Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 066
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 120
  • София, център
Курти Доколенков сте изпуснали, както и Наталия Настъпчадърова.

# 121
  • Sf
Луливера Кръстева - журналистка - http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=500306

# 122
 Joy Калъфка

# 123
Въртикъщов/а/, Гърмидолов/а/,а една приятелка си кръсти детето Марисол newsm47

# 124
За лично Семка. А за фамилия Плюнков!!!  Laughing

# 125
Автономка. newsm78

# 126
  • София
Преводачката на едно кулинарно предаване е с фамилия Гладнишка!Всеки път ,като чуя ми става смешно.

# 127
  • София
Клонка, Емал, Минет Laughing
тази Минет нали Слави се бъзикаше даже с нея Laughing

# 128
Моя приятелка се казва Авросина (на дядо си Аврам).
Пра-баба ми се е казвала Ефросина ама е била гъркиня. На мен много ми харесва името между другото.

# 129
 newsm78моя колежка се казва Малунка newsm78странно име

# 130
  • Stuck in a moment
В един стар тел.указател на Плевен и околните бях срещала Стотинка и Олимпиада  Simple Smile

# 131
Газибаров, Мастииска -фамилиите са истински Simple Smile
За Газибаров и аз съм чувала - баща ми разправяше за един случай в поделението , където работеше.Там имало някакъв човек с такава фамилия(ако не се лъжа е бил полковник), и по телефона го потърсил редник Дупаринов.Тогава Газибаров помислил, че някой се майтапи с името му и докато се установи, че наистина има р-к Дупаринов.... Joy
  А най-странното женско име, което съм чувала е Чанита(имало италианска песен за някяква Чанита, и понеже родителите много харесвали песента решили така да си кръстят щерката момичето е от Бургас)
Друго странно име ми се струва Деспа.
Много ми е смешно името Ончо hahaha

# 132
Пейка.Роднина на баба ми.Като малка въобще не съм се замисляла как звучи.Предполагам, че е била кръстена на някой дядо Пейко.

# 133
Моя приятелка се казва Авросина (на дядо си Аврам).
Пра-баба ми се е казвала Ефросина ама е била гъркиня. На мен много ми харесва името между другото.
Като бях малка от блока на най-добрата приятелка на баба имаше една леля Фроска, цялото й име беше Ефросина. Лошо ми става, когато се сетя за нея, всеки път като ми се радваше крещеше, а аз се плашех много и ревах #Crazy hahaha

# 134
Матка - сестрата на баба ми се казва така...  hahaha Имам братовчетка кръстена на нея - Матилда  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт