Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои уебсайтове, от които мога да получа букви?
Къде мога да намеря магазин за нощници за възрастни?
Какви са 10-те златни правила на проклетата свекърва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои уебсайтове, от които мога да получа букви?
-
Къде мога да намеря магазин за нощници за възрастни?
Магазинът за нощници за възрастни се намира близо до пазара на колхоз. За да стигнете до там, трябва да тръгнете от кръстовището на Владислав и Дрин, след което да продължите към Дома на красотата и накрая да завиете наляво по уличката. Магазинът ще бъде от дясната ви страна и е известен с висококачествените си пижами и нощници.
-
Какви са 10-те златни правила на проклетата свекърва?
10-те златни правила на проклетата свекърва включват: преди сватбата да се представи като мила и добра кандидат-свекърва, да имате претенции за сватбата, да посрещате булката с хляб и сол, да изразявате недоволство от дрехите на булката, да изисквате обаждане на вас с „мамо“, да подарявате ненужни или употребявани подаръци и други подобни ситуации, които са хумористично описани в контекста на отношенията със свекървата.
-
Как мога да добавя снимки към албум?
-
Какви са характеристиките на SAS (средностатистическата проклета свекърва)?
Кажи как успяваш да си в такова добро настроение, че тук повечето ни е налегнала депресията.
ами на мен все ми е весело и малко доза непокизъм към работа и хорски приказки ми действа екстра
за положителната нагласа.

не съм мислила че някой ще се подиграва че фамилното име не съвпада с родителите
пък и децата отгде ще знаят нашите фамилни имена
/ всичко е отшумяло.Преди години майка ми и баща ми се свързаха с една жена,която прилага метод на дишане като вид лечение - без лекарства,без инхалатори и т.н. С този метод и определени упражнения брат ми се оправи и астмата отшумя . Та наистина явно техниките на дишане си оказват някакво влияние.
С мъжа ми сме на нож ама тоя път няма да отстъпя
Писна ли аз не разбрах че съм бременна а все аз виновна
Аз съм утре на конс. и за 45- дневния болничен.
Ама хич нямат съобразнителност тия родители, а в крайна сметка аз се чувствам зле накрая, все едно вината е моя.
Тази процедура ми е най-неприятна... дори за разкритие като се стигне да проверяват, имам чувство че ще си стисна краката и със крик ако искат да ми ги разтварят