
Аз съм поредната разочарована от този "празник".По-голяма простотия не съм виждала.Отидох с детето към 11.Положението вече беше трагично.В 11:30 съобщиха,че наградите за първите 1000 били свършили.Чудно ми е как стана този номер,при положение,че пускаха на 15 минути по 20 човека.На малкото пространство,което бяха оградили беше пълно с полиция и журналисти с огромните си камери.Нормално да няма място за хората,за които уж беше празника.Накрая купих на детето един балон за 3 лв.,който се спука след 3 минути и отидохме на площадката пред театъра.Това беше най-зле организираната работа,която съм виждала.Язък за голямата фирма.Дано някой от тях поне прочете и си вземат бележка да не се излагат и в другите градове.Дано там поне децата усетят нещо от празника на "Милка".

Общи условия

Активация на акаунт