Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 8-ма тема

• 42 066
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Мили момичета, много ви моля да ме ориентирате, къде мога да намеря рецептата за сливовия сладкиш, направо само ми текат лигите като ви чета  Blush Blush Blush
Благодаря!!! Hug Hug Hug

# 91
Мили момичета, много ви моля да ме ориентирате, къде мога да намеря рецептата за сливовия сладкиш, направо само ми текат лигите като ви чета  Blush Blush Blush
Благодаря!!! Hug Hug Hug

Snuki-Tuki , заповядай!  ВКУСЕН СЛИВОВ СЛАДКИШ    bouquet

# 92

Безкрайно много благодаря!!!!!  newsm20 Ще го пробвам!!!!

# 93
  • На небето
labrex благодаря за рецептата за чебурките, тези не ги пропуснах и веднага записах рецептата. Но помислех, че има и други без пълнеж.

......Днес направих невероятно вкусните и много бързи(мързеливи) чебуреки "Либрекс" ...........

Изглеждат, като че ли са като тиганиците рядка смес, която се изсипва с лъжица!?  newsm78

# 94
Запалихте ме с тоя Сливов сладкиш и без това имаме толкова сливи ,че да се заринем всички.Отивам да го правя. Party Party  bouquet

# 95
Това сготвих днес следобед. Чудех се какво да бъде...Не исках да са само пълнени със сирене или с кайма...И накрая го измислих. Станаха много вкусни!   Peace

Червени пиперки със страхотна плънка

# 96
Labrex,ето парченце: Hug

Момичета,не се кумете,а действайте.Вкусно е и лесно.Моята щерка си облиза пръстите,а иначе сливи и смокини не яде. Heart Eyes

# 97
Labrex,ето парченце: Hug

Момичета,не се кумете,а действайте.Вкусно е и лесно.Моята щерка си облиза пръстите,а иначе сливи и смокини не яде. Heart Eyes

Излапах го!  Heart Eyes Друг, ако иска, нямааааа! Embarassed nadeto7, ама изглежда божествено направо!  chef  bouquet

# 98
  • Варна

Айде и аз, няма  да изоставам от отбора я.  Mr. Green
Сега чакам мъжът ми да доведе щерката от градина и го нападаме.

# 99
Ааа , момичета и аз няма да остана назад.Утре и аз ще направя сладкиша със сливки ( и без това имам за изразходване цяла торба ) на Лабрекс .
Лабрекс , невероятен сладкиш!

# 100
  • Някъде на път....
Хайде и аз да се поотчета тук.
В неделя вечер - Салата домати и краставици

Свинско с кисело зеле

В понеделник - Печено пиле с картофи

Тортата за РД на Пеши (нея не съм я приготвяла аз, но е много хубава и вкусна и затова ви я показвам  Wink )

Във вторник и сряда не съм готвила, дояждахме кетъринга от Рождените ни дни  
Вчера - Пълнени чушки с яйца и сирене

Днес - Зрял боб яхния със свинско

# 101
Сливо-смокиновият сладкиш изглежда невероятно! Поздрави за nadeto7!

# 102
Момичета, много се радвам, че го харесвате! Hug Чак съжалявам, че не го направих днес и аз. Като ви гледам красотите.......  chef  bouquet прияжда ми се. Embarassed

# 103
и аз да се включа в темата.тази вечер...
Салата от домати,настъргани моркови,броколи и дресинг за милото 
Салата от белени домати с топено сирене и дресинг за мен 
И Свински стек и сръбска наденица на барбекю 

# 104
Ние днес ще дояждаме,каквото е останало от вчера.За десерт овесени бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт