Промоция на Милка с подаръци

• 30 310
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
Направо се отказвам да ходим. Благодаря ви момичета, че споделихте.  bouquet

# 166
Честно казано аз също се отказвам, и без това малкия надали ще запомни нещо - а като ви чета ио да запомни ще е само блъсканицата.добре че не сме първия град Mr. Green Благодаря ви за отзивите момичета  bouquet

# 167
  • София
И аз отидох, и аз видях... ОТВРАТ! Абсолютно побългарено! Една картонена шапка/корона ти дават, после се редиш да опиташ малко шоколад, и това е... Уж да подушиш нещо, да пипнеш нещо... Едни много нагли хлапетии директно бъркаха където им падне в разните там неща за бъркане, вадеха шишарки и други боклучета, оставени пак от някой с такова възпитание, и ги хвърляха по земята... Нито е показано как се прави шоколада, нито глупостите на "водещия" са верни... "Шоколада излиза от фонтани..." дрън дрън, шоколада течеше,топват ти една бисквитка, колкото да близнеш и .... край. А даже и шоколадите бяха по 1,80 - в кварталните магазинчета са по-евтини... Пълна излагация... Добре, че шапките (не картонените) са 100% памучни... Wink

# 168
Така като ви чета, ще пропусна "удоволствието". Ако реша да натъпча децата с шоколад, ще им купя от кварталния магазин.

# 169
В Русе ще е в Парка на Младежта. Там сме  Joy
И ние ще ходим!!!!  Hug

# 170
Искам да кажа,че беше страхотно в В.Търново.Ние с баба отидохме рано до си пазим реда-някъде към 8.Чакахме да го напряват.Взехме си камионче направиха ни татуировки и се снимахме.Дават ти снимка с рамка и списания и то безплатно.Имаше много игри-със ски,чували, да хвърляш топки имаше и томбола,също така имаше и надуваем замък,но за малките.Ядохме бисквитки с шоколад снимахме с кравата милка
Беше много забавно и нямаше много хора.Аз участвах в почти всички атракции и стояхме около един час.На мен ми нарисуваха цвете с брукат.Трябва да отидите и в Русе. Joy

# 171
Ние с баба отидохме рано до си пазим реда-някъде към 8.

Божке 3ч висене отпред за една пластмасово камионче.Не бих го направила Naughty

# 172

[/quote

Е, ама са се снимали с кравата!newsm62 newsm10 smile3545

# 173

[/quote

Е, ама са се снимали с кравата!newsm62 newsm10 smile3545

smile3521 tooth hahaha

# 174
Е, сега се дразните, че на някой му е харесало ли?! Shocked

# 175
Знаете ли, убийте момичето с камъни, че е прекарало добре. АААА, как така ще изкара добре, а в София е било ужасно. Ако ще и 5 часа да е висяло за една бисквита, харесало и е.

# 176
Имахме късмет и влезнахме почти веднага, но наистина всичко беше пълна пародия. Камиончетата в магазина бяха свършили/12:30ч./

# 177
Беше тъпо и бая народ си тръгна набързо! Наистина две каки ти дават една бисквитка потопена в малко шоколад.  Шоколадите и другите неща си бяха на редовните цени, като имаше рекламни вълнени пуловери без ръкави  по 60 и кусур лева. Единственото по-свястно нещо бяха шапките от 4.50лв, които до обяд вече бяха свършили. Абе комерсиална работа, нямаше нищо на промоция. Наистина е пълна пародия!

# 178
Как пък не съм дала 60 лева за пуловер. Хем реклама да им правя, хем и оборот. Тарикати

# 179
Аааа добре, че ви прочетох,ние се канихме да ходим на 09.09 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт