® Португалия - тема № 8

• 29 348
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
ЕЕЕЕ браво,появихте се!!! Hug
Зои,много съжелявам,това,което казваш е ужасно Thinking,но и аз като Вики мисля,че отстъпиш ли сега,остава така завинаги.Минаваш на 24 часово работно време,а секс по задължение е най-кошмарния сценарии,ще намразиш и това удоволствие Naughty.Опитай се да му обесниш,че за да имаш желание след дългия работен ден,трябва да ти помогне или с вечерята(готвене,сервиране,отсервиране и МИЕНЕ(или да купи съдомиялна,като накарах мъжа ми един път аз,един път той да ги мие,се съгласи да купи,а преди това мислеше,че не е нужно,защо пък сега разходи)или да нахрани,изкъпе и приспи детето.
Мислех,че само в Бг е пълно с експлоататори,или поне мъжете ,които познавам в Пт са много готини,но явно Филип не е от тях,въпреки,че като се върна от Бг много ти помагаше,нали?
За Бразилия,спряла съм се на това http://www.profi-tours.bg/goreshta_samba_i_strastno_tango.htm
Поне ми изглежда най-изгодно,като цена и това,което влиза в нея,например 9 дни само Рио за карнавала уж са 1499е,но с всичко,което не е включено цената става 2500,което е повече от 13 дни за Бр-Арж.
На Сашо му е много криво Sick,че много говори,защото,като се явявах на конкурса за АГ,искаха 5000е и влизаш.Тогава аз като пристенках,че няма да стане без плащане,той ми каза,че ако вляза без да даваме пари ще идем на Бразилия,и аз успях,а сега му се виждат много парите.
Те че са много ,много са,и наистина с тях ще стегнем новия етаж,но думата си е дума,а на мен Бразилия ми е мечта от 10години ,време е да се сбъдне,нали?
А и съм си го заслужила,иначе комисията щеше да лети до Бразилия.  Joy
Ами това е за сега,целувчици. Heart Eyes

# 136
  • В голямото море...Живот
 Hug Hug Hug
Вече имаме нет.
Ще ви чета утре,че вече съм скапана а тепърва ме чака вечерята  ooooh!

Зои  Heart Eyes Hug Heart Eyes
На теб специално ще ти пиша.

# 137
ООо Меди миналата година като по4нах работа и след като ми една седмица съдовете се сдобихме със съдомиялна Laughing,а преди това разправяше,4е няма нужда WhistlingДа се похваля все пак с нещо купихме си и сушилня тази седмица,4е ина4е от влагата съхнат цяла седмица.И май се е усетил,4е прекалява,защото днес  ми се подмазва,праща ми мили смс-и,взе ме от работа(както никога),прекарахме следобяда заедно,сега готви ве4ерята,4е аз съм с температура и едвам гледам #Puppy dog
Меди как е работата?А Ини как е?
Новаа къде се губиш?
Мислите ли ве4е за Коледа?Измисляте ли подаръци?
Доре радвам се,4е си тука Hug

# 138
 Hug Zoui,и аз да се присъединя........, и аз мисля като Дани! Може да е заради моите си проблеми,но все  пак- една майка да ги беше раждала-нямаше така да си приличат #2gunfire Относно мъжете задници-навсякъде са !
ама и аз пък едно те успокоих,дума няма Laughing!
Меди -това с Бразилия е страхотно! Каквото и да избереш- ще е  хубаво!То си е пътешествие -мечта!

Моите маймунки са с лека температура днес-от кучешките,...но не това ме притеснява,а че имат хрема,която отива в гърлото,а не навън и повръщат сополите Cryне знам какво да ги правя Confused

# 139
ЕЕЕ Деси то4но преди рожденният ден ли,много гадно зна4и,води ли ги на лекар?Ще има ли парти, ще 4акаме снимки Hug,моля се бързи4ко да оздравеят Praynig

# 140
Зои, радвам се че нещата с полвинката се оправят. Да оздравяваш бързо.
При нас времето е супер променливо и въпреки че се обличаме всички кашляме и сме със сополи.
Меди, и аз съм на мнение че не само материалните придобивки са важни. А и като си се настроила.
Аз броя дните до 15.12 когато ще ходим до БГ. А пък после Май месец сигурно пак че отскочим за 1 седмица и то за страхотен повод. Братът на мъжа ми ще се жени.
Деси дано бързо и леко се разминат неразположенията и при вас. Може и да знаеш но при повръщане и сополи съветват леко да се повдигне матрака откъм главата(той Крис все така си спи де), да не се пие мляко, уж помагал студения чай, но със стайна температура.
Светле, лека работа
Дани приятно изкарване и на теб в макар омразната ти София(и аз не я харесвам, леко казано)
С такова нежелание ходя на работа, така ми е писнало от простотии и неуредици, на никой не му пука за нищо и все мен държат отговорна  #Cussing out За другата година ще мисля нещо. Дали е от носталията по БГ или от самата работа или и от двете  Confused
Добре че е Крис иначе до сега да съм хванала на някъде. Толкова е забавен. Вече бори до 5, казва имената на някои близки, храни се сам и иска всичко сам, пеем песнички ...
Приятни Събота и Неделя  Hug

# 141
Здравейте!
  Зои,не знаех  за миялната,но ето виждаш ли дава резултата....стискам палци и всичко останало да изгладите,има светлина,не е безнадеждно   bouquet
Ини,беше една седмица след боледуването на градина и в Петък вече кашляше отново,направо съм отчаяна,не мога през седмица да й давам антибиотик  Whistling,тъпча я с какво ли...витамини,Бронховаксом,Умкалор и други хомеопатични простотии.
Работата е все така тягостна заради колектива,чиято основна цел е да вгорчи живота на другия,всички са на принципа:Не на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле.
  Желая ви успешна седмица!!!!  bouquet

# 142
  • Стара Загора
Да се похваля.Взехме кученцето в апартамента.Стоян само предупреди, че ако прави много бели го връщаме на село.Голям сладур е - кръстоска между болонка и пинчер, родено е на 30 септември.Казва се Боби и е подарък от братовчед ми Боян (той ни е кум).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=301513
Паролата е : dsdsds

# 143
Меди май цените са горе долу каквито си ги видяла
http://netviagens.sapo.pt/Vacation/pesquisa_ferias.aspx?destino= … spx&produto=1 
Спомням си 4е една позната ходи  като завър6и и май бе6е за много по малко пари...но явно сега... цените са такива..
Дани палето е сладко...макар 4е не си падам по дома6ни животни..Теди като малка изпитва6е страх....и се принудихме да вземем ..но едвам го издържах няколко дена вътре Rolling Eyes
и отиде на двора...от там то си се разхожда6е по улиците...разгони се и събира6е цяла глутница в двора...и от там  в багажника на един познат в колата и  Embarassed не го видяхме пове4е..

Зоуи нали 6те6е да се занимава6 с етикетите....или се промениха не6тата..Дано и не6тата в къ6ти да се оправят Hug

Деси оправиха ли се маймунките Laughing...ти няма6 ли намерение да ги даде6 на градина  да се хване6 с не6то...не заради доходите но заради теб самата...

Доре разкажи как така ре6ихте да се местите Thinking доболна ли си сега от къ6тата

Фортее как си ?

# 144
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Меди,направи си почивката...заслужила си си я  Peace
Дани,палето е много  сладко  Simple Smile аз нали си падам по животинки  Blush Днес даже се сдобихме с 4месечен КОТАРАК,чисто черен и огромен  #Crazy като се поуспокои и свикне ще му направя снимка  Peace
Зои,добре е че нещата се оправят,но........ Thinking
Вики,на теб ти завиждам за ходенето в БГ,много......
Светле,какво за къщата  newsm78 Писна ни!Искахме въздух,прозорци........сега даже и тераса си имаме  Party ,прозорец даже и на тоалетната и наема е същия  Peace
Форти,как си?

Аз съм 1 седмица в отпуск  Party и вече минаха 2 дни  Confused

# 145
Здравейте1 От вчера все се мъча да седна да пиша и не ми остават сили...
Не успях да ви почерпя за рождения ден на децата Embarassed...
разболяхме се и трите точно на деня-от сутринта една гадна спастична кашлица,със задушаване...
още не сме се дооправили....сто неще пием...предимно билкови и бабини рецепти, но нещо ме съмняват и двете ,че са с хрипове, а днес не успях да се надигна даже и да ги заведа на лекар  Embarassed
а и са ни така запучени носовете-без хрема,че сме като самосвали-ломотим ин гъргорим из къщи...

засега толкова- наоплаквак ви се
 а, и така ме  е яд за рождения ден- само 2 снимки -едни недоизкусурени #Cussing out
а утре, изобщо не се и замислям да правя парти,въпреки че ми иде да се нашамаря задето не мога да се взема в ръце #Cussing out #Cussing out

# 146
ооо Деси дано да се оправяте по бързо..
Да са ти живи и здрави и много послу6ни двете маймунки Hug
Малеее голям студ настана..
Приятен ви уикенд Hug

# 147
Оле Деси съвсем те забравихме тебе,сори мила.Да са ти жива и здрави децата и много да те слушат HugА тоя вирус и Дани го стигна,зверски запуш?н нос,без хрема,ужасна давеща кашлица,особено нощем е някакъв кошмар,събуди ме тая сутрин в 5 4аса и неможах да заспя пове4е,а и той не си доспива и после цял ден е крив.Ве4е 2 вида капки сменихме и въобще не помагат.Направо незнам какво да правя,май ще го водим пак в Порто на неговият ушният лекар,защото ина4е като отидем в болницата и докторите ми викат,ами настинал е,ще му мине и свиват рамене.Ако ги заведеш на лекар,кажи моля те какво ти е казал,а ако знаеш някои ефикасен лек за отпушване на носа,или облек4аване на кашлицата свиркай Hug
Светле предимно в 4аста с етикетите съм,но ако нямам работа там,или пък както в петък отсъстваха 2 жени и имаха нужда от помощ  в друга 4аст и ми се налага да мия бутилки примерно,на открито и е адски студено,за половин 4ас най много ми се вко4енясват ръцете и краката,и после цял ден не мога да се стопля.Аз ве4е извадих зимните дрехи,а имам колежка дето идва на работа с три4етвърт панталон и пролетни обувки #CrazyТия португалци много им хлопа дъската.
Аз да се похваля,4е сменихме кабелната,сега сме с мео и сме доволни,за същите пари,а ка4еството е много по добре и има много интересни екстри.Сега Филип си е наумил да си купува лсд телевизор за Коледа,аз съм малко против,ама какво да го правя може пък да си седне на гъза най сетне,добре 4е сега се застуди времето,4е спря със всекидневните излизания и много се радвам,до следващото лято Rolling Eyes
Доре цял месец те нямаше пък нищо не писа Wink
Вики вие как сте?Как е Крис?
Айде целувки  love001

# 148
Зоуи пробвай с ACTIFED за деца(сироп е)  Peace

# 149
ЕЕ ще кажеш,4е виждам в бъдещето бе,замъкнах го на лекар,нищо му нямало,изписаха ми "paciencia" Twisted Evil,както винаги,дано скоро да му мине,4е направо ми се къса сърцето като го гледам как нито може да яде,нито да спи Rolling EyesСветле какъв е този сирпо за кашлица ли?Защото кашлицата при Дани идва от секретите,които се сти4ат в гърлото и от това,4е цяла нощ диша през устата и му пресъхва,дали ще му помогне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт