® Португалия - тема № 8

• 29 373
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Меди Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

Деси  Joy #CrazyНа теб сигурно хи4 не ти е смешно,ама ме развесели LaughingСвекърва ти поне като е наблизо не помага ли за бебетата?
Приятен уикенд на вси4ки Hug Hug

# 106

Меди
Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена

# 107
Скъпа Меди, желая ти мнооого здраве, късмет и любов   bouquet

# 108
Привет и от нас  Hug
Тук е приятен слънчев ден. Мъжът ми е на работа а ние с Крис се забавлявахме на плажа. Сега той спи доволен а след малко и аз ще се излегна и ще си пусна някое филмче.
Приятни почивни дни на всички  Hug

# 109
Момичета,много благодаря за поздравите и прекрасните цветя на мам@ и Лозева,прекарахме чудесно ще покажа снимки и ще разказвам.Успешна седмица!

# 110
  • Стара Загора
Меди, със закъснение, но от сърце:
 newsm59  love001
Бъди здрава и много, много щастлива! babydust7

# 111
Здравейте всички!
Няма никой 3-ти ден,намесата ми е наложителна....
Току що се връщам от работа,много съм въодушевена balloon,направо съм в облаците буквално, smile3535така  ми се иска да се похваля,но....не е в стила ми smile3505,ще изчакам да стане по-материална възможността и тогава ще ви разкажа,но е хубаво,даже много хубаво newsm44.
И времето е чудесно,ще ходя да пазарувам от Кауфланд,после ще взема принцесата от градина и ще се разходим по есенната алея,под златния дъжд на листата,прекрасно е,само да не мисля за това,което следва след като опадат всички листа cold
Сега за Гърция...пътувайки на там заваля и аз се вкиснах естествено smile3518,нали отивахме заради плаж,море,палми... Wear UmbrellaЗа успокоение спряхме в Медитераниан Космос в Солун.Един прекрасен търговски център с мноооого магазини,ако не се лъжа 127,и приятни кафета и църква и фонтани и т.н.
Половинката знае,че шопинг терапията при мен действа винаги и този път успя да ми оправи киселото настроение. newsm10
Купихме прекрасно яке на Ини за зимата с шапка и ръкавички,на мен една блуза и едни сенки,обядвахме,ядохме невероятен десерт и продължихме пътя.Междувременно спря да вали.
Стигнахме до полуостров Касандра,намерихме Касандра палас,на входа имаше огромни жасминови храсти,които миришеха опияняващо smile3517,настанихме се и всичко беше чудесно.Хотелът е от преди 20 години поне,но пък беше ремонтиран основно тази зима,тъй,че всичко светеше и беше чисто ново,а обзавеждането на банята беше изцяло българско .newsm10
Хотелът имаше огромна,градина перфектно подържана с много палми,в основата на всяка имаше лампа,което вечер правеше атмосферата неповторимо романтична Two Hearts,имаше тунел от закуми(олеандър),жасмини,и други цъфтящи храсти,на които не им знам имената,но всички миришеха силно и омайващо.Навсякъде имаше маслинови дръвчета,опитах зелена маслина,по-кисело и горчиво нещо не бях вкусвала Confounded,но не послушах съветите исках да се убедя,на принципа проба-грешка,като децата,после Сашо всеки ден ми предлагаше маслинка зелена и ме подиграваше
 smile3532
Разходихме се по плажа,вечеряхме,възползвах се от възможността да ям маслини,натурални,зехтин,смокини и една уникална риба,казва се глосо,значи език,дори за моя изненада и на гръцки е език,това е единстената риба,без миризма на такава и без кости,ако я ядеш със затворени очи и не знаеш какво е никога няма да кажеш,че е риба,та и трите дни ядох от нея и ми е любомата в момента.
Обиколихме целия ръкав Касандра,снимахме си разни кипри дворчета,толкова се размечтахме,че дори си намерихме място за къща на брега на морето,мечтите са прекрасно нещо,особено ако един ден се сбъдват...наистина имаше къщички,скромни,кипри нищо грандоманско,но на самия пясък излизаш от двора и си на пясъка,морето го позволява.
А Бяло море е най-спокойното и бистро,море,което съм виждала дъното се вижда перфектно,дори рибките в краката ти се виждат,което мен лично ме плашеше малко,а децата бяха в екстаз и се опитваха да ги ловят,имам снимка с рибки около мен.На 3 и 4ти се къпахме,пекохме беше супер.Идеално място за почивка,пълен релакс и за децата е супер бих завела Инес,имаше много пързалки,люлки.
 В огромната градина,имаше и нарове(калинка),трябва да се види,за мен поне беше ласка за сетивата и то природата не друго,лукс почти нямаше,не говоря за това.Но имат изискване,ако застроиш 100кв.м.от парцела трябва целият да е 1000,т.е.можеш да застроиш само 10%от площта и всяка къща или хотел има градина,колкото по-голяа сграда ,толкова по-голяма градина,аранжирана професионално,това ме плени истински.
Естетическият ми глад се засити,до където ти стига погледа все трева,цветя,цъфтящи и ухаещи храсти и плодни дървета,късче от рая.
На връщане пътувахме по къс ръкав,чухме се със свеки и тя каза,че е запалила камината Weary
И така,30-ият ми рожден ден е запомнен подобаващо с приятни емоции и райски пейзажи,това ми беше подарък от половинката,от мама получих едно сребърно колие много красиво,от свеки пари,да си купя нещо,което ми харесва,а аз си подарих един часовник на Хаурекс,имах нужда.
Дано съм ви пренесла за мъничко поне в Гърция и не съм ви отегчила,при 1ва възможност ще кача и снимки.
Желая ви приятна вечер и хайде споделете по нещичко,темата изпадна от всички списъци newsm51

# 112
  • Стара Загора
Меди, радвам се, че си си прекарала добре.Незнам за другите, но аз чакам снимките с нетърпение Peace

# 113
Здравейте, момичета!
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви.  Blush
Но ви моля за помощ.   bouquet
Знаете ли някакъв португалски интернет магазин за детски стоки? Искам да се възползвам от възможността, че мъжа ми е в командировка в Авейро и да поръчам няколко неща на Фишър Прайс.  Тук в България една люлка е 350 лв, а същата в различни сайтове / които за съжаление не доставят в България/ е на 70-90 евро. А ако знаете някакъв детски хипермаркет в града или близо до него също ще съм благодарна.
Благодаря от сърце предварително.
 Hug

# 114
Здравейте за бързо Hug
shemesh  не мога да ти помогна с инфо за Авейро но при вси4ки слу4аи 6те има 6опинг(МОЛ) и там има магазини за игра4ки..
и съ6то виж това
Меди Hug Heart Eyes направо ти завидях Embarassed
 Hug за вси4ки ви

# 115
Меди страхотен разказ,с нетърпение 4акам и снимки Hug
 shemesh аз живея близо до Авейро и редовно си пазарувам оттам,има огромни магазини за игра4ки,мъжът ти познава ли Авейро,за да му обясня къде е?

# 116
Зоуи, той е там вече месец и предполагам, че се ориентира. Даже в събота и неделя обикаля по магазини. Но не ми е казал да е ходил в детски магазин за играчки.  newsm78
Ще ти бъда благодарна, ако ми обясниш, а дано той да го намери.
Хубава и спокойна вечер желая на теб и твоето семейство.   bouquet

# 117
 shemesh кажи му тогава да отиде в continente,бившият carefour,до него има media market,и то4но до него има много голям магазин за игра4ки,аз ли4но много го харесвам и за коледа  винаги пазаруваме от там.То това е индустриална зона,не е то4но търговски център.Пиши после дали го е намерил Hug

# 118
Къде се изгубихте всички?
Хайде пишете...
Не ми е удобно пак аз да пиша,хайде ваш ред е,Нова потъна някъде,и не само тя....
Приятен ден!

# 119
  • Sofia
Zoui, благодаря ти за информацията. Тази неделя е бил в този магазин и е накупувал подаръци. Но на мен ми се искаше да намери детски магазин, в който да продават проходилки, столчета за хранене, сгъваеми кошари за спане и др такива аксесоари. А в този магазин има само играчки.
Затова пък той остана много доволен, каза че е имало от "пиле мляко" и според мен се е вдетинил и купувал и за себе си разни неща, а не само за бебето.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт