В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 565
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Юхууу и от мен, гледам плюете по мъжете, ами и аз имам какво да добавя. Най-пресният пример - моя снощи ме вбеси, з-то го помолих за масаж а той вика: "Ама много те разглезих нещо" - а това беше първото нещо което съм го помолила. В изреченията ми винаги имало думичката ИСКАМ, и да не говоря, че прекрасно знае какво ме дразни и като че ли нарочно прави точно това #Cussing outБях решила че този път няма да му проговоря, но той има уникалната дарба да се държи все едно нищо не се е случило, пък и от къде да знам за него може би е така, та ставаме сутринта и той си се държи като че ни лук е ял ни лук е мирисал #Cussing out и още повече ме дразни. Дано е от хормоните, че и при нас много често взеха да се случват подобни сцени, а това хич не ми харесва Hug
Чакам снимки от срещичката днес, както и впечатления от болницата Hug

# 106
  • София
Трикси, дай ябълка на детето, не се ослушвай  Naughty Моя бебо толкова много ги обича(или мрази, не съм сигурна), че като изям една и не се спира  Blush
TSV, май не говорим за същото. Мен не ме боли въобще. Само едно такова неприятно усещане, все едно ми гъделичкат костите отвътре. Малеее, как го описах  Whistling Това, за което говориш ти, май са крампи. Аз такива имах на няколко пъти преди време, ама скоро слава Богу - не!

# 107
А ние за масажа поне нямаме проблем. Вярно че се муси някой път, но вечер без масаж на крачката не съм си легнала  Heart Eyes, колкото и изморен да е, единственото което ме дразни е, че като се загледа във филм, мач или каквото и да е по ТВ или седне да играе на компа (който в момента не е вързан  Peace) и бомби да падат... кел файда, все едно си говориш на стените.

Трикс, я не мъчи Пипи, ами и дай епълка!

# 108
Момичета няма да идвам в четвъртък на лекцията че мъжа ми сега се обади щял да ни води на градчето на Милка.Исках да ида като бях бременна с Дени ама имаше такава опашка че щях да родя там сега ще идем порано

# 109
  • Варна
Варненки, магазин "Бебчо" си има вече страница в нета, а до 25 септември раздават подаръци при покупка на разни неща-вижте в сайта им
http://bebcho.bg/bg/

# 110
  • Варна
Сисилия, моите крака са така. Не е крампи, не е и подуване, но е страшно неприятно и е всяка вечер. Даже през ноща ставам по няколко пъти и ги мажа с крема на матерн за крака, от който ми минава за известно време. Нещо между мравучкане и болка е. Както като ти изтине гърба, ама пак не съвсем. Но е доста неприятно и понякога не мога да заспя ако не взема мерки.

# 111
Мерси за информацията, Госпойце!   bouquet
Много ме кефи ник-а ти. Май се повтарям.

# 112
Варненки, магазин "Бебчо" си има вече страница в нета, а до 25 септември раздават подаръци при покупка на разни неща-вижте в сайта им
http://bebcho.bg/bg/
Ей, Госпоице! Laughing Как ги надушваш тия работи! Евала! Не успях да намеря на сайта тая промоция с подарръците, но ще посетя магазина с удоволствие, че и без това много неща нямам все още. Благодаря за полезната информация!
Аз следобед съм на лекар да видим как е бебчо и дали не си е "сменил" пола случайно! После ще дам пълен отчет за срещата с малчо! Simple Smile
Лек и прохладен ден и не се ядосвайте на мъжете си, те са като децата...

# 113
  • София/Търново
Хехе, то лекцията била днес, а аз си мислех, че е сряда  Rolling Eyes

# 114
  • Варна
Шики, още като заредиш страницата и в дясно трябва да виждаш-покажи всички, та там са изброени промоциите.
Случайно разбрах и аз-вчера ходих до там-в магазина на Студентска по онзи неприятен въпрос, дето още не съм ви разказала за него и така разбрах.
Обаче в бебе ДЕПО е доста по-евтинко , тия обикновените ванички,които в Бебчо са по 17,5лв в ДЕПО-то са по 14, разни бодита на Вис Виталис-също, така че може би ще отида до там да си взема дреболийките-козметика,прах,ваничка, залъгалки и каквото там е останало, щото са неща,които се ползват съвсем кратко и свършват бързо, и като може да се спести нЕкой лев за кафе и приказки  :-защо не   Laughing
И спалните чувалчета бяха по -евтинки на борсата, но пък сайта на Бебчо е много добре направен и за справка е идеален

# 115
Аха, видях ги, благодаря Госпойце! Много ме забавляват тия колички Buzz Joy, приличат ми на богомолки hahaha! Туй дете как стои вътре не мога да си обясня!
А по повод ника ти и мъжа ми много му се израдва Laughing. Пита ме онзи ден "с кой излизахте?" и аз му викам "ами с Госпойцата и Капучино" и той откачи да се смее, много се изкефи!
А да те пиам вие мислили ли сте, че бащиното име ще е странно, малко сложно за изговаряне и не много добре звучи с -ов накрая?

# 116
  • Бургас
Тони блогодарско за сайта. Hug

Имам въпросче:Какъв термометър ще използвате?

# 117

Аз за бебето съм взела един инфрачервен, че хич не искам да му бутам разни неща в дупето.

# 118
  • Варна
И аз взех инфрачервен.

# 119

Аз за бебето съм взела един инфрачервен, че хич не искам да му бутам разни неща в дупето.
Този инфрачервен е за ушичките, нали? Не съм много наясно... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт