® Португалия - тема № 8

• 29 555
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Вики за мотор4е наистина не съм виждала newsm78
Но пък обувки има толкоз и то ка4ествени...поне тук на север..Все 6те намери6 да го зарадвате..
А за торта не се ли наема6 да пробва6 ти да направи6 Thinking Има толкоз теми в готварския и прекрасни торти...Е по добре да купи6 но....

# 76
Вики само да кажа две неща,първо за мотор4ето,на Дани му купихме такава кола с акумулатор за коледа,дадохме около 60 евро и я с4упи много бързо за около 4 месеца.И второ за обувките,незнам дали сте купували досега на 4ико,но аз съм страшно разо4арована,зимата взехме едни,които след първото пране си изгубиха цвета и му бяха страшно неудобни,въпреки това сега лятото решихме да вземем едни сандали пак 4ико,ами никога пове4е няма да правя тази грешка,на петия ден изглеждаха така все едно ги е носил 5м,буквално се скапаха,изгубиха си цветовете и изглеждат страшно захабени,ако искаш мога да ти ги снимам да ги видиш,въобще не си заслужават цената.аз ли4но съм с две ръце за маратонки,много са удобни и издържат цяла зима.Предни години вземахме обикновени и евтини,оба4е тази година имам мерак да му взема найк,понеже уж са ка4ествени и има хубави модели.Само още нещо да отбележа,4е лЮбимата игра4ка на моят син е една триколка,по цял ден обикаля с нея,има я от година и половина и още не му е омръзнала.Даже се 4удя дали за Коледа да не му вземем колело newsm78

# 77
Охх да спася темата да не иде на 2 страница Rolling Eyes
Не 4е има какво да напи6а де ooooh!
Положението е доста сериозно..о6те няма работа ooooh! е не съвсем но е крайно недостатъ4но за покриване на разходите Mr. Green
Уж октомври 6тяло да има много..да видим
И сега покрай бездействието сме залепени за ТВ Peace гледаме Биг брадър...Вие гледате ли го?
 Hug ви и драсвайте по някой ред Peace

# 78
Охх да спася темата да не иде на 2 страница Rolling Eyes
..........................................................................................
Laughingи аз да се присъединя-нищо ново- у нас е рев,памперси, рев и пак рев....тоя период ня,а ли край... #2gunfire #2gunfire

# 79
  • В голямото море...Живот
Да зе запиша и аз  Blush
В понеделник се местим в новата квартира и около 2м няма да имаме нет  #Cussing out
Да знаете защо ме няма.
Иначе всичко е нормално,стресирано,нервно......... Mr. Green
Лек уикенд   bouquet

# 80
Здравейте мацки  Hug
Ние с Крис днес си почиваме вкъщи, защото навън вали. Мъжа ми е на работа и следобяд като сврши ще се разходим до Фаро да търсим мотор. Торта ми казаха че няма да могат да направат във формата на мече, високо, тоест седнало. Поръчахме с картинка на рибката Немо. Обувки взехме на Чико. Беше голям кошмар, защото Крис реши че няма да съдейства и докато му ги премеря беше голяма борба  ooooh! Но хубаво че взехме защото се почна с валежите  Confused Работата и тя намаля, но сега се работи супер, защото никой не ти вдига нервите,е почти никой, но то пък не може без хич  Laughing По-спокойно е, работата едвам-едвам, а парите пак толкова, даже понякога и повече.
Светле, дано да отимате работа по-бързо  Praynig
Casper, леко местене и много спокойствие  Wink
Mamagemelar, бебетата усещат емоциите ни, затова ти пожелавам първо здрави нерви и много спокойствие, а после и малките да те слушат повече  Hug
Приятни Събота и Неделя  Hug

# 81
Доре ще липсваш тука Hug
Светле дано скоро да имате пове4е работа,ти не си ли намери нещо страни4но?
Вики приятно изкарване на празника Hug
Деси ами какво да ти кажа,все по трудно ще става WhistlingАми после като навлязат в бебешкия пубертет и като вземат да се тръшкат Crazy,никак не те успокоих Embarassed
При нас нищо ново,седмицата мина добре,на работата не беше много изморително.Дани му мина за един ден температурата и още от вторник го пуснах на детска.От цяла седмица е със запек и болки в корема и ве4е на два пъти му давах 4ай за разхлабване,4е не може да се изходи,аз всъщност се усъних,4е проблема може да идва от там,4е в събота го хванах да яде едни ароматни пръ4ки,от тия дето се палят и миришат на хубаво #Crazy
Меди и Новаа из4езнаха някъде newsm78Форти и тя все по рядко се разписва Rolling Eyes

# 82
  • В голямото море...Живот
Меди и Новаа из4езнаха някъде newsm78Форти и тя все по рядко се разписва Rolling Eyes

За Дани да не говорим  Thinking и тя зачезна  newsm78

# 83
Здравейте момичета!
Тук съм , но нямам време да пиша !От 15.09 съм на нова работа и се прибирам към 19.30-20.00ч. и после знаете какво следва ,цялата къщна работа , сън и пак на работа ! Сега имам една дилема дали да си продължа работата по къщите или да остана на тази която е в офис . Две мои приятелки си заминаха за България без намерение да се връщат и ми оставиха и някои от техните къщи.Така че от началото на септември вече бях с пълна седмица и може би щях да връзвам около 900-1000 евро на месец . И точно  две седмици от началото на септември ,се обадиха от тази фирма , където основната раб. заплата е 600 евро + субс. за ядене около 130 евро . И сега ето я дилемата за разрешаване кое да предпочета , а остават само 3 дни , защото във всичките  къщи, където работя ,  ще чакат някакъв резултат до края на месеца -дали ще се върна или не.
При мен освен това са само проблеми и проблеми  . След операцията на майка и премахването на гърдата през м. март , вчера са я гледали на ехограф и не е много добре има киста на черния дроб и увеличена матка и ....... не зная какво ще излезе . Моля се на  Господ дано да е от хормоналните хапчета които пие . Сега ще чакаме резултатите и както знаете  неспокойни дни и безсънни нощи  . На всичкото отгоре вчера звъня на леля ми за  да успокоява майка ,телефона изключен а то какво вчера сутринта са я  намерили в леглото неподвижна и сега е в критично състояние има запушен кръвоносен съд в главата и лекарите не могат да кажат нищо окончателно , само трябва да чакаме . Тя никога не е имала здравословни проблеми , нито пък високо кръвно и т.н.  и е само на 52 год.Не зная дали може да си представите как се чувствам имам чувството че ще експлодирам , на всичкото отгоре далече от тях . Сестрите на майка са ми като втора майка , те доста време на са имали деца и аз съм първата рожба и във трите семейства и съм била  като дъщеря на всички , т. е.  и сега съм  ! Обичам ги много !!!  baby_neutralМоля се на Господ всичко да е наред !
Оплаках се , но пък като пишех малко се успокоих ! Извинявайте ако Ви разстроих и Вас с моят Негативен пост .
П.П. Зойче в къщите взимах различно -имах на 5.50 ,на 6.00 и на 6.50 евро на час.

# 84
Благодаря ви за пожеланията Hug
Зоуи не можах да намеря допълнително...каде ли не се записвах и на кой ли не казах но....от никаде никой не се обажда Cry

Фортее аз бих предпо4ела работата в офиса( ако разбира се си на договор с осигуровки и субсидио де фериа6 и натал)Няма ни6то об6то с физи4еското натоварване при лимпеза6ите а и предполагам има перспектива за пови6аване на заплатата.Н все пак ти ре6ава6..дано да избере6 най доброто за теб Hug
А дано и това с леля ти и майка ти да се оправи..Много е тежко да си дале4 и да не може6 да помогне6..
И аз много пъти се 4увствам така Cry...но съдба..

Доре в кой квартал се местите? Работата съ6тата ли си остава или нова?За6то не спряхте този нет и на новото място да си прекарате друг? По бързо става от колкото местене Peace
Времето се постопли пожелавам ви приятен уикенд Hug

# 85
Форти и аз мисля като Лозева,друго си е работа в офис,по престижно е и по малко изморително,,но зависи и от раб.време,по4ивните дни и другите субсидии дали плащат.Много съжалявам за майка ти и леля ти,дано скоро да се оправят Praynig
Светле обзалагам се,4е като си затрупана с работа и ще ти се обадят,винаги така става Wink

# 86
Форти, и аз съм с теб- моля се да се оправят и двете ти мили жени Praynig Когато повече хора отправят добри мисли ,все ще се случи Доброто!  Кураж Hug

# 87
Форти,много съжелявам,дано имат късмет и двечките,и всичко дазавърши добре,моля се за тях!!! Praynig

# 88
  • Стара Загора
Момичета, аз си бях на село.Майка се върна от Гърция.Беше при сестра ми за месец и в събота си пристигна.
Форти, първо искам да пожелая много, много късмет на майка ти и леля ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover .Да бъдат закриляни и пазени и да се оправят! За работата - аз съм с две ръце за работа в офис (това е моето мнение Peace ).
Доре, къде се местиш?! Какво ще правим 2 месеца без теб?! smile3518

Hug

# 89
Еее Вики следях всеки ден да видя за РД на Крис на 1 страница и съм пропуснала Rolling Eyes

Да ти е жив и здрав Hug

Общи условия

Активация на акаунт