Промоция на Милка с подаръци

• 30 313
  • 229
  •   1
Отговори
# 180
Експозицията на Milka ще посети Русе на 7 септември, а мястото е Парка на Младежта.

# 181
не забравяйте : няма безплатен обяд.

# 182
  • Откъм Варната
не забравяйте : няма безплатен обяд.

То никой не очаква безплатен обяд, ама хич не са се постарали хем да ти вземат парите и хем да те накарат да се чувстваш доволен от това.

# 183
За чорба от народ чували ли сте? Ей такова беше в Русе. Отказах се още като видях колко хора има и това в 10:30. След това стана още по-страшно. За камионче от 3 броя за лев и хартиена "шапка" да се блъскам като швейцарска крава за зелена трева? Не, мерси!

# 184
Ние с моята дъщеря ходихме вчера след 18 ч. Не сме се редили на опашки. Влизаше се свободно. На нея много й харесаха мармота и лилавата крава, а и да подскача до стената за катерене. Днес искаше пак да ходи. Така че на нас ни хареса. Simple Smile

# 185
И какво се оказа? Че съм била, за жалост, права. Тъй като ви чета/слушам.....мале, мале.
Дето има един лаф-хубава работа ама побългарена швейцарска. Laughing

# 186
и ние ходихме. не че мислех да се редя все пак сме на 8 месеца но ми стана интересно да видя дали случайно коментарите тук са стигнали до някой от милка. ама май цък. отидохме към 18-18,30 и имаше доста хора. поне така изглеждаше защото е толкова мъничко че и 20 човека да има пак няма да е като за европейци  Laughing можело да се постараят мнооого много повече

# 187
Няма как да стане тея коментари тук да променят с нешо организацията - тя си е ок , просто българина е свикнал да се блъска и напъва все да е сред първите въпреки че на всички е ясно че рано или късно ще влязат и без да се блъскаме.Много от коментарите са "За един шоколад не си струва"  както и това за камиончето дето е боклук - ами да така е.Само че децата на децата им е интересно - не всеки ден може да се види лилава крава и ходещ мармот Simple SmileХодихме в Русе - с няколко деца и на всички им хареса - това че някой им дал шоколад или сме им купили камиончета от 5 лв даже и не го помнеха като си тръгвахме, самата обстановка ги кара да се чувстват добре така че си заслужава щом им харесва.А и в Русе на гости са цирк Балкански , така че си направихме един прекрасен 1 юни Simple Smile

# 188
И чакаш 2 часа, нали? Няма значение слънце, жега, дъжд....важното е да се влезе.
Все пак, не забравяйте, че никой не го прави това за черните ви очи, а просто целта е следващия път в супермаркета детенце да ви задърпа точно към кравичките в лилаво.
"Аз съм само цвят лилав"......и един мармот увива шоколада в станиол. Mr. Green

# 189
Със сигурност в град като София трябва да се задели един голям площад за такова нещо. Пък и на снимките, които видях в тази тема, на опашката бяха много, много възрастни и малко деца. Може и само отстрани така да е изглеждало. Без да искам да споря в Търново на мен ми се стори хубаво, защото на дъщеря ми много й хареса. Не сме чакали и 1 минута на опашка, нито сме харчили пари. Отидохме да видим лилавата крава, а видяхме и мармот и т.н. Simple Smile
Иначе съм съгласна с повечето коментари, включително и че целта е децата да се привържат към марката. Но като помислите и ние, възрастните, сме подвластни на подобни "трикове".
Радвам се, че тази промоция дойде в нашия град, защото децата се радваха, а като цяло тук няма кой знае какви събития за малките - за разлика сигурно от София, Варна и другите големи градове.
Поздрави на всички мами!   bouquet

# 190
   За това как хората се редят 3 часа на тази жега и са доволни от това първо ми стана смешно, а после тъжно... Любопитно ми е как се организират подобни промоций в чужбина. Ако има тук майки с преки впечатления, моля да споделят.

# 191
Ако някой знае къде точно във Варна ще се проведе, моля да пише. Децата ще се размажат от кеф!

Предполагам на входа на летния Rolling Eyes Но незнам със сигурност Thinking

Вече знае ли се със сигурност къде ще е шоколадовия купон във Варна?  Rolling Eyes

На 9 септември пред Пикадили - Младост от 11 до 20 часа.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 19:37 от nikistil

# 192
След всичко прочетено, едва ли ще отидем. Благодаря ви момичета, че споделихте.  bouquet

# 193
  • Откъм Варната
.....На 9 септември пред Пикадили - Младост от 11 до 20 часа.

Брех, че то там има ли място за таквоз мероприятие  newsm78

# 194
Брех, че то там има ли място за таквоз мероприятие  newsm78

Хммм, не съм от Варна и не познавам местата ви, но ти недей да очакваш "голямо мероприятие" Mr. Green
Сигурна съм ,че и някоя средно голяма детска площадка ще свърши работа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт