Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бибероните Chicco и NUK?
Как да се справя с дискомфорта в гърдите по време на кърмене?
Какво е нормалното наддаване на тегло за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бибероните Chicco и NUK?
Мненията за бибероните Chicco и NUK варират. Някои майки твърдят, че дупките на бибероните Chicco изглеждат малки, което може да затрудни смученето. Въпреки това, други майки са доволни от бибероните Chicco, като отбелязват по-добрата антиколикова система. Бибероните NUK предлагат различни размери и някои майки смятат, че дупките са твърде широки, което може да доведе до изтичане на течност. Важно е обаче да се отбележи, че предпочитанията за биберони могат да варират в зависимост от индивидуалните нужди на бебето.
-
Как да се справя с дискомфорта в гърдите по време на кърмене?
За облекчаване на дискомфорта в гърдите по време на кърмене, използването на ланолин може да бъде ефективно. Това е естествен продукт, който помага за намаляване на болката и насърчава процеса на кърмене. Освен това прилагането на топъл компрес с помощта на кърпа, напоена с гореща вода, може да помогне за отпускане и облекчаване на напрежението в гърдата. Важно е да изпразните напълно гърдите чрез изцеждане или ръчно изразяване, за да се отпуснат каналите. Ако проблемът продължава, препоръчително е да се консултирате с педиатър или консултант по кърмене.
-
Какво е нормалното наддаване на тегло за бебе?
Нормалното наддаване на тегло за бебе може да варира, но обикновено се приема, че е около 170 грама на седмица. Важно е да се отбележи, че всяко дете е различно и наддаването на тегло може да варира в зависимост от индивидуалните характеристики и нужди на всяко бебе. В случай на притеснения относно наддаването на тегло, препоръчително е да се консултирате с педиатър за професионален съвет и насоки.
-
Кои са някои от популярните кремове за подсилване, които майките използват?
-
Кога трябва да започна да давам Вигатъл на детето си?
и че има някои които ме разбира, прост по някакъв начин трябва да се справя с това

Не си лоша майка, напротив ти и никой друг не знае по-добре кое е най-добро за детето ти и това, че се стараеш да въдвориш ред сред хаоса не те прави в никой случай по-лоша от майките, които по цял ден си разнасят бебетата на ръце. И на мен ми се иска постоянно да я гушкам, само че имам и други задължения и отговорности, за които да се порижа и ако Вики беше такова ревливо бебче, щях да постъпя точно като теб

Да са ви живи и здрави дечицата, спокойни и добрички, да се гледкате в хармония и безгранична обич 
Все пак ми се искаше да си имам отворена вратичка за следваща бременност, щото нищо не се знае след години какви мераци ще ни налегнат, но от друга страна си е рисково и не бих искала да изживея разочарования. Да са ми живи и здрави двете принцеси, това ми е най-важното
. ПОЖЕЛАВАМ НА МАМА И НА КАЛОЯН ЦЯЛОТО, ЗДРАВЕ щАСТИЕ И КЬСМЕТ НА СВЕТА ДА ГИ СЬПЬТСВА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ И БЬРЗО ВЬЗТАНОВЯВАНЕ НА МАМА ГЕРОЙНЯ
и от вчера давам само Инфакол и ще видим как е.