Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 019
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 240
Монетка Чукачева Joy

# 241
  • София
Не съм изчела всичко,надявам се да не се повторя,но ми стана интересно,посмях се и реших да споделя странни за мен имена.В Монтана има лекар,който се казва Вилдерасов,а знам за мъж и жена с имената Бомбонейчо и Милионетка.

Синът на д-р Вилдерасов се казва Вилдерас Simple Smile и на мен ми е странно това име.

# 242
Има начин и закон, разбира се, но не винаги се спазва.  Виж темата в подфорум "Имена" за майката дето искаше да си кръсти детето Кикаха Сим Симеонов.  Не и разрешили в съвета и тя се възмущаваше.  И се намериха разни форумки да я защитават и да обясняват, че било тесногърдие да смяташ, че Кикаха не е приемливо име за българско дете.

Да... много обичам тук , като се заточат темите със сто страници съчувствие ... така яко лицемерно  ooooh!
Що за ненормално име е Кикаха , Божеееее  Crazy
Добре , че не са и разрешили .

# 243
Кикаха не беше ли име на герой от някакъв роман  newsm78

# 244
Дроздстой -  #Shocked точно с това изражение стоях и се взирах в личната карта... ooooh!
[/quot

името ТОАЛЕТКА напр.

# 245
Що за име е Кикаха?! И пак е по добре от Тоалетка, Салфетка и други подобни. Кикаха ми звучи малко индианско.

# 246
Кикаха не беше ли име на герой от някакъв роман  newsm78

newsm10 Ето от къде ми е познатоооо..

# 247

Миропа и Стоймир, дядото и бабата на моят съпруг.

# 248
Романьола
Гиздьо
Миробрат

# 249
  • София
Любима Калпачка, репортерка мисля, че в Дарик

# 250
На един познат баба му се казва Перка. Викам му, че е добре, че не са го кръстили на нея. Laughing

Laughing Laughing Laughing

# 251
  • София
Аванта, Автономка,Агентура, Аерозола, Аспиринка   ,Атомна   ,Беналгина   ,Бенка   ,Бесепина,   Биела,   Буца,   България,   Грижа,   Гугутка,   Завинаги,   Здухостина, Кабриолета,   Капка Любов,   Крисмислава,   Ленинка,   Лимонка,   Матрьона,   Мортадела,   Моруна   ,Мърморица,   Наводненка,   Пандела,   Педофилия   ,Пейка,Петилетка,   Поетеса,   Правдолюбка,   Праскова, Пролетарка,   Пролетеса,   Пунда,   Салфетка,   Семенарка,   Скакалка,   Смехотерапия,   Стефундрия,   Стоножка,Сяра,   Таблоида,   Тедрадка,   Телефонка,   Тротинетка,   Троха,   Тутка,   Туфка,   Фльонга,   Фльорца,   Фуга,   Фуражка,   Хлорофилия,   Циклопа,   Чардафона,   Чернобилка,   Чочомира,   Чудослава,   Чукча,   Шлюздомира

Ако ви харесат, ще ви дам и мъжки, да не ви стане много Wink

# 252
Един дядо се казвал Ламбо. Когато го питали на кого е кръстено внучето му, отговарял:
- Ами на мен - Светльо ! Grinning

# 253
Нещо запустя темичката.  Sad  Хайде, бе, хора, взехме да се повтаряме.

# 254
Ami 8ма тема е вече..

Общи условия

Активация на акаунт