В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 566
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
 newsm51МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕТО  love001

# 91
  • София
Добро утро, сладурки!   love001
Тази нощ ставах само два пъти да пишкам, голямо постижение  newsm44 и се чуствам наспана, а ибебата не ме е тормозила!
Срещата пред главния вход на НДК ли е  newsm78 извинявайте ама май съм пропуснала.....
Гери, съчуствам ти, мила! Не се ядосвай, тормозиш и себе си и бебка!  Hug
Жани, много неприятна ситуация, дано всичко се нареди по най - добрия начен за вашето семейство!  Peace
Енигма, чакаме снимки! И браво на твоя юнак!
Никози, сега ще имаш време да обърнеш повече внимание на себе си и бебо!  Hug

# 92
Добро утро, сладурки! Днес гледах да стана по-рано от обичайното да не взема да закъснея за Втора градска. За заведение гледам няма предложения, така че ще решаваме не място.
Трикси, пред централния вход ще се чакаме, мила. Сега ще ги допиша и на първа страница  Peace

# 93
  • София
Добро утро  Simple Smile
Аз пък ставах 4 пъти тази нощ и нещо хич не можах да спя. Много странно ми изтръпват краката от коленете надолу. То не е точно изтръпване, ами едно такова много странно мравучкане ли и аз не го знам какво е.  newsm78  Ама го имам от известно време и е много досадно  Sad Някой с подобни болежки?

# 94
JANITA75, включвам се само за да ти предам малко кураж. Момента наистина е преломен за всяка от нас, предстои ни огромна промяна в живота и е нормално да се притесняваш. Моя съпруг в момента си сменя работата, по негово желание. Много мислихме и обмисляхме, тежък избор си е това, неизвестност какво всъщност ще се случи; гаранция, че очакванията за по-добър стандарт ще се изпълнят няма и никой не може да даде. Сложихме розовите очила и скочихме, то не ни е и за първи път  Laughing. Дано те заредя с оптимизъм и да гледаш по-спокойно напред, не че няма да ти прескачат в ума притеснения, но поне да е нарядко  Hug
P.S. А работа се намира - в нашия малък град за една седмица той успя да си осигури по-високо заплатена (и досегашната му не беше зле), а ти май че си от Сф, не вярвам да е проблем  newsm10

# 95
  • Бургас
Момичета имам предложение да изселим всички дразнители Mr. Green

Шегата на страна,но към момента ние сме изнервени и притеснени,родителските тела също,а за половинките не иском и да си помислам колко им е притеснено.
Но понеже са мъже не могат да го покажат по друг начин освен да се скарат с нас.
/Поне моя е така де/ Blush

Ама аз вече взех да свиквам и я карам като игнорирам негативното с усмивка/макар  насила/

# 96
Намерих линкчето.

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 11:14 от ina.gg

# 97
Момичета много ви благодаря за подкрепата и за милите думи и за това,че го има този форум за да споделяме нещата от живота. Аз наистина се надявам да се наредят нещата и всяко зло да е на добро. Желая усмихнат ден на всички!

# 98
Добро утро момичета,

Гери, ако ще се почувстваш по-добре да ти кажа, че и аз снощи много се карах с нашия тати. Все съм виновна, все не му е нещо наред вкъщи, ходих до магазина и не съм купила безалкохолно - що не съм била купила и други подобни. А и котка имаме вкъщи, персийска и напоследък хичне ми е до чистене и стават едни вълма от косми из стаите за има няма седмица, пък аз като пускам прахосмукачка много се изморявам. Това е положението, като съм си го избрала такъв, ще трябва да си го трая, поне още известно време докато не ни прекипи и на двамата от тези караници.
Понякога се чудя как така вече 5 години сме заедно, а точно от началото на тази година и откакто съм бременна толкова трудно ни вървят взаимоотношенията. Не че бременността е виновна, просто точно сега.
Все едно аз съм го писала  SadВсе нещо не е наред ама не че аз съм виновна ама то все така се получава #Cussing out

# 99
  • София
Ох, щях да напомням. За срещата, който има фотоапарат да вземе, да не останем без снимки  Hug

# 100
  • Бургас
Трикси сега почерпи бебата с нещо вкусничко,та и довечара да спинкате като снощи.

Енигма браво за момчето и да ни покажеш легълцето.
То не е важно кой го е сглобил,а кой е надзиравал процеса. Mr. Green

Никози не тъжи за дребния.Ми то сега ще минат тия дни.
А като се върне ще ти напълни главата с истории и преживявания.
Сега поне ще имаш няколко слободни мига само за себе си.  bouquet

# 101
  • Бургас
Джиджи спотайваш се и не казваш започна ли с шопинг тура?

# 102
  • в здрача
alliss3, JANITA75, спокойно - всичко ще се оправи! И ние бяхме в същото положение когато бях бременна с каката. Аз лежах в къщи, той поел цялото домакинство, пране, чистене, пазаруване и на всичко отгоре беше останал и без работа. Намери си работа, когато бях в 7-мия месец, смени я, когато беба бе на 7 месеца, тогава дето се вика едния ден сдаде на едното място и на другия ден започна на новото.
sisilia същото изтръпване имам и аз - точно от коленете надолу по цял ден с леки почивки. Нощем е по-неприятно, защото изведнъж се схваща - силна болка в мускула и ме буди, през деня няма такив проблеми.
nevidimata как тъй ти да мъкнеш безалкохолно от магазина - да си купи той като му се пие. Момичета - някои мъже ги тресат хормони по време на бремеността на жена им повече отколкото самата бременна.
Nedialka_81 като спомена родителските тела направо ми е пред очите майка ми при предишната ми бременност точно към края - беше огромна паника, ама паника, аз - пъъълно спокойствие, ама за да не получи случайно някой инфаркт от притеснение се съгласих да се преместим у тях докато дойде време за родилното, че разстоянието е 20 минути път пеша, пък с кола се минава за отрицателно време. Сега е коренно различно, само се съобразява когато иска да й свърша някаква работа да ми напомни няколко пъти, че иначе забравям, ама то разсеяността е нормална при бременните.

# 103
  • София

Джиджи спотайваш се и не казваш започна ли с шопинг тура?

Embarassed
още не е започнал, вчера бях за последно на работа, сега чакам куриер да ми донесе акта за раждане, че да отида поне да си подам документи за смяна на адреса и личната карта  ooooh!
Но ще накарам милото да минем и през някой друг магазин, време е и бебка вече да може да се похвали с покупки Simple Smile
Ти докъде я докара?ю
Момичета, не се ядосвайте с тия мъже, гадно е че не се усещат на моменти и че точно сега дори и да не сме прави трябва да си мълчат и да се съгласяват само, ама какво да се прави, не може всичко да е на 6, нямаше да е нормално. И моя ми трови редовно живота, ама пък ми е голяма помощ, изобщо не мога да се оплача, като изключим мрънкането...така че търпя си го, има си и "+" и "-", както всички сме така...
За щастие или не, нашите роднини са далеко доста от нас, по телефона не могат да дават много акъл, а и не са такива, лесно се оправяме с тях...но то сигурно пак е защото са далеко Simple Smile
Иначе и аз като Неди, игнорирам с усмивка негативизмите от другите, включително и когато мъжо се нерви нещо. На мен бързо ми минава, и ако успея да не се поддам на гнева ми е по - добре  Hug

# 104
  • София
Абе какво им става на тия мъже, бе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire да се отнасят по такъв начин с бременни жени! Вместо сега накрая на бременността като имаме най - голяма нужда от тяхната подкрепа, те съвсем изперкват!
Невидима, ама ти ли носиш пазарските торби  newsm12, я бързо в две редици и да си поемат задълженията! Мъжка им глупава работа! Ох, много се ядосах!
Неди, кво да я черпя тази моята пикла като пак ми се гади, освен една кисела ябълка  newsm78  друго не виждам

Общи условия

Активация на акаунт