МAРТенчетата прекрасни викат с гласчета ясни !

• 10 861
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте.Ех какви почерпки само я го дайте насам това бейлисче  Blush
Да са живи и здрави мъниците и растат безгрижно!
Ох Нати е гладна и чака,приятни разходки на всички.
Марги и аз все гледам в устичката на Нати дали няма нещо беличко  Simple Smile

# 46
Здравейте, милички!
Нека и аз да почерпя по случай 5-тата ни месечинка!
  Gift  party023 newsm38
Ей, не се научих да слагам хубави картинки Embarassed
Честито и на  Виктор-на мама Diana ,Моника-на мама vessi122,Елена - на мама enigmata, Ралица-на мама Nadka Sladka,Виктория на мама xixivaneva!
Да са ни живи и здрави всички дечица!
После ще си ви чета Hug

# 47
Марги и аз все гледам в устичката на Нати дали няма нещо беличко  Simple Smile

Ааа при нас зъбчето излезе с малко  мрънкане, но без температура и дрискане.Тез' екстри ни подминаха и дано занапред да е така Praynig

Аз съм чувала , че колкото по - късно излязат зъбките, толкова по- здрави ще са, така, че почакайте още WinkОсвен това бебе със зъби как се кърми Rolling Eyes Всеки момент очаквам перфорация  Joy

Galushka - чак ти завиждам(не мога да помогна по твоя въпрос), моя капуш като се залепи за цицата и не пуска.Така като гледам мноого трудно ще се отбием.А и вие сте вече на 6м. оптималния вариант Peace Не се коси Hug Идва време за свинско и винско - подготвя се човека Joy Mr. Green

Честито на всички (не изброявам , да не пропусна)  bouquet

# 48
Здравейте и от мен.
Честити месечинки на всички празнуващи днес.
Това 6 месеца са много нещо.Много си е вълнуващо.Броя дните когато и ние ще преполовим годината.
Единственото лошо е че им боцкат пръстчетата,но е за хубаво.
Чао за сега от нас.

# 49
  • Бургас
Здравейте и от мен!Малката е приспана и мама седна на компа пак.
Честити месечинки на всички бебенца,навършващи 5 и 6 месеца!Нека бъдат живички,здравички и много безгрижни!Благодаря за хубавите почерпки на мамите.
Иве,честито ви първо зъбче.Дано да е бяло и здраво,както и другите такива.
При нас спанак яхния е на почит,пилешкото-също.Обожава ги този вид пюрета и си ги хапва с охота.Който не е пробвал спанак яхния /Ганчев/ нека да даде.Аз се зарадвах от резултата,дано и вие да останете доволни.
Момичета,всеки ден ли се дава каша или през ден?На нейно място какво се дава,ако се замени приемрно единия ден?
Олимпия,как си,как са твоите дечица?Помагат ли за бебето?
Били,честито ви християнче!
Лек ден на всички!

# 50
  • София
а пък тия белгийци смотани,изобщо не изследват децата. SadБяхме на преглед на 5м. и сега чак на 1г. ShockedДано ми е здравичко слънцето,че ако разчитам на тия. ooooh!
 Нашето диваче постоянно иска разнообразие и вече се чудим ,какво да измислим,а то глупачето на такива тъпотии се смее.Вчера баща му удря с ръка по леглото и вика "туп",а това като му е смешно.Ей го как се радва http://jorigree.multiply.com/video(първото клипче) ,яд ме е че не го снимахме по-рано,защото се заливаше направо,а тук вече по му е омръзнало.
Илияна 24 ,аз давам всеки ден пълна купичка.

# 51
  • BG
Здравейте,сега се връщаме от консултация.Мерките ни са 7.300 и 68 см.Обаче нещо сме сополиви и малко ни е зачервено гърлото.Дано поне само това дае да ни се размине температурата.МИлото днес само на сън го кара.Сега като стане започвам с лекарствата.Оффф айде лек ден на всички. Hug

# 52
Зори, клипчетата са супер Simple Smile И нашия така надава зов за всяка следваща лъжичка Simple Smile Вие вече в столче ли се храните? Май й на нас ни е дошло времето...незнам,  педиатрите ли казват кога?
Защото нашия педи онзи ден нищо не каза...а малкия се дави като яде полулегнал...От другата страна пък нали не трябва да е седнал преди навършването на 6-ия месец.... newsm78 Споделете опит, мами Hug

# 53
   Здравейте.

Честита половин годинка на Виктор-на мама Diana ,Моника-на мама vessi122,Елена - на мама enigmata!
Честита 5-та месечинка на Ралица-на мама Nadka Sladka,Виктория на мама xixivaneva,Мартин - на  мама pepe_80!

Сега трябва да ставам, че Лили е готова за обяд и дано поспи.

# 54
Имам въпрос за домашните пюрета.
Мога ли да готвя 2 дози и едната да престои в хладилника за другия ден? Питам защото ги приготвям с АМ и да не стане нещо Embarassed
А имаше дебат за тиквичките - ей сега опляска 190 гр тиквичка с ориз (домашно) - мноого вкусно Mr. Green

Илиана 24 - мисля че кашата се редува с кисел, но ако не го харесва, давай само каша:) И аз не виждам полезността на кисела...ама какво ли разбирам. Другата седмица ще забъркам една доза:)

# 55
  • Sofia
Чили, мисля, че не бива да престоява повече от 2 часа приготвеното пюре.
По-добре го готви на момента. А и нали адаптираното мляко трябва да се консумира веднага.   newsm78

# 56
Честитки на подрастващите !!!

Чили - то май само наш,те двамата ги ядат тиквичките.
Мисля,че няма проблем да си свариш и за другия ден зеленчуците,но със сигурност АМ го слагай преди яденето,да не престоява с него.Аз досега варя всеки ден,но се зачудвам и аз за някой по-олекотен вариант,че голяма врътня и време тия пюрета.
  Аз да питам ---след пюрето докърмяте ли се и бебчо сам ли ще откаже млякото,когато се е наял с пюрето или да следя колко грама изяжда ли?Ани засега изяжда по около половин бурканче и после си издумква и цицата.

Зори---ми вие сте за Гинес по скоростно зохранване.Бе кво захранване,ми той направо си яде.

ЕЕЕ й отпускарите взеха да се прибират един по един!!

# 57
Честитки на подрастващите !!!
  Аз да питам ---след пюрето докърмяте ли се и бебчо сам ли ще откаже млякото,когато се е наял с пюрето или да следя колко грама изяжда ли?Ани засега изяжда по около половин бурканче и после си издумква и цицата.

Ами аз направих така: 2 седмици малко по малко увеличавах пюрето за сметка на минутките кърмене и накрая съвсем спрях да давам цица. 2-3 дни мрънкаше, но като свикне хич не се сеща Peace
От вчера започнах и кашата в 17.00ч и смятам до края на другата седмица и второто кърмене да съм махнала  Mr. Green

Да знаеш, че без мрънкане и кривене не става - дундуркане и забава му е майката newsm10

Най - после намерих тука в София червено цвекло  Whistling - много го яде Вики - утре ще творим в розово.... и ще акаме виолетово Joy

# 58
Леле, Чили, не си представям какво мазало ще настане с червеното цвекло... Днес й дадох морковче, хапна си детето без да протестира известно количество, после й дадох да си доцока. Храних я в колчиката на едно полуизправено положение, ама тя се изхлузва и се смъква надолу, нали не седи стабилно още. А и аз постилам пелена в количката преди да я сложа вътре, та и това спомага за изхлузването надолу.  Та похапна, поигра, поспа и по едно време я гушнах- към 2 часа по-късно. И взех да я гушкам и подмятам и по едно време така хубаво върна, а бях с бяла тениска Shocked, че и очилата ми омаза... Предтсавям си с цвекло Mr. Green А когато сме вкъщи я храня в шезлонга,там е по-лесно.

Зори, какво е вашето столче за хранене? може и да си казвала, ама тъпото има проблем с паметта....

# 59
  • София, Борово
Здравейте и от нас!
Честита половин годинка на порасналото ми момченце, на Моника на мама vessi122 и Елена на мама enigmata!
Честита 5-та месечинка на Ралица на мама Nadka Sladka, Виктория на мама xixivaneva,Мартин на  мама pepe_80!
Да са ни живи и здрави и да растат безгрижно! baloni
Скромна  почерпка от нас!

Сега и да се оплача малко - вчера и Виктор падна от спалнята.. цял ден бях с главоболие от притеснение да не му стане нещо на детето. Добре, че падна по дупе и не удари главата, но аз в бързината да го хвана се подхлъзнах и за малко щях да го изритам силно по главата Cry Само като си помисля какво щях да му причиня и сърцето ми се свива...
Пазете си дечицата, за секудни буквално се случи всичко..

Били, честито християнче! Hug
Ние днес по случай мини рожденият ден на Вико ходихме до Свети Мина - хубави си изкарахме, той хапна, а ние пихме кафенце и т.н.
Гледах снимките и клипчетата - страхотни са нашите деца!
Зори, а Жори се смее точно, като Вики.
Наде, добре сте си дошли! Прекрасни снимки Heart Eyes
Марги, ама Дея какви дълбоки и умни очи има... красавица!
Прегръщаме ви и ви желаем само хубави емоции.

Общи условия

Активация на акаунт