® Португалия - тема № 8

• 29 372
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Много малко време ми остава за писане в нета,но винаги ви чета!Не че сте много активни,де! Айде аз да размърдам темата малко!
Моите моми напъват да ходят-всяка минута ме дърпат за ръцете и ако не се дам следва реване,така че прекарваме целия ден в обикаляне на хола,или на двора/там по-малко,че и слагаме всичко в устата .Между другото ,кога свършва тоя период?/
А днес Виви направи за пръв път самостоятелен опит да ходи newsm68-не много успешно,една клатеща се походка изработи за цял ден опити,но се усъвършенства детето!
Скоро очаквам съвсем да лудна с една ходеща и една полу-ходеща ,а после и Карина като тръгне ,не ме дирете жива! newsm50 Ей,много инати тия моите! ама то ,не винаги е за лошо ината....помага в някои отношения в живота!
Айде, стига за днес,че трябва да простра прането hang

# 121
Хайде и аз да се разпиша, не че има какво но темичката доста затихна.
При нас тези два дни доста работа. И времето е хубаво.
Вчера ходихме с Крис до близкия магазин и като слезе от колелото(от тези с дръжка да го буташ) и като почна да тича из магазина а аз по него с колелото, не мога да го хвана  #Crazy Представам си какво шоу сме били за другите. Понякога брои сам до 5 пръсчетата. Учи и имената на близките му както тук така и в БГ
 Hug

# 122
galiushka радвам се,4е съм ти била полезна HugТия неща дето ги искаш ги има в хипермаркетите от рода на Jumbo и continente.А ако искаш дрехи горещо ти препоръ4вам h&m и c&a,страхотни дрехи на поносими цени.Първият магазин оба4е го няма в Авейро,най близо в КОимбра,което е на около 40/50км,но си заслужава разкарването,а вторият магазин го има glicinias,мъжът ти трябва да го знае Peace
Деси 4естно казано направя се 4удя как успяваш да се справиш с две де4ица,имаш ли помощ?За хапването на всякакви бокуци 4естно казано не си спомням кога премина тази фаза,но пък мога да те уверя,4е скоро ще запо4не фазата на тръшкането и трябва да се заредиш със здрави нерви Crazy,дано твоите да са кроти4ки Praynig
Вики кажи после като изпереш обувките на 4ико дали са си запазили цвета?А ина4е с ти4ането в магазина ми е много познато,минахме през тази фаза на вашата възраст,сега е по добре,ве4е ми дава ръка и ходим заедно,нещо което доскоро си мислех,4е е невъзможно.Сега обикновено му обещавам,4е ще му купя нещо,което оби4а,ако е послушен и той се съгласява Crazy

# 123
Здравейте момичета !
Най после да се разпиша и аз. Изпуснах да честитя рожденните дни на Зоя и Криси ,за което се извинявам . Аз в крайна сметка останах на работа в офиса. Плюсовете на тази работа са много повече и я предпочетох въпреки ,че парите са по-малко. За съжаление леля ми си отиде от този свят на 02 октомври . Бог да я прости ! baby_neutral Сега само се моля всичко да е наред с майка ,след този стрес който преживява - тази коварна болест атакува с още по-голяма сила и ме е страх да не се усложнят нещата още повече.

Искаx да Ви почерпя виртуално , но нещо не се получи . Днес мойто по- малко синче  Криси навършва 11 години!   party023

Между другото да попитам  как  качвате картички , при мен този път не стана ,не зная дали аз не го правя както трябва а  и да си призная нямам  много понятие от тези неща !

Приятен уикенд на всички !  bouquet

# 124
Форти да ти е жив и здрав HugЗа карти4ката копираш url адреса и го слагаш между и би трябвало да се полу4и.Много съжалявам за леля ти,дано поне майка ти да се оправи Praynig

# 125

Да ти в жив и здрав Фортее Hug

И мойте най искренни съболезнования за леля ти...Дано поне майка ти да е добре и дано скоро да се видите Hug

eто тук може да види6 как се слага картинка Peace

# 126
Форти,да ти е живо, здраво и щастливо синчето!!!  bouquet
Много съжелявам за леля ти!!!! Sad

# 127
Здравейте момичета!
  love001Как започна седмицата ви?
Тук временцето е приказно,сутрин е хладничко,но по обяд става околко 20-25градуса и се наслаждаваме на чудесно циганско лято.
 smile3501Ини е на градинка от днес, беше си една седмица у дома пак болничка,аз свърших много полезни работи днес,доволна съм и отивам да я взема,ще се разходим по алеята от злани листа,докато грее слънце.  Nature Partly Sunny
Момичета ако ви попадне оферта за Бразилия и Аржентина,дайте я насам,аз съм избрала вече,но продължавам ад гледам,за да се убедя,че е най- изгодната...благодаря ви!
 newsm10И успешна и приятна седмица!!!  bouquet

# 128
Къде сте всички?Добре ли сте?Хайде,де все има нещо да се оплачете,ако не да се похвалите!!!!

# 129
 Wink дзак...тук съм
От събота и неделя сме  запо4нали и не знам дали 6те спрем  Wink и тези....ама като има да се наваксва Rolling Eyes
Та затова не се появявам Peace
Та няма нито с какво да се опла4а или похваля....
Аааа предстои ми операция на вените Praynig запо4вам предоперативни иследвания....

Hug ви

Меди като те 4ета ме зарежда6 позитивно Hug 6те се оглеждам за Бразилия... ти иска6 вси4ко организирано ли? Мога да попитам една позната за къде си заслужава

# 130
  • Стара Загора
Здравейте от мен.
Аз незнам дали да се хваля или да се оплаквам Confused .На 29 и 30 съм в софия.На 3 пак заминавам.Хубавото е, че отивам да науча нещо ново, свързано с работата ми Heart Eyes, но ... в "любимата" ми София Sad .Колкото не го обичам този град, толкова по-често има причина да ходя Rolling Eyes .Добре, че поне ще ми е от полза.
Миналата седмица пак бях в София, на обучение.Самото обучение мина добре, обаче пак има едно НО.Човекът, който "отговаряше" за нас, как да го обясня - не прояви никакъв интерес да се обади да пита как сме се оправили, намерили ли сме мястото, където се провежда обучението, как е самото обучение... мъъъничко човечинка от негова страна да беше проявил.Малко заинтересованост, нали все пак ни е шеф.Това го казваха всички колеги (общо бяхме 5 човека).И честно казано ми стана тъжно и кофти, че се получи така, но ... както се казва някои като вирнат нос и се самозабравят.Не ми се говори направо.Сега като знам, че пак ще ходя, се надявам и стискам палци само да съм далече от същият този човек (шефа ми). Така съм се вкиснала, че не ми се говори.
Вече имаме 3 кучета Crazy .Едното е на селото на Стоян, а другите 2 при моите родители.Едното, което е при майка и татко е на 1 месец и е кръстоска и не става голямо.Исках да го взема в апартамента, но Стоян  #Cussing out не иска.Щял да надраска паркета, пък и по цял ден ни нямало ... А аз много обичам животните - имала съм хамстери, рибки, водни змийчета, котки, кучета ... свикнала съм да "щъка" нещо около мен и да има за какво да се грижа и си е друго все пак, но няма начин.Ще се примиря.

Напълних ви главите, ако сте изчели всичко, което писах, но ... поне се наоплаках.

Целувки за всички!!! Hug Hug Hug

# 131
Ами аз съм в депресия,ама не ми се оплаква,проблеми в работата,проблеми с Филип Sad,на вси4кото отгоре съм болна и едвам гледам,по цял ден краката и ръцее ми са във водата и се вко4енясвам и през седмица съм болна Rolling Eyes,добре 4е утре е петък и идвам по4ивни дни,4е направо ми се реве от умора.Ами ето наоплаквах се.За Филип не ми се говори все по зле става,въобразил си е,4е съм му слугиня,и 4е след работа,въпреки 4е съм изморена съм длъжна да му 4истя,сготва,изгладя,да изкъпя и приспя детето и да го 4акам с отворени обятия Rolling Eyes,ако откажа да направя едно от тези неща следва луд скандал,ако се опла4а,4е съм изморена,зна4и си имам лЮбовник Shocked,да не говорим, 4е по4ти всекидневно е с приятелите си,редовно се прибира в 3 сутринта без въобще да ме уведоми,4е ще закъснее ooooh!,а върхът е,4е предната седмица някаква негова приятелка благоволи да се обади в 23:30 и да ни събуди вси4ки след като телефона звъня 10минути без прекъсване,само за да си поговорят с Филип,той беше супер лЮбезен с нея,и като го помолих да и обясни,4е е нахално да се звънни в тоя 4ас го изкоментира с нея и се смяха порядъ4но,ей тука ве4е издивях,взех му телефона и го хвърлих на земята CrazyЗнам 4е нямат нищо помежду си,оба4е ме е яд,защото когато Дани го събуди през ноща,защото му се ака примерно и по4ва да му крещи като ненормален,а някаква пикла може да го събужда и да и се усмихва.На вси4кото отгоре в работата се въртят страхотни интриги,непрекъснато ме товарят с отрицателна енергия,липсва ми семейството и съм кълбо от нерви Tired CryИ после как да не съм в депресия.Извинявам се за лошото настроение Rolling Eyes

# 132
  • Стара Загора
Зои, незнам аз какво да ти кажа и как бих могла да ти помогна.
И да ти кажа, да не се ядосваш - ефект няма да има.Всички мъже според мен са еднакви (в това се убедих вече).За да са доволни и да е всичко наред трябва да им "ходиш по гайдата" и каквото кажат да става.Нямат угодия и въобще ... не ми се говори.Който и да ми казва, че има изключения - ами незнам, аз лично не съм видяла до сега.Истинските мъже ги има само по филмите и в мечтите ни, а тези - реалните - те само нараняват и не им пука даже, пък и не се замислят за това.
Така са според мен нещата.

Прегръщам те и те целувам.Ако е възможно-изпращам ти моята положителна енергия! Heart Eyes
Не се ядосвай-нервите не се връщат!

# 133
  • Стара Загора
И още нещо - мисли за Дани и да не ти пука за нищо друго !

# 134
Зои и ние имахме и още понякога имаме подобни разправии откакто почнах да работя. Бих те посъветвала само да не се потдаваш само и само да му угодиш. Ти си знаеш де но аз съм на мнение че щом и двамата работим трябва да си помагаме и вкъщи. Например Петко понякога къпе Крис, макар и с уговорки, но все пак това дете е и негово. Ако имаш възможност когато сте спокойни си изяснете нещата, защото напрежението и проблемите се натрупват и едва ли ще издържиш дълго.
Меди, ти къде по-точно в Бразилия искаш да отидеш. Човека който работи при нас на плажа, на шезлонгите има някаква барачка-бар някаде в Бразилия, та ако кажеш нещо по-конкретно може да го разпитам.
 Hug ви всички ако намеря време ще коментирам още

Общи условия

Активация на акаунт