Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 057
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 150
Познавам един Бик Побойски

# 151
# 152
Рових се скоро в нета за списък на нотариусите в Сф, и попаднах на 
Чайка Бележкова  Mr. Green

# 153
Една позната кръсти дъщеричката си Иванеса.

# 154
Една позната кръсти дъщеричката си Иванеса.
4е какво му е странно на името newsm78
В

Сега пък се сещам, 4е в класа имахме една съу4ени4ка, която се казваше Първолета. Тогава ми се струваше много странно и голямо наказание за това мило създание. Всеки път като си кажеше името, все си мислилеха, 4е се базика. В класа бяхме една след друга по номера Николета, Първолета  Joy поне се римува

# 155
Като бях малка след края на повечето филми казваха - "тонрежисьор Румяна Гунинска". Много ми беше смешно  Laughing Как ли се казва дядо и - Гунин  newsm78
Сега имам познат Банко Банков - доста време ми отне докато разбера, че не е прякор, а наистина така се казва  Mr. Green

# 156
Майка ми е имала съученичка Захарина Шекерова

# 157
Шунка Сапунджиева, наистина трябва да мразиш детето си за да го кръстиш по този начин doh

# 158
Чувала съм за име Смехотерапия. Днешните родители като се напият не знаят какво правят  Joy

# 159
Днес прочетох на ул.Позитано - Темида Балканска - адвокат  hahaha
Съжалявам, че нямах фотоапарат да го снимам...

# 160
Майка ми е имала съученичка Захарина Шекерова

Ама наистима ли го има това име?  hahaha

Като бях ученичка имах един съученик и той се педставяше пред новите учители с името Захаринка Бучкова Шекерова или Нафталинка Бучкова Шекерова и падаше голям смях..  Joy

# 161
  • София
Четвърта..... Shocked.най-вероятно е била четвърто дете в семейството, имало е и Първи, Втори, Трети...може и Пета да е било името на някое дете  Joy

# 162
Пастърмаджиев

# 163
Лукчо, Сремчо, Божурко...  Laughing

# 164
Фахрадин Фахрадинов - актьор. Някой може ли да ми каже какъв е произхода на това име? Много е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт