Промоция на Милка с подаръци

• 30 400
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
Ако някой знае къде точно във Варна ще се проведе, моля да пише. Децата ще се размажат от кеф!

Предполагам на входа на летния Rolling Eyes Но незнам със сигурност Thinking

Вече знае ли се със сигурност къде ще е шоколадовия купон във Варна?  Rolling Eyes

# 61
И други съм случвала. Вече ги избягвам. Има разлика във вкуса.

какви други си случвала, абсолютно е невъзможно- Милкинис, бял, с крем /сметана/ и с ягода и кисело мляко, както и всички лимитирани серии не се правят в Бг

# 62
  • Варна
За Варна- днес видях един билборд и пишеше -Пикадили Младост .

# 63
Олеле! Представям си каква блъсканица ще е в такъв случай. Там мястото е малко, освен ако решат да ползват паркинга.
След бомбите, дали ще се навие много народ да отиде точно там? Thinking

# 64
  • Варна
Олеле! Представям си каква блъсканица ще е в такъв случай. Там мястото е малко, освен ако решат да ползват паркинга.
След бомбите, дали ще се навие много народ да отиде точно там? Thinking
На мен ми е доста далеч и едва ли ще отида  Tired, и аз много се изненадах че ще е там .

# 65
С лешници не купувам. Вземала съм бял с наш бар- код. Ще обърна внимание в магазин, ще кажа.

# 66
Ооо ще гледам да мина, въпреки че хич не съм дете вече. Събирането на опаковки ще го пропусна само, че си представям каква лудница ще настане, а и 11 ми е рано. Grinning

# 67
Пас съм тогава.

# 68
За Варна- днес видях един билборд и пишеше -Пикадили Младост .

Ееее без мен тогава Tired Представям си блъсканицата вече ooooh!

# 69
А за Търново някой чувал ли е къде ще е ?
В парк Марко поле.
Мерси   bouquet
Между другото, пак се подразних, че в официалния сайт на Милка отново са пропуснали БГ. Има Румъния, Турция, нашата зона остава неактивна.
А дали ще са готини подаръците поне  newsm78

# 70
Едва ли ще се доберем до подаръците. То ще една блъсканица, не ми се мисли

# 71
Вече има и Милка с лята чушка, диня и още некви глупости. Не мога да си представя да хапна шоколад с люта чушка, тия хора нормални ли са. Sick

# 72
доста отдавна имаше течен шоколад с люта чушка. още преди 1 година май някъде. въобще не се усеща ама за детски шоколад незнам как ще  е

# 73
  • гр. Пловдив
Ще следя за подаръците. Не че опаковки ще събирам, но ей така.  Mr. Green

# 74
Какви точно трябва да са кутийките на милка-малка и голяма или няма значение

Общи условия

Активация на акаунт