08.08.2008...Нашият годеж в снимки...

• 8 347
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
И на теб ли така ти казва hahaha

Едва ли, най-вероятно на такива като теб. Защо не спрете вече, създадохте отрицателни емоции на момичето, предполагам, че сте успели и да я засегнета и обидите. Надявам се, че ще спите спокойно и вече се чувствате добре.  Tired

# 91
Майко мила, не мога да повярвам, че и тази тема оплескахте с грозни коментари. И на мен не ми допада стила на двойката, обаче момичето е искало само да сподели радостта си, нищо повече. Не е длъжна да има вашия вкус, нали? Пожелайте й късмет в живота и много щастие и спрете до там, защо е нужно да я обиждате и да й се нахвърляте?  ooooh!
От мен - късмет и много любов!   bouquet

# 92
  • София
И на мен ми писна вече,казах си само коментара,а то какво стана...........Как се нахвърлихте само,като куче на кокал.Пожелавам им всичко най-хубаво,дано продължават да де обичат.Мир!!! Peace

# 93
Не съжалявам,че пуснах темата,дразни ме само как обиждате непознати...Но все пак темата не е Харесвате ли роклята ми ...или нещо подобно..Просто ме подразни отношението на някои,не специално към мен,защото аз съм от типа хора които се интересуват от собственото и това на семейството си щастие,от там нататък съм абсолютно безпристрастна.Ако иска найлонов чувал да си облече-не ми пука щом човек се чувства добре и е щастлив.Но тук реплики от рода "Виж го тоя"и "Виж я тая"са често срещано явление...Подразни ме,че обиждате абсолютно непознат,как ли тогава се държите с близки и познати...?!Мисълта ми съвсем не беше да обсъждате роклята ми и неговите"чехли",които всъщност са си обувки,просто са отворени отпред,исках просто да споделя един важен за мен момент,защото освен непознати,във форума има и доста познати на мен хора,но както и да е.Накрая всеки си затваря вратата и остава със собствените грижи,проблеми,радости и нерадости...
Благодаря на всички за пожеланията и ви пожелавам един ден да изпитате това чувство,което изпитах аз тогава и което изпитвам всеки ден с мъжа до мен и семействата ни...Тези,на които им е познато са ме разбра ли...Късмет newsm51
P.S. Възрастният мъж,когото целувам е моят татко Heart Eyes

# 94

Peace Peace Peace

Голяма смехория наистина е тази комбинация , изглежда ми по селски кичозно  Crazy (сандалките са убиец просто  hahaha )
През цялото време търсих из снимките де го годеника, би трябвало да се отличи поне малко от тълпата , ама ...   Mr. Green newsm78

Твоят годеник,съпруг или приятел с какво се отличава от тълпата,защото моят с много?!Не само с едно нещо,така че естетически неиздържаното ти мнение съвсем не ме вълнува,само не мога да си обясня,защо такива злобни и долни същества все още съществуват...Това човек да направи нещо и хайде пет-шест човека ще започната да плюят и злобеят...!

Не ме разбра нещо  newsm78
Имах предвид да се отличи по същия начин , както се отличава годеницата. (да се открои, да изпъкне )
Щом тя ще е официално облечена, би следвало годеника и той ...
Цикламената рокля я оставам без коментар  Crazy , но черният панталон с белите сандалетки , е просто върха на сладоледа  ooooh!
Гледай и на сватбата да не се издокара така  #Crazy

# 95
  • София
Честито! Много щастие и прекрасни мигове!

Няма как да не си спестят някой грозните коментари и подигравки! Аз също разгледах снимката, но нито чехлите ми направиха впечетление, нито "балната" рокля и т.н.. Направими впечетление любовта, която личи в очите на тези хора. Направими това впечетление, чисто човешко чуство, което рядко срещам вече в очите намладите хора.

# 96

Направи ми впечатление също и чехлите на момчето, но ги забравих, когато го видях как я гледа.

И на мен това ми направи най-силно впечатление.  Peace Абсолютно съм сигурна, че я обожава и ще я носи на ръце, за нещастие на всички завистници.  Whistling

# 97
Боянче пиле младо зелено по думите ти и снимките мисля че изпитваш сериозни комплекси & вътрешен дисбаланс.Лек за това няма, но може да опиташ като начало да затвориш очички и да не мислиш за това как изглеждаш, а как се чувстваш.
Сполука. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 98
Грешен отговор мило!
Всички хора имат комплекси - каквито и да са те.
Твоят основен комплекс е, че "...Честно казано мисля,че изглеждам повече от добре и се чувствам прекрасно,а комплекси нямам...".На колко си: на 14 или на 15, с това изречение не ти давам повече.
 baby_neutral

# 99
Не скъпа,на 23 друго интересува ли те?И наистина сматам ,че е така Simple Smile "...Честно казано мисля,че изглеждам повече от добре и се чувствам прекрасно,а комплекси нямам...".То се вижда,само коплексите-Не,но то и няма как просто... Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 17:47 от Boyanna

# 100
Честито! Пожелавам Ви много любов, щастливи мигове и както тук казваме - попътен вятър.  bouquet

# 101
Благодаря  Simple Smile

И нека да добавя за неразбралите,ако ме интересуваше мнението ви за мен,щях да пусна тема Какво мислите за тази рокля,тези обувки и т.н... преди годежът ни,но както виждате такава тема няма...
Има ли смисъл да пиша повече-мисля,че не!Като ви е яд на нещо идете се скарайте с някой,не злобейте по щастието на другите...Късмет...

newsm47 СТИГА ВЕЧЕ newsm50

# 102
  • София
Мила Бояна, пожелавам ви дълъг и щастлив съвместен живот  Simple Smile

Просто спри да обръщаш внимание на хората със забележки, честно казано, реагираш, като че ли наистина те засягат. Да не ти пука  Simple Smile

# 103
Мила Бояна, пожелавам ви дълъг и щастлив съвместен живот  Simple Smile

Просто спри да обръщаш внимание на хората със забележки, честно казано, реагираш, като че ли наистина те засягат. Да не ти пука  Simple Smile

Благодаря ти и като гледам май наистина си права...Какво ли съм се заобяснявала...няма смисъл...  bouquet
Много ви благодаря момичета  Hug newsm51 smile3525

# 104
  • София
И още да добавя, страшно ми беше приятно да гледам снимките, и още по-приятно ми беше, че някой все още има толкова романтика в себе си, че да прави истински годеж, голяма носталгия ме подгони  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт