МAРТенчетата прекрасни викат с гласчета ясни !

• 10 863
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Аз също имам съмнение, че ми намалява кърмата. До сега и е стигало винаги да суче само от едната гърда, а в последните дни на 2-3 пъти ми се случи да предлагам и другата гърда, а замествам само едно хранене.

Ето линк към снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235751&photo=21&pid=7220869

# 31
Четити месечинки на бебчетата!И на мен ми се струва,че скоро честитих половин годинката на Лилиан,не искам толкова бързо да лети времето Heart Eyes
Кикиники много се изкефих на клипчето  Grinning Бела така сладко си помляскваше и толкова сладки физиономийки правеше и даже и усмивки раздаваше,аз се разтопих, а за теб направо не знам  Heart Eyes
Тинче приемам съвети всякакви  Wink
Ноктите и аз ги режа постоянно,и все има маникюри.
Били чакам снимките  smile3509 А аз си мислех,че кухнята се започва на 1 годинка  Blush Честито ти християнче!
Днес сутринта събудих Нати,защото трябваше да я заведа да й вземат кръв от пръстчето  Sad Свалих й памперса и след по-малко минута се изпишка и занесах и орина за изследване.Отначало оглеждаше непознатото място,но като я ободоха се разплака,но добре,че мина бързо и тя се успокои след 2 минути,утре ще занеса резултатите на педи.
Тази вечер след като заспа излязох с една приятелка/не е майка/ и преди малко се прибрах  Party Отрази ми се много добре и май ще го правя по-често  Wink
Лека нощ!

# 32
  • Sofia
Били, а ти цедиш ли се? Аз го правя само вечер. Но за съжаление пропуснах няколко дни от миналата седмица. Сигурно и това е повлияло.
Имам 2 чекмеджета замразена кърма във фризера. Но като я размразя и тя е отврат  Sick на вкус. Той не иска да я пие, а като направя каша с нея и на мен ми се догажда. ooooh!
Е защо замразявах толкова време??? Cry

# 33
Изцеждах кърма само в началото, когато зърната ми бяха много разранени, за да суче от гърдите ми. Откакто съм се оправила съм се цедила 2 път, когато съм я оставяла при друг и 2 пъти, за да използвам кърмата като лекарство - оказа се, че наистина страшно бързо облекчава всякакво проблеми с очите  Peace

# 34
Били много хубави снимки  Simple SmileСияна е много сладка и пораснала  Heart Eyes
Галиуша,за съжаление не знам дали мога да съм ти полезна  Rolling Eyes Което хранене ти е по-удобно го замени с кърма,не мисля,че е от голямо значение кое точно хранене ще замениш  newsm78 може би когато усещаш,че имаш повече кърма.Или първо го кърми и после давай друго   newsm78 На мен също ми е намалявала кърмата и само с цедене успях да я увелича,може на храненето на ,което не кърмиш да се изцеждаш и постепенно ще се увеличи кърмата.Успех! Hug

# 35
Привет!
Днес станахме на 6 месеца и бързам да почерпя   Heart Eyes
Честита 7 месечинка на бебка Лилиан!
Честита половин годинка на Габриела на мама Аз и Елизабет на Льо Пингвин!
Честита 5 месечинка на Виктор на Чили, Любина на Джул и Виктория на Даниминоуг!
е, вече стана вчера  Blush
Честити първи зъбчета на малките ни сладурчета! Да са им белички и здрави всичките!
Благодарим за поздравите и загрижеността!  Hug Ние сме добре, излизаме на разходки по цял ден и не ми остава време да седна пред компа, напоследък времето изобщо не ми стига. С гладенето съвсем го закъсах. Гладя все посред нощтите, като една пералня я гладя поне 3 вечери.
Ние още не сме започнали захранването. Мисля тези дни да започвам а толкова ме е страх. Бях започнала да давам сокче преди месец, но го спрях, прочетох доста инфо в което отричат сокчетата до 7.5 месец

# 36
Здравейте!
Зори, благодаря за труда по темичката! Да е изпълнена с радостни новини и моменти!

Честити половин годинки на Дарина на мама terre, Елизабет на мама Льо Пингвин, Габриела на мама аз! Да растат здрави и щастливи малките сладурани!

Били, честито ви кръстено момиче!

Направо завиждам на мамите, които се хвалят с нови зъбчета. И как лесно и приятно звучи, сякаш ей така изневиделица, без да са съпроводени с мрънкане и без да създават проблеми и хоп появяват се зъбчета. И както го описвате, имам чувството, че за няколко часа изникват. Днес се видяхме с Надка Сладка, по-скоро тя ме видя и двете си признахме, че често-често оглеждаме малките устички с надежда да видим зъбче, ама няма. Запознах се с много сладката и пухкава Раличка, която има такива невероятни ръчички, че през цялото време изпитвах непреодолимо желание да я нацелувам и намачкам.

# 37
Крайно време е да честитя цеееееелите половин годинки на Виктор на Диана, Моника на Веси и Елена на Енигмата! Да са здрави и много щастливи деца!

Били, прекрасно бебе имаш. Много хубаво оформено личице. Направо е готова да стане рекламно лице някой бебешки продукт.

# 38
  • Лондон
Здравейте посред нощ, много нещо се е изписало, личи си, че отпуските свършват...

Май доста съм изпуснала за последните дни, но преди всичко бих искала да честитя на всички бебета с месечинки през последните дни!

И аз си мисля как само минаха 6-7 месеца, не е истина!

Ние сме добре, хапваме като за световно всякакви зеленчукови и плодови пюрета, а от почти месец включихме и месни, пуешко, пилешко и заек, но най-напред сьомга, веднага като навършихме 5 м. Намерих едни пюрета на Semper за след 5м, но за съжаление не ги зареждат навсякъде и не ги намирам често. Аннабел е като мама, умира си за риба и сега мисля като навърши 6 м да разширя гамата от рибни пюрета.

За движенията - отдавна се обръщаме във всички посоки, сега се въртим в кръг, много ни е мерак да хващаме всичко, пеем с пълен глас и крещим с повод и без повод. Иначе ми е много спокойно детето, не мога да се нахваля, няма глезене, няма хленчене...

Да ви попитам някой мислил ли е за връщане на работа вече? Аз съм в голяма дилема за евентуалното ни връщане в Англия и започването на работа от 1.11. Всяка сутрин ставам с въпроса къде ни е мястото, къде искам да живея и да расте детето ми, после вечер заспивам със същите въпроси...и все още не мога да си отговоря. Понеже ме очакват на работа ноември, май трябва да взимам бързи решения...

А, забравих - решихме да направим кръщене на 20.9, поне е сигурно, че ще сме още в БГ. Иска ми се да намеря някоя много красива бяла рокля за случая, също да поканя всичките си приятели. През следващите няколко дни ще се организираме...

Пожелавам лека нощ на всички, извинявам се, че стана много дълго

# 39
Добро утро на всички мами и бебчовци! Hug

Да ви почерпя, че днес моята малка кокона навършва цели 6 месеца. Crazy
Наистина времето лети неусетно. Докато се усетя и хоп - 6 месеца. Shocked А все едно миналата седмица ме изписаха от болницата с малкото човече на ръце. Heart Eyes Да са ни живи и здрави бебоците, а другото няма значение! Simple Smile
Отплеснах се. Embarassed Ето почерпката:

# 40
  • Тук и там
Ох, че почерпка...  Blush За всекиго по нещо  Mr. Green
Честито на порасналите с месец бебоци!
Скоро да се похвалят с безусетно пораснали бели зъбчета /май това е най-модерното пожелание при нас към момента  Laughing/
Да се оплача - втори ден удрям на камък с пюре  Confused Днес опитах да дам тиквичка с картоф, при това разредена с НАН защото ми изглеждаше доста гъстичко - получи се същата история като със панака  Rolling Eyes
Така че ще давам 2-3 дни почивка и мисля да се върна на тиквичката с картофа, който си ометохме последно както трябва и с кеф.
Тъкмо бях толкова щастлива, че беба си хапва каквото и дам и се почнаха проблемите - а сме толкова далече от другите неща за ядене - с едни моркови, тиква и картофи ли ще растем  Thinking
Били - малката е голяма сладурана в рокличката си за кръщането  Heart Eyes
Оставям ви засега, че малкото надава бойният си вик, когато иска да й се обърне внимание "ееееееммммм" /подкарваме тракторчето/ Whistling

# 41
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! ДАНО ИМАМЕ МНОГО ЗЪБЧЕТА И СМЕШНИ УСМИВКИ В НОВАТА ТЕМИЧКА!!

Марги, нашето зъбче се появи точно както го описваш - без мрън, дрън, плач Simple Smile Ей така за една вечер си е избило и на сутринта мъжа ми го установи като наличие на бяла радост в устата на наследника му Simple Smile Дано и другите зъбчета минат така безболезнено Praynig

БИЛИ, честита ви кръстена принцеса, много ви е красива пу пу! И аз качих няколко нови снимчици на цар Иван, търсим му гадже:) Малеее, отсега проявявам свекървенските си качества  Joy "На мама детето - аз ще ти избера хубаво, умно и добро девойче"  Laughing Wink Wink Много ще ме пита той, де  hahaha

# 42
  • София
След почерпката на Енигмата да добавим и ние с Раличка една тортичка (само да не преядем Laughing), защото тя днес навършва скромните 5 месеца! Поздравяваме и другите пораснали бебенца и ги целуваме по сладките дупета Heart Eyes Crazy

Били, честито ви християнче!!!
Марги, много се радвам, че се запознахме! Дея е голяма сладурана и ще е чудесно, ако се виждаме по- често и един ден да тичкат двете с Рали по люлинските градинки!

# 43
  • София
Добро утро!
Честита половин годинка на Виктор-на мама Diana ,Моника-на мама vessi122,Елена - на мама enigmata!
Честита 5-та месечинка на Ралица-на мама Nadka Sladka,Виктория на мама xixivaneva,Мартин - на  мама pepe_80!

Били
,честито ти християнче,да е жива и здрава-мнооого е сладка.И Жори не харесва тиквичката,та днес ще я смеся с морков и картоф,а тиквата много му харесва-тя е и леко сладка.
galiushka ,честита нова придобивка,със здраве да се ползва.Ти го кърми и преди всяко хранене.
Iva-1977 ,ми ти я пробваш с най-големите гадости - тиквичка и спанак,тях повечето деца ги нещат. Mr. Green

# 44
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГОЛЕМИ И МЪНИНКИ
Вече не сварвам и да ви чета, пък какво остава за писане...

Общи условия

Активация на акаунт