Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 8-ма тема

• 42 095
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
вчера-
за обяд -картофени кюфтета + салата
за десерт -крем дипломат
за ядене по всяко време -кифлички калцоне на Пепи,много са вкусни-това е втората тава/пьрвата не стигна до снимка/
вечерята приготви мьжо-пьржени крилца сьс соев сосо /и не мислете,че ги е изгорил-просто от соевият сос са такива тьмни

# 121
  • Някъде на път....
t_ilieva , сподели как правиш пълнените чушки със сирене
Благодаря ти  предварително!  bouquet
Невероятни майсторки-готвачи сте всички  chef
Оооо, много лесно!
Разбърквам натрошеното сирене с 3-4 яйца, 1-2с.л. кисело мляко и 1-2 с.л. зехтин. Напълвам сместа в изтърбушените сурови чушки, нареждам ги в подмазнена тавичка, слагам 2-3 с.л. вода и пека 30 мин. на 220 градуса. Стават бързо, лесно и вкусно!  Peace

Момичета, чудни неща сте приготвили Peace
Т_Илиева, поздравления!Ти май повече и от мен прекарваш в кухнята  bouquet
..........................
Ами! Не прекарвам много време, само така ти се струва....... Wink  Аз съм по лесните и бързи манджи дето не им трябва много баене. В къщи обаче обичаме домашно приготвена храна, полуфабрикати ядем само по изключение, така че...... нямам избор - трябва да готвя! Добре, че готвенето ми е хоби, та всичко е ОК!  Hug

esy, на теб ти се възхищавам на начина на поднасяне на храната! Това твоето си е цяло изкуство!  Hug

# 122
Големи гозби сте наготвили ето нещо и от мен скара с картофените кюфтета на фурна по рецептата на мама Катя. Благодаря за вкусното й предложение пък и бързо стават  bouquet

# 123
Имам предложение! Надявам се да не е нахално Blush
В първия пост , където са линковете към старите теми, към всяка от тях да има и линкове "Най- търсени рецепти от темата" или нещо от този род. Thinking

# 124

за ядене по всяко време -кифлички калцоне на Пепи,много са вкусни-това е втората тава/пьрвата не стигна до снимка/

Бамбинкамалинка, ама са вкусни и лесни, нали  Hug За пилешките хапки в кошнички - нещо с кетчупа не си улучила явно пропорцията (или изваряването), на мен не ми плува така в сос  newsm78 newsm78

# 125
Вече не издържамммм на изкушението от този сливов сладкиш.
Записах си рецептата сега и отивам да бера сливи и да го правя...
По- късно ще отбележа резултата!  Peace

# 126
Здравейте моми4ета,хайде и аз да се разпиша с нещо малко.
Сандви4и- http://media.snimka.bg/0507/007270277.jpg
МишМаш с топено сирене- http://media.snimka.bg/0507/007270274.jpg
и таратор правих днес.

# 127
SvetletoS
как се правят тези картофени кюфтета на фурна Thinking

# 128
Момичета,моля за помощ!
Купих някакво рибно филе и искам да го панирам,но не се сещам коя е най-подходящата панировка за риба newsm78

# 129
Mari^  аз лично никога не съм панирала риба, то аз и не обичам риба де, така че да кажат другите......

Салата с патладжан и червен пипер:

Черен ориз със зеленчуци:

# 130
Ето го вкусният ми сливов сладкиш:

labrex стана страхотен. Не обичам сливи по принцип, но в сладкиша са невероятни.
Може би и сладко от сини сливи на фурна ще бъде страхотно.
До сега съм яла само мармалад от сини сливи, но определено ако е сладко и то печено на фурна....Грешка няма да има. Може би ще направя едно- две бурканчета за зимата.
Благодаря още веднъж за страхотната рецепта  smile3525 newsm51

# 131
LOVE, няма да съжаляваш ако направиш сладко от сини сливи на фурна. Става страхотно. Аз го правя 3 кг сливи заливам с 2 чаши захар и 1 чаша вода. Направила съм си само една доза досега и тя вече отиде Laughing

# 132
LOVE, няма да съжаляваш ако направиш сладко от сини сливи на фурна. Става страхотно. Аз го правя 3 кг сливи заливам с 2 чаши захар и 1 чаша вода. Направила съм си само една доза досега и тя вече отиде Laughing
Благодаря за информацията. Тъкмо се чудех колко захар ще трябва да сложа....и мислих даже 1кг.
От това количество, което си посочила колко количество излиза?

# 133
Ако го обичаш по-рядко към 7 бурканчета, ако е по-гъсто 5

# 134
Ето тази много вкусна "Цветна салата с варени яйца" измислих днес..... Wink
Стана много много вкусна. Заслужава си да се опита. Peace

Общи условия

Активация на акаунт