Промоция на Милка с подаръци

• 30 337
  • 229
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Какво очаквахте? Лилава крава блажено дъвче свежа тревичка, докато един мармот свива в целофанче прясно налят шоколад и го подава на малкото ви съкровище, а за вас може би ключове от лилав мини купър.  Joy

Докато има хора, които в 9 без 10 са се наредили на опашка за нещо, което отваря в 11
докато има хора, които очакват да са в първите 1000 и да получат някакви уникални подаръци...(какъв толкова подарък от компания за кафе,вафли и шоколади?!)
докато има хора, които набръчкват сърдито носле на едно камионче и на шоколадче и се мусят, че искат повече...
докато има хора, които се радват на знаменце и рогца, изпросени през оградата...
докато има хора, които причиняват това на децата си...
Ще има тълпи, и опашки, и бутаници, и недоволство и разочарования и най-вече...
опорочаване на една добра идея.

Ти дете имаш ли?Ако имаш ще знаеш, че едно знаменце, балонче, дори рекламна диплянка му доставя радост!
Нещо не ти разбрах тезата?

# 121
Какво очаквахте? Лилава крава блажено дъвче свежа тревичка, докато един мармот свива в целофанче прясно налят шоколад и го подава на малкото ви съкровище, а за вас може би ключове от лилав мини купър.  Joy

hahaha Joy hahaha

# 122
Въпреки че не си падам по подобен род масовки, заведох дъщеря ми, защото даваше много зор. Самото меропрятие беше тъпо замислено, най-вече защото беше на малка площ, без никаква сянка. Страхотна блъсканица, пек, непрекъсанато по микрофона на водещия се търсеха изгубени в тъпата деца. Добре, че поне се доредихме до бленуваните от детето картонени рогИ, защото иначе щеше да настъпи голяма драма.
В крайна сметка си направихме един мини 1-ви юни, разходка, подаръци и някакъв вид разнообразие. Но това не беше благодарение на празника на Милка, а за да се уталожи разочарованието на детето.

# 123
Това е камиончето.

това са картонените рогца

Това е шапката

И това е чантата която си взех

Имаше и руги по-хубави неща ама бяха по-скъпи...

# 124
И аз заведох племеницата ми... видяхме голямата тълпа и ...сякаш наистина раздаваха Мини Купър , а не картонени рогца ...
На края и обясних , че рогцата са за невъзпитаните деца, които се бутат през всички, а за добрите има шоколад, който купихме от магазина...

# 125
ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ПЪРВОНАЧАЛНО БЕШЕ СЪОБЩЕНО ЧЕ ЩЕ Е ОТВОРЕНО В 9 ЧАСА И ДА МОЖЕ МНОГО ПОДАРЪЦИ ДА НАПРАВИ ЕДНА ТОЛКОВА ГОЛЯМА КОМПАНИЯ,А НЕ ЕДИН РЕКЛАМЕН ЧАДЪР НА МИЛКА ДА СТРУВА 25ЛВ.ИЛИ ЕДНА ХИМИКАЛКА 2ЛВ.АЗ ЛИЧНО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА!!!!!!!

# 126
Май не разбирам как става с снимките...

# 127
  • Пловдив
Май не разбирам как става с снимките...
Трябва да са качени в интернет и към там да води линка, а не към компютъра ти  Peace

# 128
ЕДИНСТВЕНО СНИМКИТЕ БЯХА ГОТИНИ И ДА НЕ ПОВЯРВАШ БЕЗПЛАТНИ???!!!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 129
[img]http://mail32.abv.bg/app/servlet/getwfsfile?ac=s&wfs=wfsget&eid=34900732[img]

# 130
# 131
Съжалявам...хич ме няма по компютрите...нещо не става

# 132
Ако имаш регистрация в този http://www.snimka.bg/ или друг подобен сайт, можеш да ги качиш там и да дадеш линк  Peace

# 133
# 134
тези линкове водят до пощата ти, а до там няма достъп

Общи условия

Активация на акаунт