Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 062
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 135
Газибаров, Мастииска -фамилиите са истински Simple Smile
Много ми е смешно името Ончо hahaha
Така се казва едно бивше гадже.. на галето то Оханес идваше (арменец е )

# 136
  • Murcia, Spain/Ruse
Копринка

# 137
На мен ми е странно Косара.Едно детенце,което редовно си играе с дъщеря ми се казва така.

# 138
  • София
На мен ми е странно Косара.Едно детенце,което редовно си играе с дъщеря ми се казва така.

Косара е много разпространено руско име.

# 139
  • София
Раня

# 140
Маратонка   Кръстено на баба Мара и баба Тонка. Joy

# 141
  • В две мъжки сърца
Дженифър Лопес-като първо име  Rolling Eyes и Слънчо Thinking

# 142
Спасия,Трушка,Фифиета-направо чудо #Crazy newsm78,аааааа и Графица.

# 143
  • Пловдив
Всички дотук изброени имена са жестоки, ама според мен печели името Смехотерапия

# 144
Аз имахедно гадже навремето и си говорехме един ден като пораснеме като имаме деца( тогава си мислехме че ще с помежду ни) и му казах че Ая ще е момичето( но на мен ми харесва защото ми символизира всичко- демек от алфа до омега един вид) и на скоро разбрах че има дъщеричка и я е кръстил Ая( не съм обсаждала с него защо са я кръстили така и дали идеята е била негова или на майката, но не ми се засягаше тема, която можеше да доведе до грешно впечатление, но би ми било интересно да разбера един ден. Стана дълго, но Имахме един грък клиент и името му беше Вангелис Паcxалис Пенис
 #Crazy

# 145
Една съфорумка искала да кръсти детето си Кикаха и се оплакваше, че в общината не и разрешили.

Брат ми имаше съученичка: Трепка Бързакова.  Децата в 3 клас, естествено, и викаха Отрепка.

А скоро видях, че една адвокатка по криминални дела е с фамилия: Панделова.  Стана ми доста смешно.  Дали си вкарва клиентите в панделата или ги отървава от там е въпроса...

# 146
Вчера във в-к Марица в една обява видях май една госпожа на име Боряна Куршумова.

# 147
Какво ще кажете за Звеноводка?? Twisted Evil

# 148
Вчера се срещнах с една Заблейка.

# 149
Лада не не е кола  14годишно момиче 

Общи условия

Активация на акаунт