Промоция на Милка с подаръци

• 30 402
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
милка стикс 43,5 гр и 87,5 гр

# 76
  • виртуално
дайте една снимка , за да знам какво да купувам   bouquet

# 77
 ooooh! Нали е аванта, всички се юрват.  Stop Що така бе, хора? Нямате ли по-важни неща от това да се блъскате по промоциите.  Tired

# 78
Олеле! Представям си каква блъсканица ще е в такъв случай. Там мястото е малко, освен ако решат да ползват паркинга.
След бомбите, дали ще се навие много народ да отиде точно там? Thinking
На мен ми е доста далеч и едва ли ще отида  Tired, и аз много се изненадах че ще е там .
Mr. Green мене ми е близо.... Мога да си завлека трътлестото дупе...Wink

# 79
дайте една снимка , за да знам какво да купувам   bouquet

Tези са показани на рекламата.

# 80
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
А някой да има идея ,къде в Бургас ще се проведе туй събитие?
Може да заведем детето да се радва То ще си е почти като лунапарк ,ако всичко написано в статията е вярно.А нали у наше село нямаме един свестен детски кът. Tired
Завиждам на Варненци за прекрасния лунапарк в морската и детския кът в мола до Автогарата. CrazyДано някога и в Бургас ,някой се реши да направи нещо подобно за децата.

# 81
  • Варна
Завиждам на Варненци за прекрасния лунапарк в морската и детския кът в мола до Автогарата. CrazyДано някога и в Бургас ,някой се реши да направи нещо подобно за децата.

Не си видяла прекрасния детски комплекс в кв.Младост, с безплатни батути, водни колелета, лодки..... приказка!  Wink

# 82
да, много красиво го направиха в Младост
Може и аз да отида на шоко-партито  Heart Eyes

# 83
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224428.20
Тук има снимки от Детски кът "Младост",но са още в началото.
Сега изглежда много по-добре-засадили са доста дръвчета,направили са беседки-ще стане приказно като се поозелени другото лято,с места за посядане на сянка Heart Eyes
Много му се радвам на комплекса. Party

# 84
Нали е за Милка темата - Дарко са направили мноооого вкусен сладолед с вкус на Милка - ванилия и шоколад с лешници. Laughing Heart Eyes
Може и да не е нов, но аз вчера го видях... Blush

# 85
  • София
Девойки, абе всеки ден минавам покрай площада (Батенберг в София), но не виждам да се строи нещо? newsm78
Казвате, че миналата  година два дни са строяли ...

# 86
Девойки, абе всеки ден минавам покрай площада (Батенберг в София), но не виждам да се строи нещо? newsm78
Казвате, че миналата  година два дни са строяли ...
Хм, сега ме подсещащ че аз вчера минах покрай НДК и там строяха нещо newsm78 Дали пък не са решили да преместят мястото в последния момент...на билбордовете пише пл.Батенберг Confused

# 87
Записвам се и чакам утре софиянци да разказват!

# 88
ooooh! Нали е аванта, всички се юрват.  Stop Що така бе, хора? Нямате ли по-важни неща от това да се блъскате по промоциите.  Tired
Ами `щото, както се изрази пухчо, у наше село няма много мероприятия за децата, както е у ваше, тъй че се подреждаме и блъскаме на малкото такива организирани.
Иначе си имаме и други "важни" неща  Peace
А, и ще чакаме отзиви, че и снимки евентуално, от другите градове.

# 89
Детския кът там съм го снимала в не съвсем завършен вид. Сега е озеленен и много по- красив. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт