® Португалия - тема № 8

• 29 699
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Усмихнат и щастлив (допълвам след Светлето Peace)

# 91
Вики да ти е жив и здрав Крис и много да те радва Hug.Правихте ли парти?Ще има ли снимки?

# 92
Вики,и аз в закъснелите,но с най-добри пожелания за много здраве и щастливо и безгрижно детство на малкия Крис!Чакаме снимки Party
Дани е намерила чудесна картичка за Крис  Simple Smile
Момичета,да се похваля утре заминаваме за Халкидики(Касандра)за 4 дни по ергенски,само двамата,там ще си празнувам рождения ден.Времето се очертава да е лошо,дано поне хотелът да е приличен,и да е приятно вътре.Ще разказвам после....така имам нужда от малко отдих днес беше безумен ден,не е за разказване....
Приятен уикенд и на вас.До скоро.

# 93
Май не сме закъснели Крис има рожден ден утре поне според линийката на вики,един каза,че е закъснял и всички след него EmbarassedНали така?
ако е утре весело парти с много настроение и прекрасни изненадки за малчугана.А за мама Вики   bouquet

# 94
Всъщност според ленти4ката на Вики рожденият ден е бил в4ера,а аз съм се объркала,4е е днес и затова влязох днес.
Меди приятно изкарване Hug

# 95
Ходих да проверя в септемврииската теми4ка EmbarassedДнес е рожденият ден на Крис,ленти4ката явно се е сменила,заради 4асовата разлика.

# 96
Мнооооого ви благодаря момичета  Hug Точно днес в 10.46 преди 2 години на бял свят се появи моето злато, най-прекрасното и мило човече  Heart Eyes

Днешния ни ден беше много хубав. Следобяд бяхме в яслата, занесохме торта и балони. Децата пяха, ядоха торта и танцуваха. Няма да ви казвам мойто по принцип щуро, бърборещо дете, което вкъщи не се спира, колко кротко и мълчаливо е в яслата. После вкъщи имаше друга торта и подаръци и гости. Крис беше много щастлив. Сутринта си препрочетох първото написано в тетрадката в която записвах интересни неща за Крис, като раждането, първото зъбче и т.н. Стана ми много мило като си спомних за първата среща с най-прекрасното човече в живота ми  Heart Eyes

Да ви се похваля че махнахме и нощния памперс, е верно днес ни е 3-та вечер но за сега няма мокри дрехи. Имаме си и много сполучлива, тоест стабилна и удобна, седалка за тоалетната, та гърнето от няколко дни е извън употреба.
Сега обаче дрехите омазваме с храна защото категорично отказва да яде ако някой го храни - Крис сам, сам
http://picasaweb.google.bg/petkobonchev/RD2#5252286853189141554
Форти, и аз се присъединявам с най-искренни пожелания за много, много късмет на майка ти и леля ти   Hug
 Hug на всички

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 10:22 от viki81

# 97
 Embarassed На мен от 2 дена ми показва 4е остават 364 дена до РД...явно ленти4ката е запецнала Rolling Eyes
Все пак радвам се 4е сте изкарали добре Hug
Меди и на вас приятно осамотяване...пък може и да помислите за брат4е на Ини Peace в романти4на обстановка Thinking
Лек и успе6ен ден на вси4ки Hug

# 98
  • Стара Загора
Момичета-да ви се похваля newsm44 :
На 10, 11 и 12 октомври съм на обучение в София.След това ще ви разказвам.Надявам се да мине добре.
И да ви се оплача - настинала съм нещо.От 2-3 дни ме боли гърло (вече почти ми мина), сега съм и хремава, леко ми беше отмаляло, а днес ми е ... дейно (въртя се и се чудя какво да чистя в офиса - монитори, кабели, прах ...  Crazy ).

Прегръдки за всички Hug

# 99
Ее Дани браво...а как са не6тата около теб и Стоян??

# 100
  • Стара Загора
Светле, бива, не се оплаквам.Излизах на кафе с една приятелка и той го прие много добре (той беше на банкет през това време).Нищо не ми каза (а аз се бях приготвила да ми вика пак и бях в готовност), но нищо не каза и се държа учудващо добре.Да видим до кога ще издържи.Иначе си е изнервен, но за сега не го показва толкова. Peace
  love001

# 101
здравейте!  HugВсе не ми остава време да пиша ,но инъче ви чета редовно!
У нас е все същата- двете малки фурии искат да ходят-още е далече момента на прохождане,но при  всяка подадена ръка -крачат ,спъват се, плетат краката....едни такива смешни...с коремчетата напред Joy
 Вчера мъж ми ,докара едно зайче вкъщи...обещал на някакъв,че ще го вземе....като чели у нас е зоопарк newsm78-приютяваме бездомни животни #Crazy/снощи се чудих как ще го гледаме-то много сложна диетата на зайците Rolling Eyes/   не стига това,ами преди малко ми се връща с прасе #2gunfire то ни е второто -преди да идем в Бг заколихме другото.Абе, лудница-като че,не ми стигат 3 свинчета да цапат вкъщи ,ами и още едно -на двора Joy

# 102
 Joy как ме разсмя с тези зайци и прасета...ами 4ула съм 4е зайците не са рентабилни не дават много месо а изяждат много храна Naughty
Еми то не е ло6о  за прасето....храни се с помия а после като се заколи доста  месце

# 103
Вики според мен Крис много прили4а на теб.А жената в розово майка ти ли е?
Деси верно ли гледате прасе #Crazy

# 104
zoui ,ама ти не знаеш ли Joy Аз не съм ли ви разправяла....
Ние живеем на едно монте....има място колкото си искаш....
Преди и свеки беше при нас ,ама после малко се посдърпахме, та тя свали хомота от врата на сина си и отиде на 35км да живее-за по-сигурно....Добре че се накани жената Praynig.
 Та,докато бяхме заедно се гледаха кокошки... #Crazy  Три години....имам предвид,че ги гледаха,ама не се колеха,...само старееха тия кокошки GrinningДобре че,поне яйца даваха,че  да си изплащат яденето #Cussing out   жал им било да ги колят- абе майка и син -спасители на животните.....Ама без месо не сядат,че им е сухо... Joy
После ,след раздялата с мама, на мъж ми му дойде на ум за прасе #2gunfire е, сега е второто.....

Общи условия

Активация на акаунт